Trixie Dog Activity Disc - Ø 23 cm

  • Trixie Dog Activity Disc - Ø 23 cm
  • Trixie Dog Activity Disc - Ø 23 cm
  • Trixie Dog Activity Disc - Ø 23 cm

Kutyafrizbi, kifejlesztésében a "disc dogging" világbajnoka is részt vett. Optimális röpülési tulajdonság; dobálásra, apportírozásra; rugalmas, robusztus anyag, műanyagból. további információkért...

Trixie Dog Activity Disc - Ø 23 cm 4 5
5 értékelés

Termékleírás

A Trixie Dog Activity Disc kutyafrizbije játékosan fejleszti a kutya gyorsaságát, reakcióidejét és kitartását. Az apportírozó, huzigálós és dobálós játékok erősítik a kutya és gazdája közötti kötődést, s optimális repülési tulajdonságaiknak köszönhetően ideális játékélményt nyújtanak mindkét fél számára.

Ezt a kiváló minőségű frizbit a "discdogging" azaz kutyafrizbizés világbajnoka, Karin Actun is közreműködésével fejlesztették ki.

A frizbi rugalmas, puha és nagy ellenállóképességű műanyagból készül, rendkívül harapásálló, nem forgácsolódik, s így fiatal kutyák számára is alkalmas.

Megjegyzés: a kiszállított szín eltérhet a képen láthatótól.

Figyelmeztetés:
Mint bármely más termék esetében, az ezen játékkal való foglalatosság közben is figyeljen kutyájára! Rendszeresen vizsgálja meg a játékot és ha hibásnak vagy hiányosnak találja azt, cserélje le, mert csak így tudja biztonsággal elkerülni az állat esetleges sérülését!

Értékelés

Legújabb vásárlói vélemények