Csomagautomata a zooplusnál

Easybox csomagautomata

Miért válassza a csomagautomatát?

0-24 nyitvatartás

 Ha Ön szeretné eldönteni, mikor veszi át a csomagját, mert nem tud a futárra várni.

Érintkezésmentes kézbesítés

Ha kényelmes és érintkezésmentes átvételt keres.

Fenntarthatóság

Ha számít Önnek a környezettudatos kiszállítás és együtt tenne a fenntarthatóságért.

Országszerte

Az ország bármely pontján, mind a 19 vármegyében. Több mint, 700 easybox csomagautomatával állunk rendelkezésére a hét minden napján 0-24.

Hogyan rendelhet csomagautomatába? 

  1. A rendelés összesítőnél a kiszállításnál az üres négyzetbe kattintva válassza ki a csomagautomata opciót.
  2. A rendszer automatikusaz Önhöz legközelebb eső automatát állítja be. (a térképes kereső segítségével választhat másikat) 
  3. Adja meg adatait, köztük telefonszámát, majd véglegesítse rendelését.
  4. A SMS-ben megkapott PIN kóddal vegye fel a rendelését a csomagautomatában.

Az easybox csomagautomaták térképes listáján megnézheti, hogy melyik az Önhöz legközelebbi automata. 

Gyakran ismételt kérdések

Mikor, milyen termékeket tudok csomagautomatába rendelni?

Ezt a szállítási módot rendszerünk automatikusan felajánlja Önnek a rendelés összesítésnél, amennyiben csomagja megfelel a csomagautomatába való szállítás feltételeinek. Például az automaták jelenleg csak előre fizetés esetén vehetők igénybe, mint például bankkártyás fizetés, paypal és banki átutalás. Valamint méretbeli feltételeknek is teljesülniük kell. Amennyiben a rendelés összesítőnél nem látja a csomagautomata opciót, abban az esetben nem tudjuk automatába szállítani csomagját. Ilyenkor csak a kényelmes házhozszállítás vehető igénybe. 

Hogyan tudom átvenni a csomagomat easybox automatából?

  1. A rendelés leadásakor válassza ki az Önnek megfelelő easybox csomagautomatát, majd véglegesítse rendelését. 
  2. Rendelése megérkezésekor megkapja az átvételhez szükséges kódot. 
  3. A rendelés átvételekor használja az automata kijelzőjén az SMS vagy Viber üzenetben kapott PIN vagy QR kódot. 
  4. Vegye ki a csomagját a megfelelő rekeszből majd csukja vissza a szekrényajtót.

Milyen fizetési mód elérhető a csomagautomatába való rendelés esetén?

Csomagutomatás rendelések jelenleg csak előre fizetés esetén, mint például: bankkártyás fizetés, paypal és banki átutalás vehetők igénybe.

Mennyibe kerül a szállítás csomagautomatába?

Csomagautomatákba a jelenleg érvényes szállítási feltételeink érvényesek. Miszerint 12 490 Ft felett ingyenes a szállítás; 10 490 Ft - 12 490 Ft között 890 Ft; 10 490 Ft alatt pedig egységesen 1490 Ft a szállítási díj. A minimum rendelési érték pedig 3990 Ft. További információ a szállítással kapcsolatban.

Mikor vehetem át a megrendelt terméket a Sameday easybox csomagautomatákból?

A rendelése átvételére bármikor lehetősége van az sms/viber értesítéstől számított 36 órán belül. Amennyiben a választott easybox csomagautomata egy bevásárlóközpontban vagy zárt helyszínen található, úgy előzetesen informálódjon az adott helyszín nyitvatartásáról. 

Miért nem találom a csomagautomata opciót a rendelés összesítésnél?

Ha a rendelés összesítésnél nem jelenik meg a csomagautomata akkor valamelyik feltetél nem teljesül rendszerünkben. Például az automaták jelenleg csak előrefizetés esetén vehetők igénybe, mint például bankkártyás fizetés, paypal és banki átutalás. Valamint méretbeli feltételeknek is teljesülniük kell. Ilyen esetben csak a kényelmes házhozszállítás vehető igénybe. 

Hogyan tudom kiválasztani a megfelelő csomagautomatát?

Válassza ki a csomagautomata opciót az üres négyzetbe való pipával. Majd kattintson a térképre majd válassza ki az Önnek megfelelő automatát és mentse el. A rendszer automatikusan az Önhöz legközelebbi automatát ajánlja fel, de ezt módosíthatja. A telefonszám megadása kötelező. 

Hogyan értesülök arrók, hogy csomagom megérkezett?

Attól az időponttól, hogy csomagja átvehető, tehát bekerült a csomagautomatába egy SMS-ben vagy Viber üzenetben fogjuk tájékoztatni. Az értesítőben találja majd az átvételhez szükséges PIN kódot is.

Hogyan követhetem nyomon a rendelésem?

Rendeléséhez tartozó nyomkövetési linket meg fogja kapni tőlünk e-mailban majd az SMS/Viber üzenetben is benne lesz. A sameday.hu oldalon a küldemény azonosítója beírásával láthatja merre van a csomagja. Felhívjuk figyelmet, hogy a nyomkövetési adatok max. 24 órával később lesznek láthatóak.