Smilla Toothies fogápoló snack - 125 g

Ajándék: Smilla Toothies fogápoló snack - 125 g

 • Smilla Toothies fogápoló snack - 125 g
 • Smilla Toothies fogápoló snack - 125 g
 • Smilla Toothies fogápoló snack - 125 g
 • Smilla Toothies fogápoló snack - 125 g
 • Smilla Toothies fogápoló snack - 125 g

A Smilla Toothies különösen hatékony, eredeti fog-formájú fogápoló rágcsálnivaló, visszazárható frissentartó dobozban. Kifejlesztésében vezető állattáplálkozás-szakértők segítettek. további információkért...

(0)

Termékleírás

A Smilla Toothies különösen ízletes és könnyen emészthető rágcsálnivaló macskáknak. Létrejöttét vezető állateledel-szakértők közreműködése kísérte.

A krokettek különös felületi struktúrája valamint a snackben lévő növényi rostok kiváló olló-effektust eredményeznek a fogak felületén, s ezáltal élvezetes módon segítik kedvence mindennapi fogápolását. Hogy a fogápolás még kellemesebb legyen, a Smilla Toothies krokettjei eredeti fog-formát kaptak. Emellett a krokettek kissé nagyobbak a megszokottnál, hogy a macskát rágásra ösztönözzék.

A Smilla Toothies fogápolás mellett ideális macska-jutalomfalat is. Még ha nagyon kritikusan szemléli is, ez a snack bizonyára meggyőzi Önt is olyan kiváló összetevőivel, mint az omega-zsírsavak, a hozzáadott taurin és a vitaminok.

A Smilla Toothies 125 g-os praktikus frissentartó dobozokban kapható: csupán naponta fel kell nyitnia, s máris friss snackkkel jutalmazhatja kedvencét. Majd ismét lezárhatja a dobozt. A frissentartó csomagolás gondoskodik az ideális és mindig friss adagokról. Csak egy gyengéd ellennyomás a doboz elülső részére, s máris kiveheti a kroketteket, majd ismét visszazárhatja a dobozt.

A Smilla Toothies fogápoló snack:

 • Ízletes és könnyen emészthető fogtisztító snack
 • Különleges felületi struktúrájú krokettekkel
 • Speciális növényi rostokkal
 • A krokettek mérete megdolgoztatja a fogakat és a rágóizmokat
 • Praktikus frissentartó dobozban: naponta friss snackkel jutalmazhatja kedvencvét

Smilla Toothies - íz, fogkefe, élmény.
Tiszta élvezet - hatékony fogápolás - mindig megér egy kis jutalmazást.

Összetevők

Összetevők:
Szárnyashúsliszt, rizs, árpa, állati zsírok, májliszt, tepertőliszt, fehérje-hidrolizátum , cellulóz (szárított), halliszt, tojáspor, lenmag, halolaj, szárított élesztő, nátrium-foszfát, kálium-klorid, szárított vörös áfonya, szárított áfonya, kagylóhúsliszt, cikória (szárított), körömvirág (szárított), yucca (​​szárított).
Antioxidánsokkal: EK-Adalékanyagok.

Adalékanyagok:
A-vitamin (24.750 NE/kg), D3-vitamin (1.500 NE/kg), E-vitamin (590 mg/kg), réz réz-(II)-szulfát, pentahydrat (10 mg/kg), taurin (1950 mg/kg).

Analitikai összetevők

fehérje 30.0 %
nyerszsír 15.0 %
nyersrost 5.0 %
hamu 7.0 %