Summer Splash ⛱️🌊

Nyári ajánlatok

A legjobb nyári ajánlatok kedvencének

Summer splash 2021

Merüljön el a zooplus nyári ajánlataiban!. Biztosítson négylábú társának egy kis hűsítést a forró napokon vagy kényeztesse finom harapnivalókkal és eledelekkel. Nyári termékeink széles választékában mindent megtalál, amire szükség lehet egy szuper kiránduláshoz a szabadban.

Cool Kiwi hűtőmatrac

Nyári ajánlatok

Sightseeing hátizsák Sightseeing hátizsák

A Sightseeing hátizsák - szállítótáska tökéletes partnert jelent Önnek és kedvencének, ha együtt vannak úton! A hátizsák különlegessége a nagy, felhajtható, hálós tető a felső-elülső részén. Most 10% kedvezménnyel lehet az Öné!

Keep Cool kutyamedence Keep Cool kutyamedence

Nagy, kék, kültéri kutyamedence erős műanyagból, megerősített falakkal, légkamrák és megerőltető felpumpálás nélkül, csúszásmentes aljjal. Szelep segítségével könnyen üríthető. 

Kitty Pool úszó játékkal Kitty Pool úszó játékkal

A Kitty Pool elbűvölő! Az izgalmas medence ideális kíváncsi, felfedező kedvű macskák számára. Töltsön némi vizet a medencébe, s a mágikusan csillogó víz három úszó játékkal pillanatok alatt érdekes időtöltésről gondoskodik.

Frissítő nyári ajánlataink kutyáknak

Frissítő nyári ajánlataink macskáknak

Nem tudja hogyan hűtse le kedvencét?

Kutyák hűsítése: 10 tipp a forró nyári napokra 10 tipp a forró nyári napokra Kutyák hűsítése

Néha egyenesen kibírhatatlan a forróság a négylábúak számára. Pár trükk segítségével egyszerűen gondoskodhat arról, hogy kutyusa átvészelje a meleg napokat. Cikkünkben eláruljuk Önnek, mire van szüksége a kutyák hűsítéséhez és hogyan hűtheti le őt a legjobban.

5 tipp: Így vészelheti át macskája a hőséget 5 tipp a hőség átvészelésére Macskák hűsítése

A különösen meleg nyári napokon, nagy hőségben már a macskáknak is túl sok lesz a napból, a következmény pedig leégés vagy hőguta lehet. Alábbi 5 tippünk igyekszik segítséget nyújtani abban, hogy Ön macskatulajdonosként miként tudja megóvni kedvencét a nyári hőségben.