INGYENES kiszállítás Wolf of Wilderness, Purizon vagy Wild Freedom termékek vásárlása esetén!

Ingyenes kiszállítás

Fedezze fel a gabonamentes táplálkozás előnyeit!

Ingyenes szállítást biztosítunk, ha a kijelölt gabonamentes márkáink közül választ!*

Kuponkód: VAD-ISZ

*Felhasználási feltételek érvényesek. A rendelés minimális értéke 6900 Ft. A kuponkód 2022. augusztus 17-ig váltható be a Wolf of Wilderness, a Purizon, valamint a Wild Freedom termékcsaládok eledeleire és jutalomfalataira. A Wolf of Wilderness kiegészítőkre ez a promóció nem vonatkozik és rendelésenként csak egy kuponkód váltható be. 

Ilyen egyszerű:

✔️ Töltse meg kosarát a kijelölt termékcsaládok eledeleivel legalább 6900 Ft rendelési értékig.

✔️ Írja be a VAD-ISZ kuponkódot kosarába és kattintson a "+" jelre.

✔️ A rendelés leadása során regisztráljon zooplus fiókot.

✔️ Az ingyen szállítás automatikusan hozzáadódik kosarához.


Fenntartjuk a jogot a promóció befejezési dátumának módosítására. A promócióban használt képek csak illusztrációs célt szolgálnak, és nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak.

Wolf of Wilderness termékcsalád

Wolf of Wilderness

VAD ÉS EREDETI

Prémium eledelünkkel kövesse a vadon hívó szavát!

A több évszázadra visszatekintő háziasítás ellenére napjaink kutyái még mindig 99 %-ban a farkas DNS-eit hordozzák. Ezért a Wolf of Wilderness eledelek a vadon élő farkas természetes táplálékát imitálják. A magas húsrészarány, a gabonamentes receptúrák és az eledel erdei bogyósokkal, gyökerekkel és vadon termő fűszernövényekkel történő gazdagítása olyan kiegyensúlyozott és fajának megfelelő táplálékról gondoskodnak kutyája étlapján, amely a farkas ösztöneit követi

Purizon termékcsalád macskáknak

Purizon macskáknak

Purizon – a természet inspirálta!

A Purizont a természet sokszínűsége inspirálja, így minőségi összetevők nagy választékát kínálja. A tápok 80 %-os válogatott állati összetevője magas fehérjetartalomról gondoskodik. A Purizon száraztáp rossz emészthetőségük miatt teljességgel mellőzi a gabonaféléket és a rizst. Ehelyett viszont 20% kiváló gyümölcsöt, zöldséget, fűszernövényt tartalmaz, melyek támogatják kedvence egészségét.

Ellenállhatatlan ízek és kitűnő emészthetőség!

Wild Freedom termékcsalád

Wild Freedom

Az ősök nyomdokain! - Vad és Eredeti

Kövesse a vadmacskák ösztönét a Wild Freedom-al

Napjaink macskái az afrikai vadmacskától származnak, s szinte a mai napig megőrizték vadon élő őseik valamennyi tulajdonságát. Jó közérzetükhöz, teljes körű elégedettségükhöz megfelelő táplálékra van szükségük. Ezért a Wild Freedom eledelek esetében fontos feladatot jelentett a vadmacska ösztöneinek követése, így azután olyan receptúra került kidolgozásra, amely a vadmacska eredeti táplálkozási szokásaihoz igazodik. Wild Freedom - vad és eredeti!

Purizon termékcsalád kuytáknak

Purizon kutyáknak

Purizon - Nature is our Inspiration! 

A Purizont a természet sokszínűsége inspirálja, így minőségi összetevők nagy választékát kínálja. Az eledelek 80%-ban halat, húst és további állati alkotóelemeket, valamint 20%-ban gyümölcsöt és zöldséget tartalmaznak, ezzel szemben 0% gabonát, ezáltal energiadús és különösen ízletes táplálékot nyújtanak kutyája számára sok értékes fehérjével és kevés szénhidráttal. A Single Meat változatokat ételintoleranciával küzdő ebek is fogyaszthatják, mivel ezekben a tápokban csak egyetlen állati fehérjeforrás található. 

 Győződjön meg Ön is arról, hogy mennyire szeretik a kutyák a Purizon tápokat!