Az emberek iránti elköteleződésünk

Fenntarthatóság az emberekért

Szívügyünknek tekintjük, hogy olyan munkakörnyezetet teremtsünk, melyben csapatunk tagjai hosszú távon jól érzik magukat és folyamatosan érzik támogatásunkat. Számunkra alapvető fontosságú a dolgozóinkkal és a vásárlóinkkal való tartós kapcsolat fenntartása. 

Sokszínűség és befogadás

Sokszínűség és elfogadásSokszínűség és befogadás program

Programunk olyan intézkedéseket tartalmaz, melyek elősegítik vállalatunknál a sokszínűséget és az elfogadást az etnikai hovatartozás, a nem, a szexuális irányultság, a kor és a fogyatékosság tekintetében. Minden dolgozónknak lehetősége van önkéntesen elköteleződnie ezen témakörök bármelyike iránt. 

Interkulturális környezetInterkulturális környezet

Csapatunk tagjai több mint 60 nemzetből érkeznek és különféle helyszíneken dolgoznak európaszerte. Tudatában vagyunk annak, hogy a különböző ötletekkel, erősségekkel és képességekkel rendelkező emberek együttműködése jelenti a siker kulcsát. A "Kultúra napok" keretében fejlesztjük egymás megértését.

Nálunk dolgozó nőkNálunk dolgozó nők

A zooplus-nál fennálló 49%-os női dolgozói aránnyal majdnem pontos egyensúlyt tartunk fenn a női és férfi munkatársak között. Annak érdekében, hogy ez így maradjon, többek között kifejezetten nőket célzó toborzási kampányokat indítunk és alapítottunk egy belső női hálózatot. 

Dolgozóink

Személyes fejlődésSzemélyes fejlődés

Proaktívan ösztönözzük az élethosszig tartó tanulást. Dolgozóink az első naptól kezdve optimális támogatásban részesülnek és teljes karrierfejlődésük során például részt vehetnek külső és belső képzéseken vagy coachingon. 

Egészség és jó közérzetEgészség és jó közérzet

Azért, hogy csapataink mindig a maximumot nyújthassák, támogatjuk őket abban, hogy egészségesek és fittek maradjanak. Ezt többek között megelőző orvosi vizsgálatokkal és biztonsági oktatásokkal, online fitness tanfolyamokkal és egészségfejlesztő alkalmazás rendelkezésre bocsátásával biztosítjuk.

Hibrid munkavégzésHibrid munkavégzés

Nemcsak a koronavírus pandémia óta teszünk lehetővé dolgozóink számára rugalmas munkamodelleket. A helyszíni és az otthoni munkavégzés ötvözése nálunk alapvető és garantálja mindenki számára a nagyfokú hatékonyságot, illetve kényelmet. 

A zooplus szellemiségeA zooplus szellemisége

Hasonlóságaink messze túlmutatnak a munka tartalmán. Ezt elsősorban társasági interakcióink során tapasztaljuk meg, főként olyan emlékezetes céges és csapateseményeken, mint például a tetőteraszon megrendezett karácsonyi buli vagy egy virtuális főzőest.

Irányelveink

Irányelveink

Adatvédelem: A személyes adatok védelme és az IT biztonsági alapelvek biztosítása kiemelt fontosságú számunkra. Ezért olyan dedikált részlegeink vannak, melyek pontosan ezért a védelemért és a releváns jogi feltételek betartásáért felelnek. Ezenkívül folyamatosan oktatjuk és továbbképezzük dolgozóinkat vállalatszerete adatvédelem témakörben.

> További információ a zooplus adatvédelmével kapcsolatban

Üzleti etika: Nálunk a zooplus-nál magától értetődő, hogy felelősségteljesen és a törvényeknek megfelelően járjunk el. Ezért dolgozóinkat és üzleti partnereinket kötelezi a vonatkozó zooplus magatartási kódex. Megfelelőségi menedzsment rendszerünk által gondoskodunk a releváns irányelvek teljesítéséről az egyes részlegeken, a megfelelő ellenőrzésekről és oktatási intézkedésekről. Amennyiben valamelyik dolgozónk az érvényes törvények vagy megfelelőségi szabványaink megsértését tapasztalja, jelentheti egy belső visszaélés-bejelentő rendszeren keresztül vagy független külsős ombudsman számára.

> További információ a zooplus magatartási kódexéről