Smilla multivitamin macskapaszta 50 g

  • Smilla multivitamin macskapaszta 50 g
  • Smilla multivitamin macskapaszta 50 g
  • Smilla multivitamin macskapaszta 50 g
  • Smilla multivitamin macskapaszta 50 g
  • Smilla multivitamin macskapaszta 50 g

Smilla macskapaszta 12 létfontosságú vitaminnal és taurinnal a macska általános jóllétének támogatására, a csillogó szőrzetért és egészséges bőrért; ízletes, mindennapi jutalomfalat. további információkért...

(0)
Ügyfeleink termékfotói
több

Termékleírás

A Smilla multivitamin paszta most új csomagolásban! A design megváltozása miatt a shopban látható termékkép átmenetileg eltérhet a szállított termék megjelenésétől.

A Smilla multivitamin-macskapasztája ellenállhatatlan és ráadásul jól emészthető macska-jutalomfalat, ami még a válogatósabb cicákat is meggyőzi. 12 életfontosságú vitamint és taurint tartalmaz, melyek hozzájárulnak macskája egészségéhez és vitalitásához, valamint elősegítik az egészséges bőr és a fényes, csillogó szőrzet kialakulását.

A vitaminok alapvető, létfontosságú szereppel járulnak hozzá a macska szervezetének működéséhez. Befolyásolják az anyagcserét, támogatnak bizonyos testi funkciókat és védelmi feladatokat is ellátnak. A Smilla multivitamin-paszta többek között A-vitamint is tartalmaz, ami fontos szerepet tölt be a látás élességének, egészségének megőrzésében. Az E-vitamin antioxidáns, amely a sejtek védelmének szolgálatában segít felvenni a harcot a szabad gyökök ellen, melyek például a mindennapi stressz vagy negatív környezeti hatások következtében léphetnek színtérre. A B-vitaminok támogatják a szervezet mindennapi anyagcseréjét. A biotin fontos szerepet tölt be a bőrmegújulási és a szőrzetváltási funkcióban, s támogatja a fényes, csillogó szőrzet létrejöttét.

A Smilla multivitamin-macskapaszta jellemzői:

  • Sok létfontosságú vitaminnal: a macska általános jóllétének támogatására
  • D-vitamin: a jobb kalciumfelvétel érdekében
  • Biotin és A-vitamin: a csillogó szőrzetért és egészséges bőrért
  • Taurin: a szív és a szemek funkciójának segítésére
  • Ízletes, jól emészthető jutalomfalat: még a válogatósabb cicákat is meggyőzi
  • Mesterséges színező- és ízanyagok, tartósítószerek nélkül
  • Praktikus tubusban: egyszerűen adagolható és könnyen tárolható
  • Németországban készül

Smilla tipp: A Smilla vitaminpasztája arra is kiválóan alkalmas, hogy belerejtve olyan gyógyszereket, tablettákat is be tudjon adni kedvencének, amit különben nem szívesen fogadna.

Összetevők

Összetevők:
Növényi melléktermékek, olajok és zsírok, élesztő.

Adalékanyagok / kg:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
A-vitamin 87.000 NE, D3-vitamin 8.700 NE, E-vitamin 1.670 mg, B1-vitamin 17 mg, B2-vitamin 17 mg, B6-vitamin 14 mg, B12-vitamin 260 μg, C-vitamin 290 mg, biotin 1.450 μg, folsav 5 mg, niacin 170 mg, kalcium-pantotenát 43 mg, taurin 2.000 mg. Antioxidánsokkal.

Analitikai összetevők

fehérje 4.5 %
nyerszsír 37.5 %
nyersrost 2.5 %
hamu 5.5 %
nedvesség 12.0 %

Etetési útmutató

Etetési útmutató:
Naponta egy 5 cm-es csíkot (1 cm = kb. 0,5 g) adjon macskájának tisztán vagy a normál eledel tetejére helyezve! Mivel a paszta D3-vitamintartalma magasabb, mint a teljes értékű eledeleknek, ezért csak olyan mennyiségben adja macskájának, amely nem haladja meg a napi eledeladag 10%-át! Szobahőmérsékleten kínálja kedvencének!
A Smilla multivitamin macskapaszta kiegészítő eledel felnőtt macskáknak.