Feringa Adult kacsa - 400 g

Ajándék: Feringa Adult kacsa - 400 g

 • Feringa Adult kacsa - 400 g
 • Feringa Adult kacsa - 400 g
 • Feringa Adult kacsa - 400 g
 • Feringa Adult kacsa - 400 g

Természetes, gabonamentes prémium-száraztáp magas húsrészaránnyal. Gondosan kiválasztott kacsahús tökkel, áfonyával & macskamentával finomítva. Vitaminokkal, taurinnal & lazacolajjal. további információkért...

(0)
Ügyfeleink termékfotói
több

Termékleírás

A nagy szeretettel és törődéssel előállított Feringa Adult kacsa száraz macskaeledel omlós kacsából készülő, élvezetes kombináció, rafináltan finomítva némi tökkel, áfonyával és egy csipetnyi macskamentával. A Feringa Adult kacsa meggyőző módon természetes és gabonamentes macskatáp ízletes kacsahúsból származó, értékes fehérjékkel. A prémium-minőségű, teljes értékű száraz macskaeledel az összetevők kíméletes feldolgozásával egy osztrák családi üzemben készül, ügyelve arra, hogy megőrizzék a természetes tápanyagokat és a hamisítatlan ízt. Mivel a macska emésztőrendszere nincs berendezkedve nagyobb mennyiségű gabona fogadására, a Feringa eledel teljesen mellőzi a gabona hozzáadását. A Feringa szárazeledel még a válogatós macskákat is meggyőzi, hiszen tisztára olyan, mintha házi készítésű lenne!

A Feringa Adult kacsa szárazeledel előnyös tulajdonságai vázlatosan:

 • Magas húsrészarány:
  A Feringa Adult kacsa sok, gondosan kiválogatott kacsahúsból készül. A macskák természetükből adódóan húsevők és a Feringa a természetes, fajnak megfelelő táplálást rendkívül fontosnak tartja.
 • Gabonamentes:
  A Feringa nedvestápok teljességgel nélkülözik a gabonát, mivel a macskák emésztőrendszere nincs berendezkedve annak nagyobb mennyiségben való feldolgozására. A gabonamentes receptúra képezi a fajnak megfelelő táplálék alapját.
 • Kíméletes feldolgozás:
  A nyersanyagokat nagy gonddal, kíméletesen dolgozzák fel, hogy az értékes összetevők és a természetes íz messzemenőleg megmaradjon.
 • Kiváló minőségű összetevők:
  A Feringa macskatápok meggyőződésből nem tartalmaznak állati- és csontlisztet, csökkent értékű növényi melléktermékeket, vágóhídi hulladékot, mesterséges színező-, tartósító- és aromaanyagokat.
 • Értékes lazacolajjal:
  A lazacolaj természetesen gazdag omega-3 és omega-6 zsírsavakban, melyek fontos szerepet játszanak az egészséges bőr és a csillogó szőrzet kialakulásában és meglétében.
 • Áfonyával:
  Az áfonya természetesen gazdag C-vitaminban és flavonoidokban, melyek fontos szerepet játszanak a szabad gyökök elleni védelemben.
 • Taurinnal és vitaminokkal:
  A taurin és a vitaminok hozzáadása biztosítja macskája számára mindazon fontos tápanyagokat, amelyek lényegesek a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz.
 • Ideális kalcium-foszfor arány :
  A mindenféle szempontból egészséges macskaeledelnek ideális kalcium-foszfor aránnyal kell rendelkeznie. A Feringa száraztáp esetében ez az arány 1,29 : 1.
 • Szója- és laktózmentes:
  Kiváló minőségű prémium-eledelként a Feringa tápok természetesen szója- és laktózmentesek és ebből adódóan fogyasztásuk eledelérzékeny macskáknak is javasolt.
 • Kis családi üzemben készül:
  A Feringa eledelek sok szeretettel és gondossággal készülnek egy osztrák családi vállalkozás keretein belül, ahol a macskatápok előállításának középpontjában a faj specifikus igényeinek való megfelelés és a természetesség áll.

Feringa - macskájának sok szeretettel - mintha csak házi készítésű volna! A fajnak megfelelő, természetes táplálkozásért.

Összetevők

Összetevők
37,2 % kacsahús (szárított és finomra őrölt), burgonyapehely (nyitott), 10 % szárnyaszsír), 6 % tök, lignocellulóz, 2 % lazacolaj, 2 % tojás (szárított és finomra őrölt), ásványi anyagok, 0,5 % szárított áfonya, 0,5 % macskamenta, frukto-oligo-szacharidok (FOS), 0,25 % szárított áfonya.

Adalékanyagok/kg: tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin 25.000 NE, D3-vitamin 1.500 NE, E-vitamin (RRRalfa- tokoferil-acetát) 180 mg, taurin 1.500 mg, szelén (mint nátrium-szelenit) 0,3 mg, réz (mint réz(II)-szulfát, pentahidrát) 8 mg, cink (mint cink-oxid) 100 mg, jód (mint kalcium-jodát, vízmentes) 2 mg.

Mesterséges aroma- & színező anyagok nélkül. Cukoradalék nélkül.

Analitikai összetevők

fehérje 31.0 %
nyerszsír 17.0 %
nyersrost 3.0 %
hamu 7.8 %
kalcium 1.8 %
foszfor 1.4 %
nátrium 0.49 %
Omega-3 zsírsavak 0.4 %
Omega-6 zsírsavak 2.5 %
metabolizálható energia 3.885 kcal

Etetési útmutató

Etetési útmutató
Javasoljuk, hogy a Feringa szárazeledel napi mennyiségét 2 részletben adja macskájának. Ügyeljen arra, hogy macskájának mindig elegendő friss ivóvíz álljon rendelkezésére!

Etetési mennyiség - állat/g/nap:

Felnőtt macska súlya Napi etetési mennyiség
2 - 3 kg 35 - 50 g
3 - 4 kg 50 - 65 g
4 - 6 kg 65 - 80 g
6 - 8 kg 80 - 100 g