Kosarában:

A kosár üres!

Ingyenes szállítás 10990 Ft felett**

Szállítási költségek és információk

Az online-shopunkban feladott, 9.990 Ft-ot elérő ill. meghaladó rendelések esetén a zooplus az ügyfél számára díjtalanul, azaz a csomagküldési költségeket átvállalva szállít Magyarországra. Amennyiben a rendelési érték nem éri el a 9.990 Ft-ot, csomagolásra és csomagküldésre 990 Ft átalánydíj kerül felszámításra – a csomagok számától, nagyságától vagy súlyától függetlenül. A minimális rendelésérték 6.900 Ft (csomagküldési költségek nélkül). Egy csomag maximális súlya 31 kg lehet, így élkepzelhető, hogy amennyiben nagyobbb csomagot vagy több terméket rendelt, rendelése több részletben kerül kiszállításra. Ebben az esetben a második csomagtól 790 Ft szállítási díj kerül felszámításra csomagonként, hogy fedezze a felmerülő plusz költségeket.

Amennyiben egy küldemény logisztikai vagy technikai okokból több lépcsőben jut el az ügyfélhez, a csomagküldési költséget természetesen csak egyszer számítjuk fel.

$SHIPPING_COSTS$

A rendelések a raktár elhagyásától számítva általában 3-5 nap alatt érkeznek meg. A legtöbb megrendelést a beérkezéstől számított 24 órán belül feldolgozzuk és elküldjük.