Feringa Kitten 6 x 200 g- Csirke, borjú, sárgarépa & pitypan

Ajándék: Feringa Kitten 6 x 200 g- Csirke, borjú, sárgarépa & pitypan

 • Feringa Kitten 6 x 200 g- Csirke, borjú, sárgarépa & pitypan
 • Feringa Kitten 6 x 200 g- Csirke, borjú, sárgarépa & pitypan
 • Feringa Kitten 6 x 200 g- Csirke, borjú, sárgarépa & pitypan

Természethű, gabonamentes prémium menük növekedésben lévő kiscicáknak, magas húsrészaránnyal (72%), némi zöldséggel & ízletes gyógynövénnyel finomítva. Értékes fehérjékkel, vitaminokkal & taurinnal. további információkért...

(0)
Ügyfeleink termékfotói
több

Termékleírás

A nagy szeretettel és törődéssel, speciálisan kiscicáknak előállított Feringa Kitten csirke, borjú, sárgarépa & pitypang vagy pulyka, tök & macskamenta változataival természetközeli és gabonamentes, magas húsrészarányú eledelként igyekszik meggyőzni a kis ínyenceket. Gondosan kiválasztott alkotóelemei rafináltan némi zöldséggel és egy csipetnyi gyógynövénnyel finomítva hamisítatlan ízélményt kínálnak.
A Feringa Kitten a 2-12 hónapos macskakölykök különleges igényeihez igazítva készül, de vemhes és szoptató macskáknak is megfelelő táplálékul szolgál.
A fiatal cicák valóságos kis energiacsomagok, örökmozgó, sokat játszó kis bohócok. Ehhez viszont jóval több fehérjére, tápanyagra és vitaminra van szükségük, mint a felnőtt macskáknak. A Feringa Kitten ideálisan lefedi ezeket a különleges igényeket.

A Feringa Kitten receptúráinak tápanyagprofilja a kiscica természetes táplálkozását alapul véve került kialakításra. A gondosan kiválasztott alkotóelemek kíméletes elkészítése egy német családi üzemben történik - olyan módon, hogy nagy odafigyeléssel óvják a természetes tápanyagokat és ügyelnek a kiváló minőségű, teljes értékű eledel hamisítatlan ízére. Mivel kiscicája emésztőrendszere nincs berendezkedve nagyobb mennyiségű gabona feldolgozására, a Feringa Kitten teljességgel nélkülözi a gabonát.

A Feringa Kitten prémium menük előnyös tulajdonságai összegezve:

