Így vehet részt Ön is a Hűségprogramban
Hozzon létre zooplus fiókot
Regisztrált zooplus vásárlóként automatikusan élvezheti hűségprogramunk előnyeit és üdvözlésképp 200 zooPonttal ajándékozzuk meg.
Gyűjtsön zooPontokat
Vásárláskor minden elköltött 250,00 Ft után 1 zooPontot kap, ezenfelül gyakran extra zooPontokat szerezhet ajánlatainkkal.
Váltsa be zooPontjait
Második vásárlásánál már be is válthatja zooPontjait az Ajándék Shopban vagy akár el is adományozhatja őket a rászoruló állatoknak.
Így működik a pontgyűjtés:
Rendelései alkalmával minden 250 Ft után egy zooPontot írunk jóvá. Részleges pontok esetén 0,5 zooPont érték felett felfelé kerekítünk (pl.: 6100Ft értékű vásárlás esetén 24 pontot (24,4 pont miatt), 6150 Ft értékű vásárlás esetén 25 pontot gyűjt (24,6 pont miatt)).

További extra zooPontokat gyűjthet különleges ajánlataink és akcióink révén is. Az extra zooPontot kínáló ajánlatokat mindig megtalálja weboldalunkon feltüntetve, sőt hírlevelünkből még gyorsabban értesülhet róluk.

A pontjait akkor írjuk jóvá számláján, ha a rendelést teljes mértékben kifizette, és ezt bekönyveltük a rendszerünkbe. Technikai okok miatt a számláján már teljesített fizetés a mi rendszerünkben egy nappal később könyvelődik.

Ha a rendelési érték és a fizetendő összeg csökken (pl. visszaküldés, vagy hibás szállítás miatt), csak a ténylegesen kifizetett érték után jár a pont. További információ a Hűségprogram általános feltételeiről itt.