Feringa Kitten Csirke, borjú, sárgarépa & pitypang 6 x 200 g

  • Feringa Kitten Csirke, borjú, sárgarépa & pitypang 6 x 200 g
  • Feringa Kitten Csirke, borjú, sárgarépa & pitypang 6 x 200 g
  • Feringa Kitten Csirke, borjú, sárgarépa & pitypang 6 x 200 g

Természethű, gabonamentes prémium menük növekedésben lévő kiscicáknak, magas húsrészaránnyal (72%), némi zöldséggel & ízletes gyógynövénnyel finomítva. Értékes fehérjékkel, vitaminokkal & taurinnal. további információkért...

(0)

Termékleírás

Jó hír: a jól bevált Feringa Kitten receptúrák mostantól új dizájnban kaphatók! Az átmeneti időszakban megrendeléskor kaphat régi és új csomagolású terméket egyaránt! 

A nagy szeretettel és törődéssel, speciálisan kiscicáknak előállított Feringa Kitten Classic Meat csirke, borjú, sárgarépa & pitypang vagy pulyka, tök & macskamenta változataival természetközeli és gabonamentes, magas húsrészarányú eledelként igyekszik meggyőzni a kis ínyenceket. Gondosan kiválasztott alkotóelemei rafináltan némi zöldséggel és egy csipetnyi gyógynövénnyel finomítva hamisítatlan ízélményt kínálnak.
A Feringa Kitten Classic Meat a 2-12 hónapos macskakölykök különleges igényeihez igazítva készül, de vemhes és szoptató macskáknak is megfelelő táplálékul szolgál.
A fiatal cicák valóságos kis energiacsomagok, örökmozgó, sokat játszó kis bohócok. Ehhez viszont jóval több fehérjére, tápanyagra és vitaminra van szükségük, mint a felnőtt macskáknak. A Feringa Kitten ideálisan lefedi ezeket a különleges igényeket.

A Feringa Kitten Classic Meat receptúráinak tápanyagprofilja a kiscica természetes táplálkozását alapul véve került kialakításra. A gondosan kiválasztott alkotóelemek kíméletes elkészítése egy német családi üzemben történik - olyan módon, hogy nagy odafigyeléssel óvják a természetes tápanyagokat és ügyelnek a kiváló minőségű, teljes értékű eledel hamisítatlan ízére. Mivel kiscicája emésztőrendszere nincs berendezkedve nagyobb mennyiségű gabona feldolgozására, a Feringa Kitten Classic Meat teljességgel nélkülözi a gabonát.

A Feringa Kitten Classic Meat prémium menük előnyös tulajdonságai összegezve:

  • Kiváló minőségű fehérjeforrásokkal:
    A Feringa Kitten eledelek olyan jól emészthető húsfajtákból készülnek, mint a pulyka, csirke vagy borjú.
  • Magas (72 %) húsrészarány:
    Mindegyik változata kizárólag friss húsból készül. A macskák természetükből adódóan húsevők és a Feringa a természetes, fajnak megfelelő táplálást rendkívül fontosnak tartja.
  • Gabona- és gluténmentes:
    A Feringa nedvestápok teljességgel nélkülözik a gabonát, mivel a macskák emésztőrendszere nincs berendezkedve annak nagyobb mennyiségben való feldolgozására. A gabonamentes receptúra képezi a fajnak megfelelő táplálék alapját. A Feringa macskatápok emellett még gluténmentesek is.
  • Kíméletes feldolgozás:
    Az összetevőket hidegen készítik elő és rakják össze, majd kíméletesen megpárolják az összes értékes tápanyag és a természetes íz lehető legnagyobb mértékű megtartása érdekében.
  • Kizárólag a megadott alapanyagokat használják fel:
    A Feringa eledelek csak olyan alkotóelemekből készülnek, amelyek szerepelnek az összetevők listájában.
  • Összetevői kiváló minőségűek:
    A Feringa macskatápok meggyőződésből nem tartalmaznak állati- és csontlisztet, csökkent értékű növényi melléktermékeket, vágóhídi hulladékot, színező anyagokat, tartósítószereket, aromákat és mesterséges ízfokozókat.
  • Vitaminokkal & taurinnal:
    A taurin és a vitaminok hozzáadása biztosít kiscicája számára minden fontos tápanyagot, amely a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz szükséges.
  • Ideális kalcium-foszfor arány:
    A kiscicák mindenféle szempontból egészséges fejlődése szempontjából nagy fontossággal bír az ideális kalcium-foszfor arány. A Feringa Kitten eledelekben a kalcium-foszfor arány 1,3 : 1.
  • Értékes rostanyagok:
    A Feringa Kitten tartalmaz bizonyos mennyiségű friss, jól emészthető zöldséget vagy gyümölcsöt és gyógynövényt. Ezzel segíti elő, hogy kismacskája hozzájusson az emésztéséhez szükséges rostanyagokhoz.
  • Szója- és laktózmentes:
    Kiváló minőségű prémium-eledelként a Feringa Kitten természetesen szója- és laktózmentes és ebből adódóan fogyasztása eledelérzékeny macskakölyköknek is javasolt.
  • Kis családi üzemben készül:
    A Feringa eledeleket sok szeretettel és gondossággal állítják elő egy Németország déli részén található családi vállalkozás keretein belül, ahol a macskatápok készítésének középpontjában a faj specifikus igényeinek való megfelelés és a természetesség áll.
Feringa - macskájának sok szeretettel - mintha csak házi készítésű volna! A fajnak megfelelő, természetes táplálkozásért.

Összetevők

Összetevők:

Csirke, borjú, sárgarépa & pitypang:
45% csirke (a következőkből: csirkeszív, csirkehús, csirkemáj, csirkezúza, csirkenyak), 25,9% húslé, 24% borjúszív, 1% sárgarépa, 1% ásványi anyagok, 0,1% pitypang.
Energia / kg: ME (FEDIAF, 2020) 430 kJ / 103 kcal

Adalékanyagok/ kg:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
D3-vitamin 200 NE, E-vitamin 20 NE, cink (mint cink-szulfát, monohidrát) 25 mg, mangán (mint mangán(ll)-szulfát, monohidrát) 1,4 mg, jód (mint kalcium-jodát, vízmentes) 0,75 mg, réz (mint réz(II)-szulfát-pentahidrát) 1 mg, taurin 1.500 mg,

Analitikai összetevők

fehérje 11.0 %
nyerszsír 6.5 %
nyersrost 0.3 %
hamu 2.4 %
nedvesség 79.0 %

Etetési útmutató

Etetési útmutató:
A megadott értékek irányadásul szolgálnak. Rendszeresen mérje kiscicája súlyát és aszerint változtassa az etetési mennyiségeket! A kiscicák, vemhes és szoptató macskák alapvetően az ad libitum elv szerint táplálkozhatnak (tetszés szerint). Ügyeljen arra, hogy macskájának mindig elegendő friss ivóvíz álljon rendelkezésére! A megnyitott és fel nem használt eledelt hűtőszekrényben tárolja és 24 órán belül használja fel! Szobahőmérsékleten szervírozza!

 

Kiscica kora Napi adag
2 hónap 195 g - 245 g 
3  hónap 255 g - 320 g
4 hónap 270 g - 310 g 
5 hónap 315 g - 360 g
6 hónap 355 g - 405 g
8  hónap 385 g - 440 g
10-12 hónap 340 g - 370 g