„Ajánlja barátainak program" feltételei

Ajánlja Barátainak Program feltételei

Köszönjük szépen bizalmát és elköteleződését irányunkban, hogy barátainak és ismerőseinek is ajánlja a zooplust!

A következőkben találja a program részvételi feltételeit és a témával kapcsolatban felmerülő leggyakoribb kérdésekre a válaszokat.

1. Ki ajánlhat minket barátainak?

Bárki, aki a zooplusnál ügyfélként regisztrált és korábban már adott le rendelést webshopunkban.

2. Kit lehet ajánlani barátként?

• Olyan személyeket a baráti és ismeretségi köréből, akikkel nem egy háztartásban él és akik még nem vásároltak a zooplusnál

• Senki nem ajánlhatja saját magát

• Olyan személyeket, akik az elmúlt 12 hónapban nem kaptak ilyen megkeresést Öntől vagy mástól.

Sajnos visszamenőlegesen nem tudunk elfogadni korábbi vásárlásokat ezen program keretében.

3. Mit kap az a barátom, akinek a zooplust ajánlottam?

Miután saját személyre szabott ajánlási linkjét megosztja egy barátjával, az illető ezen a linken keresztül 10% kedvezményt kap az első vásárlására.

4. Mit kap Ön az ajánlásért cserébe?

Köszönetként az ajánlásért 350 zooPontot kap tőlünk.

Annak, hogy ezt megkapja, az a feltétele, hogy az Ön által ajánlott személy megfeleljen a 2. pontban felsorolt kritériumoknak. Továbbá az ajánlott személynek az Ön személyes ajánlási linkjére kattintva kell elvégeznie első vásárlását a zooplusnál. A zooPontokat az ajánlott barát rendelésétől számított 15 napon belül írjuk jóvá. Egy megrendelés akkor tekinthető sikeresnek, ha azt teljes mértékben kifizették és nem történt visszatérítés.

5. Hány barátot ajánlhatok?

Minden naptári hónapban legfeljebb 5 baráti ajánlást küldhet be.

6. Hogy tudom áttekinteni a korábbi ajánlásaimat?

Fiókjában az „Ismerősök meghívása” fül alatt a „Meghívó állapotánál” tudja megtekinteni ajánlásait és a megkapott zooPontokat.

Kérjük megértését amiatt, hogy csak ilyen anonim formában tudjuk megosztani Önnel, hány ajánlott barátja hajtott végre sikeres vásárlást a zooplus webshopjában. Adatvédelmi okokból nem adhatjuk tovább az ajánlott barátok vásárlói státuszára vagy rendelési magatartására vonatkozó információkat.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy bármikor megváltoztassuk az „Ajánlja barátainak program” részvételi feltételeit, megszüntessük a programot vagy hogy bizonyos ügyfeleket kizárjunk a programból.