Sajnáljuk, nincs találat a "Panzi", "Darling" vagy "Reno" keresésre.

Fedezzen fel további prémium eledel márkákat, amelyeket a kutyák természetes étrendje ihletett.

Fedezze fel hasonló elérhető márkáinkat


A briantos, Pedigree, Chappy, Friskies és Bosch-My Friend márkák ízletes kutyaeledelei igazán meggyőzőek jó ár-érték arányuknak köszönhetően és teljes körű ellátást biztosítanak kutyája számára a boldog és gondtalan élethez! 

briantos

briantos
MEGFELELŐ ELEDEL MINDENFÉLE IGÉNYHEZ!

A Briantos ízletes száraz kutyaeledelei igazán meggyőzőek jó ár-érték arányuknak köszönhetően és teljes körű ellátást biztosítanak kutyája számára a boldog és gondtalan élethez! A termékeket kizárólag Németországban gyártják és gondosan válogatott összetevőket tartalmaznak, melyek gondoskodnak a könnyű emészthetőségről és a magas elfogadási arányról.

Pedigree

Pedigree

A Pedigree kutyaeledel összetevői megfelelnek a kutyák természetes táplálkozási szokásainak. Így a Pedigree kutyatáp természetes összetevők olyan kiegyensúlyozott kombinációját tartalmazza, amely egészséges táplálékot, kitűnő ízt és minden napra jó adag örömöt biztosít az Ön kedvencének is. Pontosan azokról a tápanyagokról gondoskodik kutyája számára, melyeket az nap mint nap igényel.

Chappi

Chappi
Chappi kutyatáp: teljes értékű eledel felnőtt kutyáknak!

Könnyen emészthető, teljes értékű táplálék felnőtt kutyáknak, amely tartalmaz minden olyan tápanyagot, melyre kutyája természetesen egészséges táplálkozásához szükség van. A Chappi száraztápok rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak - gondosan kiválogatott, legjobb minőségű összetevőkből. Az eledelt walthami táplálkozásszakértőkkel és állatorvosokkal együttműködve fejlesztették ki.

Friskies

Friskies

Cicája és kutyája egyénisége teszi különlegessé az otthonát. Azért, hogy kedvence boldog és egészséges életet éljen, a Friskies száraz és nedves eledelek ízletes receptúrái 100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálást kínálnak, melyekért a kiskedvencek is rajonganak.

  • További népszerű termékek