Cosma felszerelések

Coma felszerelés

Letisztult, időtlen design – funkcionalitással párosulva

Az Cosma felszerelések időtlen, elegáns kinézettel hódítanak. A játéklabdáktól kezdve az etetőtálon át a puha ágyig minden igényre találni valami megfelelőt. Mint, valamennyi Cosma termék, az új felszerelés-termékvonal is kiváló minőséggel büszkélkedhet, s emellett modern kinézet és szolid színek jellemzik. Így azután nemcsak macskáját kényeztetheti, hanem egyúttal stílusos hangulatot is teremthet lakásában.

Kényeztesse kedvencét Cosma felszerelésekkel és sok szeretettel!

Cosma macskaágy

A puha, fonott filcből készülő Cosma macskaágy stílusos kivitelének és kényelmes-barátságos kialakításának köszönhetően rendkívül kedvelt. Kerek formája és magas pereme ideálisan alkalmas arra, hogy a cica belegömbölyödjön, s kiadós szunyókálást, lustálkodást tartson.

Cosma macskakuckó

A kiváló minőségű, műfilcből készülő macskakuckó igényes cicáknak kínál kellemes visszavonulási helyet alvásra és kikapcsolódásra. Belseje puha plüssel bélelt, s a meghittség érzését sugallja.

Cosma macskabútor

A Cosma kartonpapír macskabútora ideálisan alkalmas karomápolásra, s kiváló kiegészítést kínál a kaparófához. Trendi szófa-lounge formában készül, s 100% újrahasznosítható kartonból áll.

Cosma dupla etetőtál

A Cosma két kivehető etetőtálat tartalmazó, rozsdamentes melamin dupla etetőtála kitűnő választás úgy a funkcionalitást, mint a stílus-tudatosságot illetően. Anyagai ízsemlegesek, karmolás- és hőállók.

Cosma gyapjúlabda

A Cosma gyapjúlabdái 100% természetes anyagból állnak, hosszú életűek és erősek. Extrém könnyűek, s nem keltenek zavaró zajokat játék közben. Érdes felületüknek köszönhetően jól megragadhatók a macskakarmokkal.

Cosma konzervfedél

A Cosma praktikus szilikon konzervfedele tökéletesen alkalmas arra, hogy a konzerves eledelt biztonságosan lezárva és frissen tartsa. A mosogatógépben is tisztítható konzervfedél 4 szokványos konzervmérethez használható, s légmentesen zárja a dobozokat.

Cosma tálalátét

A cicák nagyra tartják a tisztaságot, így a Cosma szilikon tálalátéte praktikus választás. A csúszásbiztos, hajlékony anyag élelmiszerekhez megfelelő szilikonból készül, s pereme enyhén magasított.