Gabonamentes kutyaeledel

Gabonamentes kutyaeledel

10% kedvezmény egyes gabonamentes eledelekre és jutalomfalatokra*!

Kuponkód:

G-MENTES

A 10% kedvezmény az alábbi márkák gabonamentes csoportjaiban található termékekre váltható be:

Wolf of Wilderness, Purizon, Rocco, Barkoo, briantos, Concept for Life Veterinary Diet, Greenwoods, Lukullus, Lukullus A Casa, Lukullus Menu Gustico, Rosie's Farm, zooplus bio

*Ajánlatunk 2021. október 25-ig érvényes a fent megjelölt márkák gabonamentes csoportjaiban található termékekre. Írja be a kuponkódot kosarában!


Nedvestáp

Nedvestáp

Gabonamentes nedvestápok:

A gabonamentes kutyaeledel rendszerint különösen jó minőségű és könnyen emészthető eledel, mely nemcsak kiegyensúlyozott étrendet kínál minden kutyának, de a gabona intoleranciával küzdő négylábúak számára is kiváló alternatívát jelent.

  • Ezeket az eledeleket általában magas hústartalom jellemzi, ami rengeteg értékes állati fehérjével látja el kedvencét.
  • Friss összetevőkből, izomhússal és belsőségekkel, körültekintően készülnek.
  • Zöldségekkel, gyümölcsökkel, fontos zsírokkal és gyógynövényekkel egészítik ki őket.

Az ízletes nedvestápok ráadásul extra nedvességet is biztosítanak, így minden téren optimális ellátásról gondoskodnak kutyája számára.

Száraztáp

Gabonamentes száraztápok

Gabonamentes száraztápok:

Ezek az eledelek feldolgozatlan, nehezen emészthető szénhidrátok, például búza, zab, rozs, árpa, köles, kukorica és rizs nélkül készülnek. Ennek eredménye az alábbi előnyös receptúra:

  • Könnyebben emészthető és jobban tolerálható
  • Különösen előnyös lehet az érzékeny emésztőrendszerű négylábúak számára

Továbbá a legtöbb gyártó az egyéni energia- és tápanyagszükségletet is figyelembe veszi, ami életkortól függően nagymértékben változhat. A gabonamentes eledel ezért kiskutyák, felnőtt állatok és idős állatok számára készült kivitelben is elérhető.

Jutalomfalat

Gabonamentes jutalomfalat

Gabonamentes snack-ek:

Szerencsére léteznek teljesen mértékben gabona nélkül készülő jutalomfalatok, rágórudak, kekszek és egyéb snack-ek is - így az allergiás, érzékeny vagy intolernciával küzdő kutyák sem maradnak ízletes csemegék nélkül!

Minden alkalomra akad megfelelő rágcsálnivaló: tanuláshoz, edzéshez vagy akár egyszerűen jutalomként - a kutyus nem marad motiváció nélkül..

A finom, gabonamentes receptek különösen ízletesek és rengeteg változatosságot ígérnek.