Gyűjtse be az extra zooPontokat!

Dupla & Tripla zooPont

Használja ki tavaszi ajánlatunkat, és gyűjtsön dupla zooPontot MINDEN elköltött 250 Ft után. Sőt, most 19 990 Ft feletti vásárláskor tripla zooPontot adunk*.

* A 19 990 Ft feletti összeg után tripla zooPontokat kap.

Például, ha 30 000 forintért rendel, akkor 160 zooPontot gyűjt a 19 990 forintig, valamint tripla zooPontokat a fennmaradó 10 010 forintért, tehát 120 pontot. Így összesen 280 zooPontot kap a 120 helyett.

Szerezzen most ingyen 100 extra zooPontot tavaszi termék vásárlásakor

Tavaszi termékek macskáknak Tavaszi termékek macskáknak 🌼🌼🌼

Tavaszi virágok illata, a madarak csicsergése és az első tavaszi napsugarak megjelenése aktivitásra ösztönzik cicáját függetlenül attól, hogy kinti vagy benti a macska. Ahhoz, hogy tökéletesen felkészítse cicáját a melegebb időszakra, mindenképpen meg kell néznie tavaszi ajánlatainkat.

Tavaszi termékek kutyáknak Tavaszi termékek kutyáknak 🌼🌼🌼

A hőmérő higanyszála egyre csak feljebb kúszik, a nappalok is hosszabbodnak, ami kutyája mozgási kedvét is serkenti. Sőt még a bundája lehullott darabjai is csomókban repkednek a lakásban? Feltétlenül nézzen körbe tavaszi ajánlataink között és találja meg a tökéletes kiegészítőket. 

Ilyen egyszerűen működik a hűségprogamunk

Gyűjtsön pontokat minden vásárlással Vásároljon és gyűjtsön pontokat!

Nem szükséges újból regisztrálnia. INGYENES! Nincs kötelezettség.

Gyűjtsön zooPontokat Gyűjtsön zooPontokat

Jelenlegi kampányunk keretében minden elköltött 250 Ft = 2 zooPontot, 19 990 Ft feletti rendelési összegre pedig 250 Ft = 3 zooPontot gyűjt. A pontokat a vételár kiegyenlítése után automatikusan jóváírjuk.

zooPontok beváltása zooPontok beváltása

Válasszon ajándéktárgyaink közül az Ajándék Shop-ból és tegye kosarába a többi termék mellé vagy adományozza pontjait aktuális pártfogoltunknak, amelyről részletesen  itt olvashat.

* A promóció 2021. április 26-ig érvényes. Tavaszi csoportban lévő termék vásárlása esetén egyszeri ingyen extra 100 zooPontot gyűjt. A pontgyűjtés általános szabályai érvényesek, a részleteket megtalálja itt.

Minőségi garanciánk
Megbízható márkaminőség
Az állatok szerelmeseitől az állatok szerelmeseinek
Minden állat ízlését elnyeri