Macska személyiségtípusok

Macska személyiségtípusok

A macskák, mint ahogy az emberek is, saját személyiséggel rendelkeznek. Az Öné állandóan alszik? Vagy talán szeret vadászni? Nem számít, hogy hiperaktív, díva vagy egy igazi kis gourmet, minden személyiséghez a legjobb márkákat kínáljuk. Nézze meg az egyes személyiségeket, hogy megtudja, melyik táplálék illik legjobban cicájához és ne felejtsen el néhány kiegészítőt hozzáadni az életmódja legjobb támogatásáért! Most minden megrendeléssel megkaphatja a

2x zooPontot*

*Az ajánlat 2023.10.31., 23:59-ig érvényes. Szerezzen 2x zooPontot, ha bármilyen terméket vásárol (kivéve snacket és almot) a következő márkáktól: Feringa, Rosie's Farm, Purizon, Wild Freedom, Greenwoods, Concept for Life, Smilla, Cosma, Lukullus, Wolf of Wilderness, Rebel Belle, Rocco, briantos, TIAKI, Modern Living, Natural Paradise, Nomad Tales és kooa. A zooPontok csak a kiválasztott márkák termékeire kerülnek megduplázásra, nem pedig a teljes rendelésre. A pontok automatikusan jóváíródnak a rendelés kifizetése után. Az ajándék zooPontokat egy következő rendelés alkalmával tudja beváltani.

A Gourmet

A Gourmet

Az étel nagyon fontos része az életünknek ... és néhány kutya egy valódi kis szakértő ebben a témában. Magas húsarány, legjobb ízek, csak a legjobb alapanyagok...ez kell a boldogságunkhoz. Oh és mindezt csak a legjobb tálakból!

Cosma
Tiaki
ModernLiving_LP
NaturalParadise
A Kanapéhuszár

A Kanapéhuszár

A Ön cicája is egy valaódi kis kanapéhuszár? Akár a kanapén, akár az ágyon, vagy akár egy kevésbé várt helyen, valószínűleg aludni fogja látni cicáját. Az otthon maradást és a házi készítésű ételeket szeretik a legjobban... akárcsak mi!

Feringa
Rosie's Farm
ModernLiving_LP
Tiaki
Trendi Díva

Trendi Díva

Egyes macskák igazi modellek...és ez meg is látszik! Szükségük van a legjobb szépségápolásra, a legdivatosabb nyakörvekre és pórázokra és természetesen a legtrendibb ételekre, minden az igényükre szabva.

Concept_for_Life
Smilla
kooa
Tiaki
A Vadász

A Vadász

Gondolt már arra, hogy a macskája hasonlít az őseire? Nem számít, milyen nagy vagy kicsi, néhány cica igazi kis predátor! Mint a vadon élő őseik, ők is élvezik a vadászatot... ezúttal valószínűleg csak egy labdára vagy játékra fáj a foguk.

Wild_Freedom
Purizon
NaturalParadise
ModernLiving_LP
Fit Foodie

Fit Foodie

Nézte már valaha a cicáját nyújtózkodás közben arra gondolva, hogy ők aztán jók lennének a jógázásban? Imádja a kiegyensúlyozott étrendjét a sok zöldséggel? Ha lehetne egy Instagram-fiókja, az az egészséges életmóddal foglalkozna? Fitt ínyencek!

Greenwoods
NaturalParadise
ModernLiving_LP
Tiaki
Tigerino