Kosarában:

A kosár üres!

Ingyenes szállítás 10990 Ft felett**

Zooplus Kérdőív: Nyereményjáték Részvételi Feltételek

 

A „2017-es zooplus kérdőív“ nyereményjáték részvételi feltételei

5 x 10.000 forint értékű, a www.zooplus.hu webáruházban beváltható vásárlási utalvány kerül kisorsolásra

1. A nyereményjáték szervezője

A nyereményjáték szervezője a zooplus AG, Sonnenstraße 15, 80331 München (továbbiakban: „zooplus“).

2. Részvételre jogosult személyek

2.1. Minden olyan cselekvőképes személy jogosult a játékban való részvételre, aki részt vesz a 2017-es zooplus vevői felmérésben és a nyereményjáték időtartama alatt hiánytalanul kitölti a https://www.surveymonkey.de/r/VGWXLZS linken elérhető kérdőívet e-mail címe megadásával.
2.2. A zooplus és a konszernhez tartozó vállalatok dolgozói nem vehetnek részt a nyereményjátékban.

3. A nyereményjáték időtartama

A nyereményjáték 2017. 10. 20-án kezdődik és 2017. 10. 29-én 23:59-kor ér véget.

4. Nyeremény

Összesen 5 db 10.000 forint értékű vásárlási utalvány kerül kisorsolásra, amelyek a zooplus.hu webshopban válthatók be. A nyertes nem jogosult a nyeremény készpénzre való váltására vagy cseréjére. A nyeremény nem ruházható át harmadik fél számára.

5. Sorsolás és a nyertesek értesítése

5.1. A nyerteseket azon részvételre jogosultak közül, akik a nyereményjáték időtartama alatt hiánytalanul kitöltötték és elküldték a kérdőívet, sorsoljuk ki a véletlenszerűség elve alapján múködő számítógépes programmal, a zooplus 3 munkavállalójából álló sorsolási bizottság előtt. Jogi út kizárva.
5.2. A nyerteseket a nyereményjáték időtartamának lejáratától számított maximum 14 napon belül, de legkésőbb 2017. november 14-én értesítjük a megadott e-mail címükön.

6. Végső rendelkezések

6.1. A nyereményjáték során megadott személyes adatokat (a résztvevők e-mail címét) kizárólag a nyereményjáték lebonyolításához használjuk fel. Az adatok nem kerülnek további felhasználásra. A résztvevőket hozzáférési, módosítási és elállási jog illeti meg.
6.2. Ha egy résztvevő megsérti a részvételi feltételeket, a zooplus fenntartja a jogot arra, hogy kizárja a résztvevőt a nyereményjátékból. Azok a résztvevők is kizárásra kerülnek, akik nem megengedett segédeszközöket használnak vagy más módon manipuláció útján előnyre tesznek szert. A részvétel nem engedélyezett nyereményjáték-egyesületek és automatizált szolgálatatók számára. A részvételi feltételek megsértése esetén a nyeremény utólag visszavonható és visszaigényelhető.
6.3. A zooplus fenntartja a jogot arra, hogy a fent részletezett részvételi feltételeket módosítsa, illetve a nyereményjátékot bejelentés és indoklás nélkül felfüggessze, amennyiben technikai vagy jogi okokból kifolyólag nem biztosítható a nyereményjáték szabályszerű lebonyolítása.
6.4. A nyereményjátékban való részvételre a Német Szövetségi Köztársaság jogszabályai vonatkoznak az ENSZ vásárlási jogának kizárásával.
6.5. Abban az esetben, ha a fent említett záradékok teljesen vagy részben érvénytelenné válnak vagy nem valósíthatók meg, a többi feltétel érintetlen marad. Az érvénytelen záradékokat új, megfelelően kivitelezhető rendelkezések váltják fel.
6.6. A jelen szabályzat a a kérdőív kitöltési ideje alatt (2017. október 20-29.) időtartama alatt, és a sorsolást követő 14 napig elérhető a //www.zooplus.hu/content/nyeremenyjatek_reszveteli_feltetelek weboldalon.