 • Kiváló minőségű fehérjeforrásokkal:
  A Feringa Kitten eledelek olyan jól emészthető húsfajtákból készülnek, mint a pulyka, csirke vagy borjú.
 • Magas (72 %) húsrészarány:
  Mindegyik változata kizárólag friss húsból készül. A macskák természetükből adódóan húsevők és a Feringa a természetes, fajnak megfelelő táplálást rendkívül fontosnak tartja.
 • Gabona- és gluténmentes:
  A Feringa nedvestápok teljességgel nélkülözik a gabonát, mivel a macskák emésztőrendszere nincs berendezkedve annak nagyobb mennyiségben való feldolgozására. A gabonamentes receptúra képezi a fajnak megfelelő táplálék alapját. A Feringa macskatápok emellett még gluténmentesek is.
 • Kíméletes feldolgozás:
  Az összetevőket hidegen készítik elő és rakják össze, majd kíméletesen megpárolják az összes értékes tápanyag és a természetes íz lehető legnagyobb mértékű megtartása érdekében.
 • Kizárólag a megadott alapanyagokat használják fel:
  A Feringa eledelek csak olyan alkotóelemekből készülnek, amelyek szerepelnek az összetevők listájában.
 • Összetevői kiváló minőségűek:
  A Feringa macskatápok meggyőződésből nem tartalmaznak állati- és csontlisztet, csökkent értékű növényi melléktermékeket, vágóhídi hulladékot, színező anyagokat, tartósítószereket, aromákat és mesterséges ízfokozókat.
 • Vitaminokkal & taurinnal:
  A taurin és a vitaminok hozzáadása biztosít kiscicája számára minden fontos tápanyagot, amely a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz szükséges.
 • Ideális kalcium-foszfor arány:
  A kiscicák mindenféle szempontból egészséges fejlődése szempontjából nagy fontossággal bír az ideális kalcium-foszfor arány. A Feringa Kitten eledelekben a kalcium-foszfor arány 1,3 : 1.
 • Értékes rostanyagok:
  A Feringa Kitten tartalmaz bizonyos mennyiségű friss, jól emészthető zöldséget vagy gyümölcsöt és gyógynövényt. Ezzel segíti elő, hogy kismacskája hozzájusson az emésztéséhez szükséges rostanyagokhoz.
 • Szója- és laktózmentes:
  Kiváló minőségű prémium-eledelként a Feringa Kitten természetesen szója- és laktózmentes és ebből adódóan fogyasztása eledelérzékeny macskakölyköknek is javasolt.
 • Kis családi üzemben készül:
  A Feringa eledeleket sok szeretettel és gondossággal állítják elő egy Németország déli részén található családi vállalkozás keretein belül, ahol a macskatápok készítésének középpontjában a faj specifikus igényeinek való megfelelés és a természetesség áll.
Két különböző fajta gondoskodik a kiscica etetőtálkájába kerülő eledel változatosságáról:
 • Csirke, borjú, sárgarépa & pitypang
 • Pulyka, tök & macskamenta
Feringa - macskájának sok szeretettel - mintha csak házi készítésű volna! A fajnak megfelelő, természetes táplálkozásért.

Összetevők

Összetevők:
Pulyka, tök & macskamenta:
a következőkből: pulykaszív, pulykahús, pulykamáj, pulykanyak, 25,9 % húslé, 1 % tök, 1 % ásványi anyagok, 0,1 % macskamenta.

Csirke, borjú, sárgarépa & pitypang:
45 % a következőkből: csirkeszív, csirkehús, csirkemáj, csirkezúza, csirkenyak, 27 % borjúszív, 25,9 % húslé, 1 % sárgarépa, 1 % ásványi anyagok, 0,1 % pitypang.

Adalékanyagok/ kg (valamennyi fajta):
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin 200 NE, E-vitamin (mint all rac-alfa-tokoferil-acetát) 30 mg, cink (mint cink-szulfát, monohidrát) 15 mg, mangán (mint mangán(ll)-szulfát, monohidrát) 3 mg, jód (mint kalcium-jodát, vízmentes) 0,75 mg, szelén (mint nátrium-szelenit) 0,03 mg, taurin 1.500 mg, Technológiai adalékanyagok: kasszia-gumi 2.400 mg.

Analitikai összetevők

fehérje 11.1 %
nyerszsír 6.6 %
nyersrost 0.3 %
hamu 2.4 %
foszfor 0.19 %
nedvesség 79.0 %
kálium 0.26 %
metabolizálható energia 1032.0 kcal

Etetési útmutató

Etetési útmutató:
A megadott értékek irányadásul szolgálnak. Rendszeresen mérje kiscicája súlyát és aszerint változtassa az etetési mennyiségeket! A kiscicák, vemhes és szoptató macskák alapvetően az ad libitum elv szerint táplálkozhatnak (tetszés szerint). Ügyeljen arra, hogy macskájának mindig elegendő friss ivóvíz álljon rendelkezésére! A megnyitott és fel nem használt eledelt hűtőszekrényben tárolja és 24 órán belül használja fel! Szobahőmérsékleten szervírozza!

Etetési mennyiség / kiscica (felnőttkori súly kb. 5 kg) g / nap:

Kiscica kora Napi adag
2 - 3 hónap 150 - 160 g
3 - 4 hónap 270 - 300 g
7 - 12 hónap 320 - 350 g

Teljes értékű eledel növekedésben lévő macskáknak.