Kosarában:

A kosár üres!

Ingyenes szállítás 10990 Ft felett**

A zooplus Megtakarítási Programjának feltételei

A zooplus Megtakarítási Programra ("Megtakarítási Program") az ügyfél és a zooplus AG ("zooplus") között a következő részvételi feltételek érvényesek a szerződéskötés időpontja szerinti mindenkor érvényes megfogalmazásban:

1. Részvétel

A Megtakarítási Program ajánlata olyan kiválasztott, üzletképes korú ügyfelekre irányul, melyek a www.zooplus.hu oldalon ("online shop") magyarországi szállítási címmel regisztráltak. A regisztráció folyamán az ügyfél felel megkívánt személyes adatainak valódiságáért és teljes megadásáért. Az ügyfél köteles bizalmasan kezelni személyes belépési adatait, s elkerülni azok illetéktelen harmadik fél részére való hozzáférését.

Az ügyfelek Megtakarítási Programba való kiválasztása egyedül a zooplust illeti meg.

2. Szerződéskötés

A kiválasztott ügyfelekkel szemben a Megtakarítási Program kiválasztására vonatkozó ajánlat a megrendelés "előnézet" részében nem kötelező jellegű. Az ügyfél csak akkor ad le kötelező ajánlatot, amikor választ a felajánlott Megtakarítási Program variánsokból , s a "vásárlás" felületre kattint. Ezután az ügyfél azonnal kap egy automata e-mail-visszaigazolást a Megtakarítási Programmal együttes áruvásárlására vonatkozó megrendelése fogadásáról (rendelésigazolás). Ez az automata rendelésigazolás még nem jelenti az ajánlat elfogadását.

A szerződés a zooplus-szal a Megtakarítási Programról csak akkor jön létre, amikor a a zooplus a megrendelt Megtakarítási Program aktiválásáról egy második e-mailt küld az ügyfélnek (Megtakarítási Program-visszaigazolás).

Ha a választott fizetési mód az előre fizetés, a szerződés már a fizetési információk zooplus általi megküldése által létre jön. A fizetési információk a megrendelés elküldésétől számított 24 órán belül megküldésre kerülnek az ügyfél részére.

3. Megtakarítási Program

3.1 Általános tudnivalók

A Megtakarítási Program esetében olyan díjköteles kedvezményprogramról van szó, amely csak áruvásárlással kapcsolatban köthető meg. Egy Megtakarítási Program megvásárlásával az ügyfél a Megtakarítási Programban megállapított időtartamon belül meghatározott alapkedvezményt kap a zooplus.hu webshopban leadott megrendeléseire. A kiválasztott Megtakarítási Programtól függően ezenkívül az ügyfél fixen megállapított kedvezményt kap kiválasztott termékcsoportokra vagy márkákra (ún. prémiumkedvezmény) a Megtakarítási Programban meghatározott időtartamon belül. Az alapkedvezmény nem adódik hozzá a bizonyos termékcsoportokra vagy márkákra vonatkozó, fixen megállapított prémiumkedvezményhez.

A Megtakarítási Program kizárólag privát ügyfelekre vonatkozik személyes szükségletük fedezése céljából. Ezért a Megtakarítási Program keretében az ügyfél évente összesen 800.000 HUF maximális értékben vásárolhat árut (a szállítási és csomagküldési költségeket leszámítva és az esetleges kedvezmények levonása előtt). A Megtakarítási Program kereskedelmi célra történő felhasználása nem megengedett. A zooplus fenntartja a jogot arra, hogy ne fogadjon el olyan szerződési ajánlatot, mely azt a látszatot kelti, hogy az árukat kereskedelmi viszonteladás céljából rendelték meg.

A kiválasztott Megtakarítási Program csak arra a zooplus ügyfélfiókra érvényes, amelyre megrendelték. A Megtakarítási Program másik ügyfélfiókra nem ruházható át. Ügyfélfiókonként csak egy Megtakarítási Program fizethető elő.

3.2 Árengedmény, kizárás az engedmények érvényesítéséből

Az árengedmény összege a mindenkori kiválasztott Megtakarítási Program variáns alapján automatikusan levonásra kerül az online shophoz befutott megrendelés összegéből. A levonás a szállítási és csomagküldési költségek felszámítása előtt történik.A Megtakarítási Program nem kombinálható az ügyfélszámlán tartott más engedményekkel. A Megtakarítási Program által generálódott árengedmény készpénzben történő kifizetése nem lehetséges, kizárt.Az árengedmény érvényesítése alól kizártak az online shopban Megtakarítási Programból kizártként megjelölt termékek. A zooplus minden különösebb indoklás nélkül jogosult kivenni bizonyos termékeket az árengedményre való jogosultság köréből.

Hacsak nem kerül nyomatékosan és kifejezetten más módon meghatározásra, a zooplus által ajánlott engedmény-lehetőségek nem kombinálhatók a Megtakarítási Programmal.

