Nyár a zooplus-nál

Nyár a zooplus-nál

Fedezze fel nyári termékválasztékunkat

Nyár a zooplus-nál

Ahhoz, hogy kedvence a forró napokon is felfrissülhessen , hűsítő felszereléseket és nyári harapnivalókat hoztunk Önöknek. Valamint hogy jól felkészülhessenek egy szikrázó kék ég alatti kirándulásra, minden utazáshoz szükséges felszerelést is megtalál nálunk. Szóval kezdődhet a nyár, jöjjön a napsütés!

10% kedvezmény minden felszerelésre a zoopluson

10% kedvezmény minden felszerelésre

A kutyák és a hőség: Tippek a hűsöléshez

  • Hűtse le vízzel

    A fürdés az egyik legegyszerűbb módja, hogy kutyája lehűthesse magát a hőségben. Ha azonban lakóhelyük közelében nincs sem tó, sem patak, kedvence biztos örül majd egy kutyamedencének  vagy kádnak a kertben. Megfelelő vízi játékkal pedig bizonyára még jobban fog lelkesedni!

Így hűsölhet cicája a forró nyári napokon

  • Itasson vele sok folyadékot

    Hogy macskája még a forró nyári napokon is elegendő folyadékot fogyasszon, a következő trükköket javasoljuk:

    Hogy cicája minél könnyebben jusson friss vízhez, érdemes több itatótálat  is elhelyeznie otthonában. Ezenkívül hozzájárulhat kedvence folyadékbeviteléhez úgy is, hogy nedvestápot ad neki. Adhat neki akár egész nyáron nedvestápot, de a száraztáp kiegészítéseként is jó megoldás lehet. Egy itatókút  is tökéletes megoldás lehet a megfelelőfolyadékbevitel

Nem tudja hogyan hűtse le kedvencét?

Kutyák hűsítése: 10 tipp a forró nyári napokra 10 tipp a forró nyári napokra Kutyák hűsítése

Néha egyenesen kibírhatatlan a forróság a négylábúak számára. Pár trükk segítségével egyszerűen gondoskodhat arról, hogy kutyusa átvészelje a meleg napokat. Cikkünkben eláruljuk Önnek, mire van szüksége a kutyák hűsítéséhez és hogyan hűtheti le őt a legjobban.

5 tipp: Így vészelheti át macskája a hőséget 5 tipp a hőség átvészelésére Macskák hűsítése

A különösen meleg nyári napokon, nagy hőségben már a macskáknak is túl sok lesz a napból, a következmény pedig leégés vagy hőguta lehet. Alábbi 5 tippünk igyekszik segítséget nyújtani abban, hogy Ön macskatulajdonosként miként tudja megóvni kedvencét a nyári hőségben.