Cosma Snacks

Mini Jelly Cups

A macskák szeretik a Cosma Snack-et!

A népszerű Cosma Snackies, Snackies XXL, Snackies Minis és Snackies DUO természetes, gabonamentes macskafalatok tiszta húsból vagy halból. Az egyes darabokat különösen kíméletesen fagyasztva szárítjuk, így a fontos tápanyagok és a teljes, természetes íz megmarad. A Cosma Snackies különösen népszerű az állatorvosok és a macskatenyésztők körében, mivel egészséges élvezetet nyújtanak a bársonymancsoknak, és természetes ízük miatt különösen elfogadottak. Az új, gabonamentes Jelly Snack ideális ízletes snack az étkezések között.

Jelly Snack

Cosma Jelly Snack: finom csirkemell, finom tonhal vagy lazac könnyű zselében. Tiszta, gabonamentes ízletes snack az étkezések között. Száraz vagy nedves ételek feltéteként is ideális. Mesterséges adalékanyagok nélkül.

Cosma Snackies

A Cosma Snackies természetes prémium macskafalatok 100%-ban friss, tiszta húsból vagy halból. A gabonamentes darabok intenzív ízűek és még az érzékeny macskák körében is nagyon népszerűek.

Cosma Snackies XXL

A Cosma Snackies XXL természetes macskafalatok tiszta húsból vagy halból. Az extra nagy darabok különösen hosszan tartó élvezetet nyújtanak és ideálisak minden nagyobb macskafajtához. A gabonamentes snackek adalékanyagoktól mentesek és lenyűgöznek tiszta, intenzív ízükkel.

Snackies Duo

A Cosma Snackies DUO fagyasztva szárított, természetes macskafalatok 100%-ban tiszta, friss húsból, halból vagy tenger gyümölcseiből. Kényeztesse macskáját dupla gabonamentes élvezettel, mert minden csomagban 2 finom fajta található.

Snackies Minis

Cosma Snackies Minis: Mini kocka - maxi íz. 100% tisztaságú hús vagy halfilé! Természetes macskafalat kiscicáknak, felnőtt macskáknak és idősebb macskáknak egyaránt. Nedves vagy száraz élelmiszerek feltétjeként is ideális.