A Megtakarítási Program által generálódott árengedmény készpénzben történő kifizetése nem lehetséges, kizárt.

Az időtartamban korlátozott, különleges akciók, valamint az online shopban a Megtakarítási Programból kizárt cikkekként jelölt termékek kizártak ezen árengedmény érvényesítése alól. A zooplus minden különösebb indoklás nélkül jogosult kivenni bizonyos termékeket az árengedményre való jogosultság köréből.

3.3 Futamidő

Az időtartam a Megtakarítási Program változatától függ és a Megtakarítási Program automatikusan véget ér az időtartam lejártával. Az éppen érvényes Megtakarítási Program lejáratáról tájékoztatjuk az ügyfelet a Megtakarítási Program megrendelésekor általa megadott e-mail-címen legkorábban a Megtakarítási Program lejáratát megelőző 42 nappal, valamint a lejárat napján. A Megtakarítási Program meghosszabbítása csak abban az esetben lehetséges, ha a zooplus azt előzetesen felkínálja az ügyfélnek. Erre nem támasztható igény.

3.4 Árak és csomagküldési díjak

A megrendelés időpontjában érvényes árak alkalmazandók. Az árak tartalmazzák a törvényes forgalmi adót.

Maga a Megtakarítási Program semmiféle szállítási- vagy csomagküldési költséget nem von maga után.

3.5 Fizetés, esedékesség, késedelem

A Megtakarítási Programra a vele közös áruvásárlással kiválasztott fizetési mód érvényes.

A Megtakarítási Program fizetése hitelkártyával, banki átutalással, Pay Pal-lal ill. utánvéttel történhet. A zooplus fenntartja magának a jogot, hogy egyes esetekben csak bizonyos fizetési módokat fogadjon el.

 • Fizetés hitelkártyával

  Hitelkártyás fizetés esetén az összeg lekönyvelése a Megtakarítási Program megküldését követő egy héten belül történik.

 • Fizetés utánvéttel

  Fizessen csak akkor, amikor a csomag megérkezik: gyors és kényelmes. Utánvét az In Time Logistics (a Ceska Posta partnere) szállítóval lehetséges. Utánvétes fizetés esetében Ön közvetlenül a csomagkézbesítőnek fizet. Ezenkívül az utánvétes fizetésért fizetendő díj 290 Ft.

 • Fizetés banki átutalással

  A banki átutalással való, azaz előre fizetés esetében a számlaösszeg azonnal esedékes, amint a fizetési információk megérkeznek, s 7 napon belül átutalással kiegyenlítendő a lentebb megadott számlák egyikére. A fizetési határidő betartásának megítélésében a számlaösszeg zooplus számlára történő beérkezése az irányadó. Amennyiben az összeg 7 napon túl sem érkezne meg, az ügyfél rendelése automatikusan törlésre kerül.

Amennyiben az ügyfél fizetési késedelembe esne, zooplus fenntartja a jogot a fizetési felszólítás költségeinek kiszámlázására. Az ügyfélnek kell azt bizonyítania, hogy a késedelme nem vagy csak kisebb mértékben okozott kárt.

Bankkapcsolat:

zooplus AG
UniCredit Bank Hungary Zrt
IBAN: HU73 1091 8001 0000 0129 0902 0003
SWIFT (BIC): BACXHUHB

Szíveskedjen informálódni a biztonságról és adatvédelemről valamint a fizetési feltételekről.

3.6 Információk a Megtakarítási Program állásáról

A „myzooplus“ felületén bármikor informálódhat Megtakarítási Programja állásáról.

4. Elállási jog

Azokat az ügyfeleket, akik felhasználók, 14 napos elállási jog illeti meg. Felhasználó minden természetes személy, aki olyan céllal köt jogügyletet, amely sem ipari, sem önálló tevékenységéhez nem számítható. Az elállási jog gyakorlásához és az abból való kizáráshoz a következő szabályozások érvényesek. Amennyiben további kérdése lenne, szíveskedjen Ügyfélszolgálatunkhoz fordulni.

 

Elállásra vonatkozó információk

Vásárlástól való elállás joga

Önnek joga van arra, hogy a szerződés megkötésére vonatkozó szándékától 14 munkanapon belül írásban bejelentve (pl. levél, e-mail) elálljon bármilyen indoklási kötelezettség nélkül. Ez a határidő akkor kezdődik, amikor megkapta a jelen elállásra vonatkozó oktatást írásban, de semmiképp nem a szerződéskötés ill. a zooplus elállásra vonatkozó információs kötelezettségének teljesítése előtt. Az elállás határidejének betartásához elegendő az elállás időbeli, írásbeli elküldése, bejelentése.

A vásárlástól való elállás az alábbi címen jelezhető :zooplus AG Sonnenstraße 1580331 München Németország

A szerződéstől való elállás ügyében kérem, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz.

A bejelentés megtételéhez kérjük, használja a Kapcsolatfelvételi űrlapot!

