Smilla Hearties jutalomfalatok - 125 g

  • Smilla Hearties jutalomfalatok - 125 g
  • Smilla Hearties jutalomfalatok - 125 g
  • Smilla Hearties jutalomfalatok - 125 g
  • Smilla Hearties jutalomfalatok - 125 g
  • Smilla Hearties jutalomfalatok - 125 g

Ízletes, szívalakú jutalomfalatok praktikus frissentartó dobozban, kiváló minőségű állati fehérjékkel, taurinnal és esszenciális zsírsavakkal macskája általános jólétéért. további információkért...

(0)

Termékleírás

A Smilla Hearties kiváló minőségű, szép, szívalakú macskacsemege, marhából és szárnyasból származó, minőségi állati fehérjékkel. Létrejöttét vezető állateledel-szakértők közreműködése kísérte. A kiegyensúlyozott összetétel csökkenti a szőrlabdák kialakulását, ápolja a fogakat és hozzájárul macskája általános jólétéhez.

Válogatott összetevőinek és a kíméletes előállítási folyamatnak köszönhetően a Smilla Hearties különösen ízletes és könnyen emészthető. Az omega-zsírsavak hozzájárulnak a sima és fényes szőrzet meglétéhez és fokozzák a szervezet ellenállóképességét. A létfontosságú taurin egészséges szívműködésről gondoskodik és az A-vitaminnal közösen hozzájárul macskája jó látásához is. Emellett kiváló minőségű állati fehérjék, a szükségletekhez igazított ásványi anyagok és vitaminok hozzáadása gondoskodik a megfelelő táplálékról. A speciális növényi rostok elősegítik a szőrlabdák kilökődését. A Smilla Heartiest összetétele különösen kiválóvá teszi, amiben nagy szerep jut az omega-zsírsavaknak, a taurinnak és a vitaminoknak.

A Smilla Hearties 125 g-os praktikus frissentartó dobozokban kapható: csupán naponta fel kell nyitnia, s máris friss snackkkel jutalmazhatja kedvencét. Majd ismét lezárhatja a dobozt. A frissentartó csomagolás gondoskodik az ideális és mindig friss adagokról. Csak egy gyengéd ellennyomás a doboz elülső részére, s máris kiveheti a kroketteket, majd ismét visszazárhatja a dobozt.

Smilla Hearties:

  • Kiváló minőségű, marhából és csirkéből származó fehérjékkel
  • Taurinnal és A-vitaminnal dúsított: segíti a szívműködést és a látóképességet
  • A speciális növényi rostok elősegítik a szőrlabdák kiválását
  • Az omega-zsírsavak síma és fényes szőrzetről gondoskodnak
  • Finom, szívalakú rágcsálnivaló
  • Ízletes és könnyen emészthető
  • Praktikus frissentartó dobozban: naponta friss snackkel jutalmazhatja kedvencvét

Smilla Hearties - íz, szeretet, élmény.
Tiszta élvezet - mert Ön szereti a macskáját, s az mindig megér egy kis jutalmazást.

Összetevők

Összetevők:
Szárnyashúsliszt, állati zsír, kukorica, búza, árpa, tepertőliszt, májliszt, búzaliszt, fehérje-hidrolizátum, halliszt, húsliszt, tojáspor, szárított répaapríték, lenmag, szárított sörélesztő, nátrium-klorid.

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
A-vitamin (16.750 NE/kg), D3-vitamin (1.450 NE/kg), E-vitamin (145 mg/kg), cink [mint cink-oxid] (30 mg/kg), cink [mint aminosav cink-kelát, hidrát] (40 mg/kg), jód [mint kalcium-jodát, vízmentes] (2 mg/kg), szelén [mint nátrium-szelenit] (0,2 mg/kg), réz [mint réz(II)-szulfát-pentahidrát] (10mg/kg), taurin (1.300 mg/kg).

Technológiai adalékanyagok:
antioxidánsok.

Analitikai összetevők

fehérje 31.0 %
nyerszsír 22.0 %
nyersrost 2.5 %
hamu 6.5 %

Etetési útmutató

Etetési útmutató

A Smilla Hearties táplálékkiegészítő eledel.

Macska súlya Snack / nap (darab)
2 - 3 kg 18 - 23
4 - 5 kg 27 - 32
6 - 7 kg 36 - 40
8 - 9 kg 45 - 50
10 - 11 kg 52 - 54
12 - 13 kg 58 - 61

Macskája számára mindig gondoskodjon elegendő friss ivóvízről!
Macskája napi eledelmennyiségének meghatározásakor vegye figyelembe a kapott snack mennyiségét is!