Hello Ősz 🍂

Hello Ősz

🍂 Már itt is van - ősz! 🍂

Az őszi évszak egyik legszebb oldala a változó természet a sárguló level, amelyek hosszú sétákra hívják a természetben. Annak érdekében, hogy minden alkalomhoz megfelelő felszereléssel rendelkezzen, összeválogattuk a megfelelő kiegészítőket az színes évszakhoz.

10% kedvezmény ágyakra és macskabútorra

Kezdje velünk a bekuckózást és válogasson széles ágy és macskabútor kínálatunkból. Ehhez most 10% kedvezményt biztosítunk minden kutya- és macskaágyra, valamint macskabútorra. Használja a BARNA20 kuponkódot és szerezze meg a kedvezményt. Az ajánlat október 20-ig érvényes és más kedvezményekkel nem összevonható.

Nézzen szét széles választékunkban:

Őszi séták

Hamarosan ismét rövidülnek a napok, csökken a hőmérséklet, és az erdők arany és színes leveleikben pompáznak. Megkezdődik a hangulatos őszi szezon. Itt az ideje, hogy elkapjuk az utolsó meleg napsugarakat, és négylábú barátunkkal élvezzük a gyönyörű sétákat a természetben, hogy utána otthon pihenhessünk.

10% kedvezmény a SCHOOL-10 kuponkóddal!

Összes nyakör, póráz és hám >>>

Kutyakabátok

A rossz idő is hozzátartozik az őszi évszakhoz. Megfelelő ruházat esetén azonban Önt és négylábú barátját ez nem befolyásolja. A kutyaruhák megfelelő védelmet nyújtanak. Fedezze fel a különböző modelleket, például fényvisszaverő kutyaruhákat, pulóvereket és mellényeket vagy a kutyakabátokat, amelyek megvédik kedvesét a széltől, a nedvességtől és a hidegtől.

Kínálatunk:

Friss őszi levegő