Jótékonysági Kedvezményprogram

Állatvédelmi kedvezmény

Sajnos Magyarországon is gyakran előfordul, hogy a megunt kisállatokat egyszerűen kirakják az utcára, a szabadba, s így azok elveszítik addigi otthonukat. Ebben a csaknem reménytelen helyzetben sokszor az állatvédő egyesületek és az azokhoz kapcsolódó állatotthonok és menhelyek adnak otthont ezeknek az elhanyagolt teremtményeknek. Mi is szeretnénk támogatni ezen bejegyzett és közhasznúlag elismert állatvédő szervezetek és állatotthonok tevékenységét, ezért az ilyen szervezetek 24 990 Ft feletti megrendeléseire 10% árengedményt ajánlunk fel.

Hogyan válhat taggá?

Kérjük küldje el az alábbi információkat emailben:

- menhely vagy szervezet neve

- a szervezet által ellátott állatok száma éves szinten

- az egyesület bejegyzéséről szóló igazolás

- igazolás állatvédelmi tevékenységről

A szükséges másolatokat postai levélben is elküldheti:

zooplus SE

Sonnenstraße 15

80331 München

Jelentkezés után:

Az Ön által elküldött dokumentumok felülvizsgálata után Ön néhány napon belül tagjává válik a zooplus állatvédő- / állatmenhely programjának.

A zooplus-nál történő következő vásárlása alkalmával a pénztárban az Ön által megadott e-mail-címmel és választott jelszavával azonosítja magát. Ezek után adatai automatikusan megjelennek és nincs szükség azok újbóli beírására.

Az engedményt technikai okokból az Ön e-mail-címének és megadott jelszavának kombinációjával kapcsoljuk össze. Az engedmény utólagos érvényesítése sajnos nem áll módunkban.

24 990 feletti megrendelés esetén a 10% engedmény számlájából automatikusan levonásra kerül.

A küldemény szállítási költség felszámolása nélkül, 2-3 munkanapon belül, érkezik meg az Ön által kívánt címre.

Szíveskedjen figyelembe venni, hogy állatvédő egyesületi ill. állatmenhelyi engedményét más kedvezményekkel, utalványokkal nem tudja összevonni. Vásárlásonként csak egy utalvány ill. megrendelésre/ügyfélre vonatkozó engedmény vehető igénybe.

Kérdései vannak?

Küldjön nekünk emailt!