Gabonamentes macskaeledel

Gabonamentes macskatáp

10% kedvezmény egyes gabonamentes eledelekre és jutalomfalatokra*!

Kuponkód:

G-MENTES

A 10% kedvezmény az alábbi márkák gabonamentes csoportjaiban található termékekre váltható be:

Wild Freedom, Purizon, Feringa, Concept for Life Veterinary Diet, Tigeria, Cosma Snackies, Greenwoods száraztápok, Rosie's Farm, zooplus bio, Smilla, Catessy gabonamentes termékei

*Ajánlatunk 2021. október 25-ig érvényes a fent megjelölt márkák gabonamentes csoportjaiban található termékekre. Írja be a kuponkódot kosarában!

Nedvestáp

Gabonamentes nedvestápok:

A gabonamentes macskaeledel rendszerint különösen jó minőségű és könnyen emészthető eledel, mely nemcsak kiegyensúlyozott étrendet kínál minden macskának, de a gabona intoleranciával küzdő négylábúak számára is kiváló alternatívát jelent.

  • Ezeket az eledeleket általában magas hústartalom jellemzi, ami rengeteg értékes állati fehérjével látja el kedvencét.
  • Friss összetevőkből, izomhússal és belsőségekkel, körültekintően készülnek.
  • Zöldségekkel, gyümölcsökkel, fontos zsírokkal és gyógynövényekkel egészítik ki őket.

Az ízletes nedvestápok ráadásul extra nedvességet is biztosítanak, így minden téren optimális ellátásról gondoskodnak macskája számára.

Száraztáp

Gabonamentes száraztáp

Gabonamentes száraztápok:

Ezek az eledelek feldolgozatlan, nehezen emészthető szénhidrátok, például búza, zab, rozs, árpa, köles, kukorica és rizs nélkül készülnek. Ennek eredménye az alábbi előnyös receptúra:

  • Könnyebben emészthető és jobban tolerálható
  • Különösen előnyös lehet az érzékeny emésztőrendszerű négylábúak számára

Továbbá a legtöbb gyártó az egyéni energia- és tápanyagszükségletet is figyelembe veszi, ami életkortól függően nagymértékben változhat. A gabonamentes eledel ezért kiscicák, felnőtt állatok és idősebb macskák számára készült kivitelben is elérhető.

Jutalomfalat

Gabonamentes jutalomfalat

Gabonamentes snack-ek:

A gabonamentes jutalomfalatok különleges élvezetet nyújtanak cicájának: rágórudak, ropogós harapnivalók vagy a tabletták- a gabona nélküli receptúrák semmiben sem rosszabbak a hagyományos finomságoknál.

Tökéletesen kiegészítik a gabonamentes nedves- vagy szárazeledeleket. Az érzékeny vagy intoleranciával küzdő macskák sem maradnak csemegék nélkül! 

A finom, gabonamentes receptek különösen ízletesek és rengeteg változatosságot ígérnek.