Állatvédelem a zooplus-nál

zoolove adomány

zoolove adomány

Sajnos nem minden állat olyan szerencsés, mint az Önökkel élő háziállatok. Sokuknak nincs otthonuk, ahol szeretettel vigyáznának rájuk. Számunkra is fontos, hogy támogassuk a rászoruló állatokat. Az elmúlt két évben és 2019-ben is büszkélkedhetünk olyan hazai és nemzetközi állatvédelmi kezdeményezéssel, amelyek több kisebb és nagyobb nonprofit szervezet számára segítettek. Tudjon meg többet arról, hogyan segít a zooplus az állatok védelmében érdekében.

Így segítettünk 2019-ben

zoolove program a zooplus-tól

zoolove


2018 február óta kínáljuk exkluzív zoolove termékeinket, amelyek eladási árából minden egyes eladott termék után automatikusan 10% -ot adományozunk egy kiválasztott nonprofit szervezetnek az állatok megsegítése érdekében. A „zoolove by zooplus“, karitatív márkájával fémjelzett termékek megvásárlásával olyan állatokat támogat, melyek nem élvezhetik a jó meleg kosár és az őket szerető emberekből álló család áldását. Ennek az állatvédelmi programnak keretében az indulás óta több, mint 1 millió 200 ezer forintot gyűjtöttünk össze együtt Önökkel helyi állatvédelmi projektek támogatására.

Adományozási hét a zoolove-val

Four Paws zoolove


Cégünk 2019. júniusi 20.-ik születésnapja alkalmából úgynevezett jótékonysági hetet tartott. És mivel a huszadik évfordulónk volt ezért a zoolove termékeink kiskereskedelmi árának 20% -át adományoztuk az állatvédelmi törekvésekre. Választásunk nemzetközileg a FOUR PAWS nemzetközi nonprofit szervezetre esett. A kampány során több, mint 159 000 eurót gyűjtöttünk az Önök segítségével európaszerte, amelyből különböző európai állatvédelmi projekteket támogattunk a FOUR PAWS-on keresztül.

Válogatott képek korábbi adományokról

Rex1 Rex2 Vigyél haza
Két-háromhavonta, olyan nonprofit szervezetet választunk ki, amelyet támogatunk a zoolove termékek után befolyt összeggel, valamint a bónuszpontok után összegyúlt eledellel és termékekkel. Magyarországon eddig több, mint 1,2 millió forintot, valamint több tonna eledelt adományoztunk az Önök segítségevel a következő szervezeteknek:
  • 2018 február-április: NOÉ állatotthon alapítvány 
  • 2018 május-július: Állatbarát Alapítvány Nyíregyháza
  • 2018 augusztus-október: Vigyél haza alapítvány
  • 2018 november-január: Tappancs Állatvédő Alapítvány Szeged
  • 2019 február-április: Rex Kutyaotthon Alapítvány
  • 2019 május-július: Pilis-Budai Kutyamentők
  • 2019 augusztus-október: Kismaszat Állatmentő Egyesület
  • 2019 november-december: HEROSZ Magyarország Állat- és Természetvédő Egyesület

Korábbi menhelyek, akiket már támogattunk:

zoopontokkal segíteni az állatokat

zoopontok


Bónuszprogramunk keretében minden megrendelés után ügyfeleink zoopontokat gyűjtenek. Ezeket a zoopontokat különböző ajándékokra válthatják be, vagy akár el is adományozhatják őket állatvédelmi kezdeményezésekre. Magyarországi állatmenhelyeket támogatunk rendszeresen a bónuszpontok értékéből összegyűlt eledellel és egyéb a menhely számára szükséges termékekkel a webshopból.