Dreamies macskacsemege - sajttal 60 g

  • Dreamies macskacsemege - sajttal 60 g
  • Dreamies macskacsemege - sajttal 60 g

Macskacsemege finom, krémes töltelékkel ropogós héjban. A macskák álmodnak a finom Dreamies macskacsemegéről. további információkért...

(0)

Termékleírás

El szeretné kényeztetni macskáját valamivel amiről mindig is álmodott? Most itt van a Dreamies macskacsemege, kívülről ropogós és belül krémes, ízletes jutalomfalatok. A ropogós héjban levő krémes töltelék pontosan a megfelelő minden rágcsáló számára. A praktikus, visszazárható csomagolás frissen tartja a macskacsemegét, hogy kedvencét minden nap újra meg újra kényeztethesse.

A Dreamies macskacsemege kevesebb mint 2 kalóriát tartalmaz, ezért lelkiismeret furdalás nélkül kényeztetheti kedvencét.

Rázza meg a zsákot és meglátja, hogy macskája szaladni fog elébe! A Dreamies macskacsemege egy álom - öt finom ízvariációban.

Összetevők

Összetevők:
Növényi fehérjekivonatok, gabona, hús és állati melléktermékek, olajok és zsírok, tej és tejtermékek (többek között 4% sajt), ásványi anyagok.

Adalékanyagok:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
A-vitamin (5.283 NE/kg), B1-vitamin (14,6 mg/kg), B2-vitamin (7,3 mg/kg), B6-vitamin (5,8 mg/kg), D3-vitamin (583 NE/kg), E-vitamin (84,3 mg/kg), réz-szulfát pentahidrát (20,7 mg/kg), mangán-szulfát monohidrát (43,7 mg/kg), kálium-jodid (1,7 mg/kg), cink-szulfát monohidrát (195 mg/kg).

Analitikai összetevők

fehérje 35.5 %
nyerszsír 20.6 %
nyersrost 0.3 %
hamu 8.3 %
kalcium 1.45 %
foszfor 0.66 %
metabolizálható energia 425.0 kcal

Etetési útmutató

Etetési útmutató:
A Dreamies Mix táplálékkiegészítő eledel macskáknak.

Max. 20 darabot adjon naponta cicájának. Ennek megfelelően csökkentse a fő eledel mennyiségét! A tasak tartalmát felbontástól számított 4 héten belül használja fel. Mindig gondoskodjon friss vízről kedvence számára. Száraz, hűvös helyen tárolja!