Wolf of Wilderness felszerelések

Wolf of Wilderness felszerelések

VAD ÉS EREDETI

Kezdje a következő kalandját a Wolf of Wilderness szabadtéri felszereléseivel.

Kutya felszereléseinket praktikusság és sokoldalú funkcionális képesség jellemzi. Különös figyelmet fordítottunk a kiváló minőségű anyagok kiválasztására és a precíz kivitelezésre, amely természetesen illeszkedik a stílusosan modern "Wolf of Wilderness" kinézetéhez. Ezzel hozzájárul ahhoz, hogy kutyája is otthon érezze magát a szabadban!

Wolf of Wilderness kutyatáptartó

► Wolf of Wilderness kutyatáp tartó 

A praktikus kutyatáptartó ideális a szárazteledel szállításához és tárolásához, amikor a kutyájával utazást tervez a szabadban. A tartós külső anyag és a belső bevonat védi a tápot a külső hatásoktól és a nedvességtől.

Wolf of Wilderness jutalomfalat tartó

► Wolf of Wilderness snacktáska

Akár a kutyaiskolában, akár a szabadban - a snacktáskával mindig a kezedben van a irányítás, mivel egy karabinerrel a snacktáska könnyen rögzíthető. Tartós anyagból készült, tetején húzózsinórral és kiegészítő rekesszel, ez a snacktáska nemcsak praktikus, hanem stílusos is.

 Wolf of Wilderness frizbi

► Wolf of Wilderness frizbi

Erős, vízlepergető felsőrészből készült, puha szivacsmaggal, amely nemcsak, hogy lebegővé teszi a játékot a vizen, hanem azt is garantálja, hogy kutyája biztonságosan rá tudjon harapni és el tudja kapni. A frizbin nincsenek éles peremek vagy forgácsolódó műanyag-részek, amely lehetővé teszi a gondtalan játékot a szabadban.

Wolf of Wilderness Jutalomfalat Dummy

► Wolf of Wilderness Snack Dummy

A tréning dummy segítségével jól felkészülhet a szabadtéri tevékenységekhez, ideális például dobálós, apportírozós, keresős játékhoz. A dummy ugyanakkor hosszúkás formájú, finomságokkal megtölthető, tépőzárral és cipzárral zárható, praktikus kézi hurokkal ellátott.

 Wolf of Wilderness utazó kutyatakaró

► Wolf of Wilderness utazó kutyatakaró

A Wolf of Wilderness utazó kutyatakarója kényelmes alvást biztosít, ideális utazásra és minden szabadtéri tevékenységre. Míg az alsó oldala vízlepergető poliészterből készül, és megbízható védelmet nyújt hideg és nedves időjárás ellen, a felső része puha, kényelmes velúr. Attraktív design: „Wolf of Wilderness“ logóval az oldalán. Praktikus útközben: néhány kézmozdulattal kicsire összetekerhető, tépőzárral rögzíthető, helytakarékosan elrakható, valamint karabinerrel hátizsákra vagy övre rögzíthető

Wolf of Wilderness utazó kutyahálózsák

► Wolf of Wilderness utazó kutyahálózsák

A Wolf of Wilderness utazó kutyahálózsákja kiváló minőségű, lélegző anyagból készült, steppelt és lágyan bélelt, így biztosítva kutyája kényelmet. A termék oldalsó cipzárral rendelkezik; kinyitáskor a hálózsák alternatívaként takaróként is használható. Hív a vadon!

Wolf of Wilderness tál és konzervfedő

► Wolf of Wilderness tál

A "Wolf of Wilderness" logóval ellátott kutyatál rozsdamentes acélból készült. Az anyag karcolás és törésálló, ennek megfelelően tartós és teljesen mellékíz-mentes. A szilikon alsó széle megakadályozza, hogy a tál elcsússzon. Abszolút kötelező darab!

► Wolf of Wilderness konzervdobozfedél

A "Wolf of Wilderness" konzervdobozfedél jól záródó, hogy légmentesen lezárja és tárolja a már megbontott nedves eledeleket. A fedél kiváló minőségű szilikonból készült, légmentesen záródik, és biztosítja, hogy a táp hosszabb ideig friss maradjon. Univerzális 400 g és 800 g-os dobozokhoz.