Kosarában:

A kosár üres!

Ingyenes szállítás 10990 Ft felett**

GyIK PartnerprogramHogyan működik a zooplus.hu partnerprogram?


A partnerprogram segítségével honlapján keresztül kereshet pénzt, amennyiben honlapja látogatóit a zooplus.hu -ra irányítja. Ehhez építse be honlapjába a zooplus.hu egyik reklámhordozóját! Amennyiben egy terméket az Ön linkje által vásárolnak meg webshopunkban, Ön az eladás után százalékos részesedést kap.

Miért éri meg a zooplus.hu partnerének lenni?


A zooplus.hu-val létesített partnerkapcsolat által pénzt kereshet. Minden, az Ön honlapján elhelyezett link által generált megrendelés után a rendelés nettó értékének 4%-át kapja. Emellett grafikákkal is támogatjuk Önt és megadunk minden releváns információt a reklámhordozó saját honlapján történő elhelyezésére vonatkozóan.

Ingyenes a partnerprogram?


Igen. A partnerprogramunkban való részvétel teljesen ingyenes és rizikómentes. Nincs lejárati határidő vagy jelentkezési díj, éppen ellenkezőleg: Ön attraktív forgalmi részesedést kap minden, a honlapján keresztül a zooplus.hu -nál létrejövő megrendelés után és a partnerprogramból bármikor kiléphet.

Ki vehet részt a partnerprogramban?


Mindenki részt vehet, akinek honlapja van, rendelkezik egy magyar bankszámlával és szívesen tagja lenne az egyre növekvő zooplus.hu közösségnek. Természetesen különösen örülünk az állat-affinitású honlapoknak ill. azoknak, amelyek magas látogatottsági mutatókkal büszkélkedhetnek. Így Ön pénzügyi szempontból profitál az üzletből, a zooplus.hu pedig új ügyfelek megnyerésére kap lehetőséget, valamint arra, hogy a zooplus.hu közössége egyre nagyobb és attraktívabb legyen.

Hogyan tudok jelentkezni?

Partnerprogramunkat a zanox affiliate-hálózatán keresztül tudja elérni, amely több mint 13 éves tapasztalattal rendelkezik az affiliate-marketing területén és Európa vezető Performance Advertising hálózata. Ha szeretne több információt kapni a zanoxról vagy regisztrálni kíván, kérjük kattintson ide!

Kapok visszajelzést a saját teljesítményemről & sikereimről?

Igen. Felhasználónevével és jelszavával barmikor bejelentkezhet a zanoxhoz. Az interface felületen megtalál minden, a honlapjába integrált reklámhordozó eredményességére vonatkozó információt, láthatja, mennyit keresett és egyebeket.

Milyen javadalmazásban részesülök a zooplus.hu partnerprogram keretében?

Ön minden, a zooplus.hu -hoz közvetített vásárlás után az így generált nettó forgalom 4% -át kapja jutalékként.

Hogyan tudok közvetlenül a zooplus.hu egyes termékeire linkelni?

Olyan partnereinknek, akik professzionális módon szeretnének több terméket vagy az egész shopot belinkelni, terméklistákat tudunk ajánlani. Kérjük ebben az esetben a Kapcsolatfelvételi űrlap segítségével forduljanak Ügyfélszolgálatunkhoz.

Kihez fordulhatok, ha további kérdéseim lennének?

Amennyiben további kérdései lennének a zooplus.hu partneprogramot illetően, a Kapcsolatfelvételi űrlap segítségével fordulhat hozzánk.