Eledelek kedvence életkorának egyedi igényire szabva

Nem minden kutya várható élettartama azonos; genetikától, életmódtól, fajtától és mérettől függ. Ezért egyéni szükségleteik kielégítéséhez különböző takarmányokra van szükségük. Mivel az öregedési folyamat változó, minden kutyát a méretétől függően eltérő időpontban kell idősebbnek tekinteni.

Senior eledel idősebb, kistestű kutyáknak (< 10 kg):

Kistestű (10 kilogramm alatti) kutyák

A kistestű (10 kilogramm alatti) kutyák várható átlagos élettartama körülbelül 12 év. A speciális senior kutyatápokat úgy alkották meg, hogy megfeleljenek egyéni táplálkozási igényeiknek, és elősegítsék a szív egészségét és az általános jólétet. A megfelelő termékekre összpontosítunk, hogy kis társának hosszú, boldog és egészséges életet biztosítsunk.

Senior eledel idősebb, közepes méretű kutyáknak (11-25 kg):

Senior közepes méret

A közepes méretű kutyák, amelyek várható élettartama kisebb és nagyobb társaik között van, megérdemlik a speciálisan kiválasztott senior eledelt. Ez az igényeikre szabott eledel pontos tápanyagokat biztosít az életkorral kapcsolatos érzékenységek támogatására. Így hűséges társa megkapja azokat a kiváló minőségű tápanyagokat, amelyekre aranykorukban szükségük van.

Senior eledel idősebb, nagytestű kutyáknak (26+ kg):

Nagytestű kutyák

A nagyobb, 26 kg feletti kutyák élettartama rövidebb, körülbelül hét-nyolc év, az öregedési folyamatok korábban kezdődnek, mint kisebb társaiké, és az életkorral összefüggő sajátos érzékenységet mutatnak. A nagytestű, idősebb kutyák számára kifejlesztett speciális étrend ezeket a problémákat hivatott kezelni - a tápanyagok kiegyensúlyozott kombinációja a természetes öregedéshez.

Senior eledel minden méretű kutyának:

Minden méret

Itt olyan senior kutyatápokat talál, amelyek minden méretben alkalmasak körülbelül ötéves kortól. A speciálisan a szenior kutyák számára kifejlesztett eledel kiegyensúlyozott tápanyagkeveréket tartalmaz, amely elősegíti a méltóságteljes öregedést és az optimális egészséget minden méretű kutya számára.

Extra puha snackek:

Extra puha snackek: