Ajánlja Barátainak Program feltételei

Ajánlja Barátainak Program feltételei

Kérjük tanulmányozza át a program feltételeit. Fenntartjuk a jogot minden "Ajánlja Barátainak" ajánlás valódiságának megvizsgálására, esetleges visszavonására a lenti kritériumok alapján.

1. Regisztráció

Az "Ajánlja Barátainak Programra" történő regisztrálás online történik, a regisztrációs oldal kitöltésével. Az "ajánlja barátainak" igényét megvizsgáljuk, amilyen gyorsan csak lehet, majd elküldjük az üdvözlő leveleket barátainak, ahogy kérte.

2. Ki vehet részt az "Ajánlja Barátainak Program"-ban?

Bárki, aki a zooplus oldalán ügyfélként regisztrált, vásárolt az online shop-unkban, és rendeléseit maradéktalanul kifizette. Visszaküldéssel érintett tranzakciók nem vehetők figyelembe.

3. Kiket lehet megkeresni? (Kiknek lehet ajánlot küldeni?)

  • Barátoknak, kollégáknak, családtagoknak, akik még soha nem rendeltek a zooplus-tól.
  • Azoknak, akik az elmúlt 12 hónapban nem kaptak megkeresést Öntől, vagy mástól.
  • Kérjük vegye figyelembe, hogy megkeresést nem küldhet saját magának, vagy az Önnel egy háztartásban élő személyeknek.
  • Megkeresést egy évben csak egyszer lehet küldeni ugyanazon személynek.
  • Sajnos visszamenőlegesen nem tudunk elfogadni vagy ajándékkal jutalmazni olyan megkeresést, amelyet nem az "Ajánlja Barátainak Program"-on keresztül történt.

4. Mit kap az a barátom, akinek a zooplust javasoltam?

Amikor ismerőseinek javasolja a zooplust, a megnevezett személy egy 10%-os kupont fog kapni, amelyet az első vásárlásakor használhat fel.

5. Mit kapok én, amikor valakit ajánlok?

Ajánlatáért köszönetképpen 350 ZooPlusPont, amely a zooplus Jutalomprogramban használható fel, A jutalmat csak akkor kaphatja meg, ha a 3. kritérium teljesült, a javasolt személy regisztrál a zooplus-on az Ön által használt e-mail címmel, és felviszi első rendelését minimum 5000 Ft értékben. A rendelés akkor minősül sikeresnek, ha teljes egészében kifizették, és nem történt áruvisszaküldés.

6. Az Ön jutalma köszönetünk jeléül

E-mailen fogjuk értesíteni, amikor az Ön által javasolt személy felhasználja utalványát és felviszi rendelését a fenti kritériumok alapján. Ekkor fogja Ön megkapni ajándékunkat. A ZooPlusPontjait automatikusan feltöltjük webszámlájára.

7. Hány megkeresést küldhetek ismerőseimnek?

Évente maximum 60 megkeresést küldhet.

8. Webszámla információk

Minden elküldött ajánlólevél után automatikusan egy másolatot fog kapni. Így egyszerűbben követheti Ön is, hogy kinek ajánlotta a zooplust. A zooplus számláján nyomon tudja követni, hogy pontosan hány megkeresést küldött ismerőseinek, és ebből, - a sikeres ajánlást követően - hányszor részesült ajándékban.

Felhívjuk figyelmét, hogy személy- és adatvédelmi okokból adódóan nem áll módunkban arról értesíteni, hogy mely ismerősei használták fel az utalványt.

9. Adatvédelem

Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy az Ön nevét és e-mail címét, valamint ismerőse nevét és e-mail címét felhasználja és tárolja a zooplus az "Ajánlja barátainak Program"-ban való részvétel céljaira. Ezen adatokat más célokra nem használja föl, és harmadik félnek nem adja tovább.

10. A Program feltételeinek módosítása és megszüntetése

Fenntartjuk a jogot a Program feltételeinek bármely időpontban történő megváltoztatására, vagy megszüntetésére.