🌳 Fenntartható táplálkozás

Kis lépések, nagy hatás: együtt szeretnénk egy kicsit zöldebbé tenni a világot! Mindannyian hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a jövőben is sok boldog pillanatot élhessünk át szeretteinkkel.

Kisállattermékek vásárlásakor a lehető legfenntarthatóbb erőforrásokat, gyártást és csomagolást is keresheti. Már elvégeztük az előmunkálatokat és összeállítottunk egy sor kézzel válogatott terméket. Legyen szó biotanúsítványról, helyben előállított vagy alternatív fehérjeforrásról – mind a szőrös kisbarátok, mind a környezet boldog lesz!

  • Alternatív protein
  • Természetes anyagból
  • Fenntartható csomagolás
  • Újrahasznosított anyagok

  • Alternatív protein

  • Természetes nyersanyagok

  • Fenntartható csomagolás

  • Újrahasznosított anyagok

Mire kell figyelni a termékek vásárlásakor

A vásárlás során: Ökológiailag fenntartható termékek kiválasztása

Otthon: minimalizálja a hulladékot

Legyen türelmes: ne a lehető leggyorsabb kézbesítést válassza

Vásároljon előre: Tényleg mindenre gondolt? Kerülje a szükségtelen egyedi rendeléseket

Fizetéskor: Jelölje be a hozzájárulását a CO₂-kibocsátás ellentételezéséhez a klímavédelem érdekében

Néha elkerülhetetlen: csökkentse a visszaküldéseket a minimálisra

kooaEdgarkooa alomtálca

Mi köze a mindennapi tevékenységemnek a környezetvédelemhez? A 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült kooa WC nem csak kényelmes környezetet kínál számomra, hanem aktívan támogatja az elhasználódás utáni hulladékok és műanyagok újrahasznosítását is!

Toronto kutyaágyChewy kutyaágyaToronto ecoLIFE ágy

Jót tenni nagyon pihentető lehet – különösen a torontói kutyaágy mellett! Mert nem csak az időtlen design, de az újrahasznosított anyagokból történő környezetbarát gyártás is jellemzi. És még a kényelmemet sem adom fel miatta!

 Wild Freedom Adult Yoshi kedvenceWild Freedom Adult

A vadmacska eredeti étrendje alapján ez az eledel 100%-ban gabonamentes és sok friss baromfiból készül, ezért nekem nagyon ízlik! Ráadásul helyben, egy német családi vállalkozásban gyártják – a 6,5 ​​kg-os zsákok pedig már újrahasznosított anyagokból készülnek.

Rebel Belle Adult Good Karma Bowl veggieLotti kedvence a Karma BowlRebel Belle Veggie

Nem csak a gazdim figyel a vegetáriánus étrendre – időnként felszolgálnak nekem valamilyen alternatív fehérjeforrásból, például joghurtból és tojásból készült ételt a kérésemre. Ez nem csak az étlapom változatosságát biztosítja, hanem az állatok jólétét is szolgálja. 

DPD felelősségvállalás – Mi velük is szállítunk

DPD felelősségvállalása

Magyarországon jelenleg több, mint 10 helyen közel 100 elektromos járművük van használatban és azon dolgoznak, hogy Magyarország 5 legnagyobb városában (Budapest, Debrecen, Miskolc, Szeged, Győr) elérjék a 100%-os elektromos járműhasználatot az év végéig.

A szükséges villamosenergia mintegy 40%-át megújuló forrásokból szerezték be és raktáraikban folyamatosan bővítik a napelem rendszereiket, hogy a helyszínen termelhessenek energiát.