Royal Canin Kitten Táplálkozási program

Gratulálunk az új cicához!

Egy cica új gazdájaként sok döntést kell meghoznia. Ezek közül néhány befolyásolhatja a cica egészségét és viselkedését. A Royal Canin olyan táplálkozási megoldásokat fejlesztett ki a kismacskák számára, amelyek kielégítik speciális táplálkozási igényeiket, és a legjobb életkezdést biztosítják cicájának.

Válassza ki a kiscica korát

Újszülött

Újszülött

1 - 4 hónap

1 - 4 hónap

Ivartalanított

Ivartalanított

young adults

Fiatal felnőtt

Products for adult cats

A CICA NÖVEKEDÉSI SZAKASZAI

Ha megérti a cica csodálatos fejlődését a születéstől a kifejlett macskáig, biztosíthatja, hogy növekedésének minden szakaszában optimális táplálékot kapjon.
Növekedési fázisok

1. szakasz

Ebben a szakaszban a cicának szüksége van bizonyos zsírsavakra (DHA-Omega 3). 3 hónap után az agya eléri a végleges méretét.

2. szakasz

A cica különösen érzékeny a 3. és a 12. hét között. A 3-4 hónapos korban a cicák már elérték végleges súlyuk 40%-át.

3. szakasz

Ebben a fázisban a cica könnyebben fel tudja venni a jól emészthető tápanyagokat. A növekedés kissé lelassul, és a csontok és az izmok fejlődnek.

4. szakasz

Az ivartalanítás után a cicák hajlamosak több táplálékot fogyasztani, ugyanakkor energiaszükségletük több mint 30 %-kal csökken. A növekedési lemezek záródása jelzi, hogy a cica macskává vált.

VÁLASSZA KI A CICA FAJTÁJÁT

MINDEN SZAKASZBAN JÓL GONDOZOTT

Fedezze fel a személyre szabott cicatápokat minden korosztály és méret számára. Táplálja cicáját kifejezetten a méretére szabott cicatáppal, amíg teljesen kifejlődik.

A megfelelő termék minden fázishoz

Royal Canin Táplálkozási tanácsadó

Táplálkozási tanácsadó
Segíthetünk Önnek a helyes választásban?

Néhány lépésben megtalálja a macskája számára megfelelő tápprogramot, amely egyedileg igazodik az igényeihez.

Royal Canin Kitten Vegyes tálpálkozás

Royal Canin tápok cicák számára

Egy cica felnevelése izgalmas, de néha kihívást jelentő feladat. A Royal Canin olyan táplálkozási megoldásokat fejlesztett ki a cicák számára, amelyek a növekedés minden szakaszában kielégítik speciális táplálkozási igényeiket, és a legjobb életkezdést biztosítják számukra.

KIFEJEZETTEN A CICÁK ÁLLKAPOCSMÉRETÉHEZ IGAZÍTVA

Testreszabott táp a kis szájak számára

A tápanyagokban gazdag, és a rágásra ösztönző eledel. A felület rágás közbeni fogmosó hatás révén támogathatja a fogak egészségét. A nedves eledel magasabb nedvességtartalma támogathatja a húgyutak működését és hozzájárulhat az egészséges testsúlyhoz.