Koronavírus (COVID-19) – Gyakran ismételt kérdések

Kedves zooplus vásárlók!

A koronavírus (COVID-19) terjedése természetesen minket is érint a zooplus-nál és hatással van megszokott életünkre. Az egész zooplus család és minden partnere éjjel-nappal azon dolgozik és mindent megtesz annak érdekében, hogy ebben a helyzetben is a már megszokott minőségi szolgáltatást nyújtsuk Önöknek.

Természetesen számunkra vásárlóink és kedvenceink jólléte mellett dolgozóink egészsége áll az első helyen. Széles körű óvintézkedéseket vezettünk be irodáinkban és logisztikai központjainkban azért, hogy hozzájáruljunk a koronavírus terjedésének lelassulásához. Ezzel egyidejűleg nagy erőkkel dolgozunk azon, hogy rendeléseik megbízhatóan és biztonságosan megérkezzenek Önökhöz. 

Szállítás & szolgáltatás

hős cica raktár
itt vagyunk Önnek

További információk a Covid-19-cel kapcsolatban

A koronavírussal kapcsolatban általános és friss információkat találhat a Global Veterinary Community oldalán valamint kifejezetten a magyar helyzetről a magyar kormány hivatalos koronavírus tájékoztató honlapján.

Ezúton szeretnénk megköszönni megértésüket és örülünk, hogy a továbbiakban is elláthatjuk Önöket és háziállatukat a zooplus-on kapható termékekkel. Jó egészséget kívánunk Önöknek és minden kétlábú, illetve négylábú szeretteiknek!  

Együtt a mindennapokban: a napi rutin a négylábú kedvencével

FAQ PetHomeoffice

Nemcsak a mi életünket változtatja meg a jelenlegi helyzet, hanem négylábú kedvenceinkét is. Sokan, akik egyébként egész nap úton vannak, most minden nap otthon vannak, onnan dolgoznak és ott töltik szabadidejüket - ezzel azt jelentvw, hogy a háziállatainkkal közös életünk is más jelenleg. Hogyan lehetséges ezekben az időkben hatékonyan dolgozni, mellette megfelelő módon kihasználni az időt kedvencünkkel, és kellemes mindennapokat kialakítani? Zooplus rutinunkban inspirációt találhat a mindennapos játékra, szórakozásra és változatosságra a kutyánkkal, macskánkkal töltött napokra!

Napi rutin a kutyájával

reggeli Jó reggelt! Fitt kezdés

Gyakran válik az ember fáradttá és belassultá, amikor sok időt tölt otthon. Hasznos emiatt a reggeli órákban mozogni kedvencünkkel, így biztosan felébredünk, majd után megjutalmazhatjuk magunkat - és akár kedvencünket is - egy finom reggelivel!

ebédszünet Ebédszünet - Juhéé! Irány a szabad!

Az otthoni munka nagyobb rugalmasságot is jelent. Sportolás vagy játék a kutyával egy séta alatt, tökéletes kiegészítése az ebédszünetnek. Fontos, hogy négylábú kedvencét nemcsak fizikailag, hanem szellemileg is le kell foglalnia. Ha van saját kertje, akár ott is kieresztheti a gőzt.

gyakorlás Délután és napközben 5 perce gyakorlás

A legtöbb gépen dolgozó emberrel megesik a hatékonyság csökkenése. Gyakorolja az olyan egyszerű trükköket, mint a "pacsi" kutyájával. Kedvence nem lelkesedik a trükkökért? Használja a lakást egy rövid játékhoz, vagy dolgozzon az alapengedelmességen. Gyakorlat teszi a mestert!

este Nyugodt esti órák A kreativitás ideje

Az este mehet még egy kis intelligenciajáték. A házi készítésű kutya kekszekkel kedvenced különösen boldog teheted. Nincs unatkozás az ízletes snacknek mellett. Ezután folytatódhat a közös pihenés együtt a kanapén!

Kedvenc termékeink a kutyás napi rutinhoz

Napi rutin a macskájával

Egy kis szórakozás reggel Egy kis szórakozás reggelente Induljon jól a nap

Az olyan játék, mint az egyszerű macska-agility még a reggeli felkelés után morcos embereknek is elűzi a rosszkedvét, és felpezsdíti a vérkeringését. Semmihez sincs kedve? Akkor ragadja csak meg cicája kedvenc játékát, s reggeli előtt játszanak egy nagyot a lakásban kedvencével! 


Ebédszünet a két- és négylábú barátainknak Ebédszünet négylábú barátaival Élvezze a jó levegőt

Még ha otthonról is dolgozik, mindenképpen szünetet kell tartania a testi és lelki engyensúly megtartása érdekében. Függetlenül attól van kertje vagy terasza, nyisson gyakran ablakot, engedjen be néhány meleg napsugarat és szippantsa be a friss levegő illatát együtt élvezve macskájával.

Délutánok és szünetek Délutánok és szünetek Elfoglaltságok

Aki összpontosítva szeretne dolgozni, annak nyugalomra van szüksége. De mi történik akkor, ha a cica inkább játszani szeretne? Mégpedig azonnal. Erre az esetre különféle foglalkoztató játékok léteznek, amelyekkel a macska az Ön segítségével vagy anélkül is kiválóan el tudja tölteni az idejét.  

Esti rituálé a kanapén Esti rituálé a kanapén Szőrmók fotómodellek

Egy számítógép mellett eltöltött, hosszú munkanap után az este arra hívogat, hogy kicsit eltereljük a gondolatainkat. Erre nagyszerűen alkalmas egy kis cicás fotoshooting – néhány egyszerű tippel és ötlettel a legjobb felvéteket készítheti kedvenceiről. Ugye, hogy ez jobb, mint bármilyen TV-műsor?

Kedvenc termékeink a napi macskás rutinhoz