Segítse a nehéz sorsú állatokat zooPontjaival!

Aktuális pártfogoltunk

Összefogás a szánhúzókért Alapítvány

A zooplusnál igyekszünk a lehető legtöbb módon támogatni a kevésbé szerencsés négylábúakat. Szeretnénk segíteni az állatjóléti szervezetek kiemelkedő munkáját, viszont ebben vásárlóinknak különösen fontos szerepe van. Közös erővel és nagylelkű zooPont adományaikkal szerencsére sok-sok mentett állat életkörülményeit javíthatjuk! Próbálunk minél többfelé segítő kezet nyújtani, ezért a támogatott szervezetet mindig kéthavonta változtatjuk. 2021-ig az adományozott pontokat így kéthavonta összesítettük és az aktuális állatmenhely igényeinek megfelelően csomagot készítettünk össze élelmiszerekből és felszerelésekből. 2021-től pedig a támogatott menhelynek pénzösszeg formájában van lehetősége átvenni a zooPontokból összegyűlt adományt, így biztos, hogy a lehető legjobb és lehasznosabb célra használhatják fel az adományt.

Segítsünk együtt - adományozzon zooPontokat most!

Nem kell mindig mindenből extra sok. Kisebb adománnyal, akár csak 10 zooPonttal is támogathatja a rászoruló állatokat és azzal is sokat segíthet. Válassza ki itt vagy az Ajándék Shopban, hogy hány pontot szeretne adományozni, tegye a kosarába az egyéb rendelni kívánt termékek mellé és véglegesítse rendelését - ezután a pontok automatikusan az adományhoz adódnak!

Adományozzon zooPontokat és tegyen jót most!

10 zooPont adományozása
50 zooPont adományozása
100 zooPont adományozása
150 zooPont adományozása
200 zooPont adományozása
500 zooPont adományozása

Hogyan gyűjthet zooPontokat?

Ha még nem tette meg, akkor következő rendelésénél regisztráljon oldalunkra és mi minden rendelése után automatikusan zooPontokat írunk jóvá Önnek! Minden elköltött 250 Ft után 1 zooPontot adunk, valamint érdemes nyomon követnie kampányainkat és akcióinkat is, melyekkel sok-sok extra zooPontra tehet szert!

💚Tipp: iratkozzon fel hírlevelünkre és 333 extra zooPontot adunk ajándékba rendelése mellé! Kattintson ide és iratkozzon fel most!

Adományozzon zooPontokat!

Így segítettünk eddig együtt a zooPont adományokkal

  • 2023

  • 2022

  • 2021

  • 2020

  • 2019

  • 2018

Ismer olyan állatjóléti szervezetet, amelynek támogatásra van szüksége?

A zooplusnál Ön is beleszólhat, melyik szervezet kapja az adományokat. Mindig olyan állatjóléti szervezeteket keresünk, melyek projektjeit támogatni tudjuk a zooPontokból összegyűlt adományokkal vagy a zoolove termékek nettó eladási árának 10% -ával. Az ajánlásokat/ jelentkezéseket közvetlenül honlapunkon keresztül küldhetik be, méghozzá itt.

*Ajánlott fogyasztói ár ** A szállítási feltételek érvényesek Korábban/Normál ár = A cikk legalacsonyabb ára az elmúlt 30 napban.

Szállítás

  • GLS
  • DPD

Biztonság & díj

Kövessen minket!

  • iOS
  • Android