Szerződéstől való elállás következményei

Hatályos elállás esetén az addigi teljesítést ill. annak az elállásig szerzett hasznát (pl. kamatok) mindkét félnek vissza kell szolgáltatnia. Amennyiben Ön a mi teljesítésünket és annak hasznait (pl. használati előnyök) nem vagy csak részben vagy csak romlott állapotban tudja visszaszolgáltatni ill. kiadni, a kiesett értékért kárpótlást kell nyújtania. Ez ahhoz vezethet, hogy az ügyfélnek az elállásig tartó időszakra mégis teljesítenie kell a szerződéses fizetési kötelezettségeit. A fizetések megtérítésére vonatkozó kötelezettségeket 30 napon belül kell teljesíteni. A határidő az ügyfél számára az elállási nyilatkozat megküldésével kezdődik, a zooplus számára pedig a nyilatkozat zooplus-hoz való megérkezésével.

Egyéb megjegyzések

Az ügyfél szerződéstől való elállási joga automatikusan megszűnik, ha a szerződés az ügyfél kifejezett kívánságára teljes mértékben teljesült, mielőtt az élt volna elállási jogával.

Az elállásra vonatkozó információk vége.

5. Adatvédelem

Kérjük, adatvédelem témakörben olvassa el a teljes körű Adatvédelmi nyilatkozatunkat.

6. Felmondás

a. Az ügyfél írásban bármikor felmondhatja a Megtakarítási Programot a zooplus-szal szemben, azonnali hatállyal, az okok közlése nélkül. A felmondás történhet e-mailben a service@zooplus.hu e-mail-címre, vagy postai úton. A Megtakarítási Programért kifizetett egyszeri összeg nem kerül visszafizetésre.

b. Fontos okból a zooplus jogosult a Megtakarítási Program azonnali hatállyal történő felmondására. Ilyen rendkívüli felmondásra különös módon sor kerülhet:

 • a részvételi feltételek és más szerződéses feltételek megsértése esetén

 • az ügyfél általi valótlan vagy nem teljes adatközlés esetében.

A felmondásnak írásos formában kell történnie. A felmondás megküldésével a zooplus inaktiválja az ügyfél Megtakarítási Programját.

Kérjük felmondás esetén, használja a Kapcsolatfelvételi űrlapot.

7. Szerződési feltételek módosítása

A zooplus jogosult a Megtakarítási Program megszüntetésére vagy a szerződési feltételek egyoldalú módosítására vagy kiegészítésére, amennyiben az szükséges a teljesítmény és az ellenszolgáltatás között utólagosan kialakult aránytalanság kijavítása érdekében vagy a megváltozott törvényi vagy technikai keretfeltételekhez való hozzáigazítás miatt, és eközben az ügyfél nem szenved hátrányt a jóhiszeműség és tisztesség elve értelmében.

Az ilyen jellegű változtatásról a zooplus e-mailben informálja Önt, közölve a megváltoztatott szabályozások tartalmát is. A változtatás a szerződés alkotóelemévé válik, ha Ön a változtatás bejelentésének megérkezését követő 2 héten belül írásos vagy szöveges formában nem emel kifogást a változtatás szerződésbe való belekerülése ellen.

8. A webshop üzemeltetője

zooplus AG
Sonnenstraße 15
80331 München

Képviselők:
Dr. Cornelius Patt
Andreas Maueröder
Dr. Mischa Ritter

A társaság székhelye: München
Amtsgericht München, HRB 125080

USt-IdNr. DE 200 164 421

9. Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk elérésére a következő lehetőségek adottak

Tel.: 0036-184-80-320  (hétfőtől péntekig 8:00-18:00)
Kapcsolatfelvételi űrlap útján (bármikor)

10. Záró rendelkezések

Amennyiben jelen részvételi feltételek bármely rendelkezése részben vagy teljesen érvénytelenné válna, a szerződés többi része hatályos marad. Az érvénytelen vagy hiányzó rendelkezés helyébe a mindenkor hatályos törvényi szabályozások lépnek.

A német jog alkalmazandó az ENSZ az áruk nemzetközi adásvételi szerződéséről szóló egyezményének (CISG) kizárásával. Ez a jogválasztás csak akkor érvényes, ha azon állam, amely a fogyasztó általános tartózkodási helyének tekintendő megrendelése időpontjában, kényszerítő erejű rendelkezéseinek védelme nem biztosított.

Ezen túlmenően a zooplus AG Sonnenstraße 15, 80331 München (a továbbiakban zooplus) és ügyfelei között a www.zooplus.hu webshopban leadott minden rendelésre és szállításra az Általános szerződési feltételek (ÁSZF) érvényesek. Az Általános szerződési feltételek részleteit itt találhatja..

11.A részvételi feltételek nyomtatható verziója

A nyomtatható részvételi feltételek linkre való kattintással lehetősége van a részvételi feltételek nyomtatóbarát verziójának megjelenítésére, amit kinyomtathat vagy lokálisan letárolhat.

 

2021. 07. 26-ai állás szerint