zooplus Karácsony

Karácsony

Karácsonyi vásár a zooplus-on

Karácsony

A karácsony a szeretet ünnepe - épp ezért olyan jó ajándékokkal kedveskedni ilyenkor szeretteinknek.

Idén a menhelyeken élő vagy segítségre szoruló négylábúakra is épp úgy szeretnénk gondolni, mint az otthonában lakó szőrmókokra. Karácsonyi vásárunk kínálatában számos olyan ajándékot talál, melyektől felcsillannak kiskedvence gombszemei a karácsonyfa alatt, viszont hetente változó adománygyűjtő akcióink előnyeit nem csak kedvence, hanem 3 kiválasztott állatvédő szervezet is élvezheti. Kíváncsi rá idén kiket támogatunk? Görgessen lentebb és kiderül.

Hisszük, hogy közös erővel számos négylábú életében változást érhetünk el! Kellemes karácsonyi várakozást kívánunk - reméljük ajándékötleteink és adománygyűjtő akcióink elnyerik a tetszését!

Találja meg a tökéletes ajándékot kedvencének:

Ajándékkereső

Találja meg az ideális ajándékot kedvencének:

zoolove 💚 zoolove termékek Kutyáknak & cicáknak

Minden megvásárolt zoolove termék eladási árának nettó 10%-át állatvédő szervezeteknek ajándékozzuk!

zoolove: tegyen jót könnyedén!

Lissy ovális puha ágy Lissy ovális puha ágy Kutyáknak

Puhára párnázott, és pihe-puha plüss fekvőfelületének és vastag peremének köszönhetően magas szintű kényelmet biztosít. Süllyesztett bejárata megkönnyíti a be- és kiszállást, ami tökéletes megoldás idősebb állatok számára is.

Tao macskapárna Tao párna Macskáknak

Kellemes puha trónus a kis királyi tigrisnek: a Tao macskapárna extra magas, fánk alakú kialakításával és csinos huzatával azonnal magára vonzza a tekinteteket, és extra kényelmes fekhelyet biztosít macskájának.

Kutyakabátok Széles kutyaruha választék Készüljön a hidegre

Röpködnek a mínuszok, készítse fel kutyáját a hideg időre a zooplus kutyakabátokkal! Fedezze fel exkluzív  Hurrta kabátjaninkat, amelyek a legzordabb időjárásban is megvédik kutyáját a hidegtől!

Akiknek együtt segítünk

Támogatott szervezetek

A zooplus karácsonyi adománygyűjtő akcióinak keretén belül idén az alábbi állatvédő szervezeteknek segítünk. Sőt, most november 1-től december végéig a zoolove termékek megvásárlásával és a zooPontok adományozásával is nekik segíthet! 

💚 Vizslamentés Magyarország
💚 Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
💚 Cica-Vár-Lak Alapítvány

Szeretnénk megköszönni  vásárlóinknak, hogy ajánlásaikkal segítettek nekünk kiválasztani ezeket a szervezeteket! Kattintson az alábbi gombra és ismerje meg őket!