Cosma Snackies csirke fagyasztva szárított macskasnack 5 g

  • Cosma Snackies csirke  fagyasztva szárított macskasnack 5 g
  • Cosma Snackies csirke  fagyasztva szárított macskasnack 5 g
  • Cosma Snackies csirke  fagyasztva szárított macskasnack 5 g

Cosma Snackies fagyasztva szárított prémium snack 100% tiszta húsból & halból, 100% természetes, tartósítószer, színező- & a terméket vonzóbbá tevő anyagok nélkül. további információkért...

Cosma Snackies csirke fagyasztva szárított macskasnack 5 g 5 20
20 értékelés
Ügyfeleink termékfotói

Termékleírás

Cosma Snackies: 100% tiszta hús vagy hal.

Természetes macskasnack tiszta húsból vagy halból, különösen magas elfogadási aránnyal - még válogatós macskák között is.

A Cosma Snackies nagyon kíméletes-elővigyázatos módon, fagyasztva-szárítással készül, hogy megmaradjon valamennyi létfontosságú tápanyag és a nagyszerű íz is. A húsból vagy halból kevés hő hatására vonják el a vizet, így azután kedvence számára megmarad az intenzív íz. Ez a nagyszerű minőség minden bizonnyal az Ön macskájának is ízleni fog, hiszen a Cosma Snackies jutalomfalat emberi fogyasztásra is alkalmas minőségű húsból ill. halból készül.

A tiszta húsból vagy halból készült, fagyasztva szárított snack különösen kedvelt az állatorvosok és a macskatenyésztők körében, mivel egészséges élvezetet kínál a macskáknak, s természetes íze magas elfogadási arányt garantál.

Az ellenállhatatlan Cosma Snackies jutalomfalatok visszazárható tubusban kaphatók, miáltal sokáig megmarad a természetes hús- vagy halíz. Naponta többször is adhatja macskájának ezt a snacket étkezések között, de rászórhatja kedvence főeledelére is.

A macskák imádják a Cosma Snackies-t - az Ön kedvence is így van ezzel??

Az akciós ajánlat 2023. június 30-ig érvényes.

Összetevők

Összetevők:
Csirke: 100% csirkefilé.
 

Etetési útmutató

Etetési útmutató:
A Cosma Snackies darabkái jutalomfalatként adhatók az egyes étkezések között. Az elfogyasztott snackmennyiséget vegye figyelembe a napi eledeladag meghatározása során! Ügyeljen rá, hogy kedvencének mindig legyen friss ivóvize!

Értékelés

Legújabb vásárlói vélemények