Akiknek egy√ľtt seg√≠tett√ľnk

ūüíö Vizslament√©s Magyarorsz√°g Alap√≠tv√°ny

Vizslamentés

A Vizslament√©s egy √∂nk√©ntes, bar√°ti alapon szervezŇĎd√∂tt csapat, mely c√©lj√°ul tŇĪzte ki a r√°szorul√≥ vizsl√°k rehabilit√°ci√≥j√°t √©s gazd√°hoz juttat√°s√°t. Elhivatott, de kis l√©tsz√°m√ļ csapat vagyunk, √©vente kb 300-350 kuty√°t seg√≠t√ľnk egy jobb √©lethez. FajtamentŇĎ tev√©kenys√©g√ľnket √°ll√°sunk, csal√°dunk √©s saj√°t kuty√°ink ell√°t√°sa mellett v√©gezz√ľk, √∂nk√©ntes alapon.

Az vizsl√°k √©rdek√©ben tev√©kenyked√ľnk nap mint nap, h√°tunk m√∂g√∂tt egy kiv√°l√≥ √°llatorvosi csapat √°ll. Nincs menhely√ľnk (√©s nem is szeretn√©nk), minden kuty√°nk ideiglenes befogad√≥ csal√°dn√°l van, am√≠g a v√©gles gazdit meg nem tal√°ljuk sz√°mukra. 

Kuty√°inkat minden esetben oltva, chipezve, kiz√°r√≥lag ivartalan√≠tva vagy ritk√°bb esetben ivartalan√≠t√°si k√∂telezetts√©ggel adjuk √∂r√∂kbe. √Ėnk√©ntesek jelentkez√©s√©t mindig √∂r√∂mmel fogadjuk!

ūüíö Pest Megyei Kutat√≥-MentŇĎ Szolg√°lat

Kutat√≥-mentŇĎ

A Pest Megyei Kutat√≥-MentŇĎ Szolg√°lat egy speci√°lis √°llatmentŇĎ szolg√°lat. 

Akkor vagyunk igaz√°n hat√©konyak, amikor m√°r m√°s nem seg√≠thet, amikor m√°sok kifogytak az √∂tletekbŇĎl, amikor speci√°lis eszk√∂z√∂kre vagy felk√©sz√ľlts√©gre van sz√ľks√©g, ahhoz, hogy a bajba jutott ember vagy √°llat √©letben maradhasson. 

Nem tudjuk √©s nem is akarjuk √°tvenni egy√©b √°llatmentŇĎ szervezetek feladatait, nem akarunk gyepmesterek lenni, de azt √≠g√©rj√ľk, hogy nem hagyunk bajba jutott √°llatot hossz√ļ k√≠nok k√∂z√∂tt meghalni. Mi ott lesz√ľnk, ha m√©ltatlan helyzetbe ker√ľl, ha csŇĎbe szorul, ha akn√°ba esik, ha s√°rba ragad, ha elragadja az √°r, ha megr√©m√ľlten menti az √©let√©t.

Nem csak mentj√ľk az √°llatokat, de koll√©g√°ink is ŇĎk, √©s egytŇĎl egyig csal√°dtagok is‚Ķ √Ėnk√©nteseink csal√°dtagk√©nt √©lnek egy√ľtt vel√ľk. Vel√ľk kelnek, vel√ľk fekszenek, a kanap√©n alszanak, a gyerekeiknek hŇĪs√©ges j√°tsz√≥t√°rsai, de ha √ļgy ad√≥dik, akkor √©ppen h√°zat ŇĎriznek vagy gy√≠kra vad√°sznak. De kŇĎkem√©ny munkakuty√°k, a tr√©ningek √©s bevet√©sek alatt a maximumot adj√°k.

ūüíö Cica-V√°r-Lak

Cica-V√°r-lak

‚ÄúCica-V√°r-Lak a v√©letlenek sorozat√°b√≥l sz√ľletett √©s a j√≥ Isten biztos mosolygott, amikor igazgatta a sorokat, mert szuper csapatot hozott l√©tre.‚ÄĚ

Jelenleg √∂ten tudunk tart√≥san befogadni cic√°kat, foglalkozunk gazd√°s√≠t√°ssal √©s a gazdikkal val√≥ kapcsolattart√°ssal √©s nehezebben szocializ√°lhat√≥ cic√°kkal is. Beker√ľl√©skor elsŇĎk√©nt elv√©gezz√ľk a bolha √©s parazitamentes√≠t√©st, √©s a cic√°k t√ļlesnek egy √°ltal√°nos √°llatorvosi √°tvizsg√°l√°son is. Cic√°inkat kiz√°r√≥lag minŇĎs√©gi t√°ppal l√°tjuk el, a gyeng√©bbek minden esetben kapnak immunerŇĎs√≠t√©st.

A gazd√°s√≠t√°s sor√°n kiemelt figyelmet ford√≠tunk a helyes t√°pl√°l√°ssal kapcsolatos t√°j√©koztat√°sra, ezen k√≠v√ľl sok hasznos inform√°ci√≥val l√°tjuk el a befogad√≥kat, akik a k√©sŇĎbbiek sor√°n is t√°maszkodhatnak r√°nk.

A hit√ľnk t√∂retlen √©s ez a legfontosabb az √°llatment√©sben is, hogy b√°rmilyen sok a neh√©zs√©g semmi ne t√©r√≠tsen le minket az √ļtr√≥l, mert a szeretettel teli gazdis fot√≥k meg√©rik a k√ľzdelmet!