Kosarában:

A kosár üres!

Ingyenes szállítás 10990 Ft felett**

Fizetési módok

A COVID-19 (koronavírus) terjedési kockázatának csökkentése érdekében kérjük CSAK abban az esetben válassza az „Utánvéttel való fizetés” lehetőségét, amennyiben nem tud másik fizetési opciót használni.

Az összes alább felsorolt fizetési mód teljes mértékben biztonságos128-bit SSL titkosítást használunk (Secure Sockets Layer protocol) az Ön személyes adatainak állandó biztonsága érdekében. Ez azt jelenti, hogy amikor adatokat küld nekünk, (pl. cím, hitelkártya adatok) a titkosítás miatt Önön és rajtunk kívül az adatokat más nem olvashatja.

Az alábbi fizetési módokat fogadjuk el:

  • Bankkártya (Visa, MasterCard)
  • PayPal
  • Banki átutalás
  • Utánvét

A zooplus fenntartja magának a jogot, hogy egyedi esetben vagy az ügyfél által kiválasztott szállítási mód függvényében csak bizonyos fizetési módokat fogadjon el.

Fizetés banki átutalással
Kérjük, a banki átutaláshoz szükséges adatok megadásakor bizonyosodjon meg arról, hogy a rendelési számot vagy az ügyfélszámot is megadta az átutalási megbízás kitöltésekor. Szíveskedjen figyelembe venni, hogy az utalás akár 2-4 munkanapig is eltarhat bankjától függően. Kérjük a számla összegét az alábbi számlára szíveskedjen átutalni:

zooplus AG
UniCredit Bank Hungary Zrt.
IBAN:: HU73 1091 8001 0000 0129 0902 0003
SWIFT (BIC): BACXHUHB

Fizetés bankkártyával
Az áru kifizetésére a Visa és Mastercard kártyák alkalmasak. Hitelkártyáját csak akkor terheljük meg a számla összegével, amikor az áru elhagyja raktárunkat. A vételtől való elállás esetén a már kifizetett összeget visszatérítjük Önnek. Amennyiben hitelkártyáján nincs fedezet, fenntartjuk a jogot a fizetési felszólítási kérelem költségeinek kiszámlázására.

PayPal-on keresztüli fizetés

Paypal egy online fizetési szolgáltatás, amely biztonságos, egyszerű és gyors vásárlást tesz lehetővé webáruházunkban. Megrendelése során lehetősége nyílik PayPal számla megnyitására. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a későbbi PayPal-fizetés nem lehetséges. A fizetést a rendelési során be kell fejezni.

Kérjük keresse bizalommal Ügyfélszolgálatunkat if amennyiben a fizetéssel kapcsolatos további kérdése merülne fel!