Kosarában:

A kosár üres!

Ingyenes szállítás 10990 Ft felett**

Ajándékutalványok vásárlásának általános feltételei

Az alábbi általános feltételek vonatkoznak zooplus ajándékutalványok vásárlására:

1. Utalványok vásárlása

1.1 Az ajándékutalványok felhasználhatók a www.zooplus.hu oldalon szereplő összes termékre, illetve járulékos költségekre (pl. szállítás, csomagolás).
1.2 Minden utalvány az elküldésétől számított 3 évig érvényes. Az egyes utalványok érvényességi idejét nem lehet meghosszabbítani.
1.3 Azoknak, akik először vásárolnak ajándékutalványt, hitelkártyát kell használniuk az ajándékutalványok megvásárlásához. Törzsvásárlók választhatnak a lehetséges fizetési módok közül. A zooplus AG fenntartja a jogot arra, hogy csak bizonyos fizetési módokat fogadjon el egyes esetekben. Az ajándékutalvány számláját e-mailen küldjük el a vásárlónak.
1.4 Az ajándékutalványt a kedvezményezettnek küldjük e-mailen, egy PDF csatolmányban. Az ajándékutalvány vásárlója visszaigazolásként egy másolatot kap erről az e-mailről.


2. Elállás joga

2.1 A szerződést két héten belül, indoklás nélkül vissza lehet vonni írásban (levél vagy e-mail formájában). A két hetes periódus akkor indul, amikor az elállással kapcsolatos útmutatást megkapta. Elállási szándékát a két hetes perióduson belül írásban el kell küldenie az alábbi címre:

zooplus AG, Sonnenstraße 15, 80331 München, Germany

service@zooplus.hu

Kapcsolatfelvételi űrlap

2.2 Érvényes elállás esetén a kapott szolgáltatás és/vagy ellenérték visszajár. A vissza nem adható, vagy csak részben visszaadható szolgáltatásért kompenzáció járhat.
2.3 Ha az utalványt már felhasználták, az elállás jogával nem lehet élni.

3. Utalványok beváltása

3.1 Ajándékutalványt csak egyszer lehet használni az online shopban.//www.zooplus.hu. Rendelésenként csak egy utalvány használható fel. Több utalvány használata ugyanannál a megrendelésnél (pl. ajándékutalványok és kuponok kombinálása) nem lehetséges.
3.2 Amennyiben a rendelés összege meghaladja az utalvány értékét, a különbözetet hitelkártyával vagy bankkártyával lehet kifizetni. Amennyiben az utalvány értékét nem használja föl teljes egészben, a különbözet elvész. Az utalványok nem válthatók készpénzre.
3.3 Az utalványok aktuális vagy korábbi megrendelésekkor történő utólagos beváltása nem lehetséges.
3.4 Az utalványok nem válthatók készpénzre, és ajándékutalványok vásárlására sem fordíthatók. Az utalványokat nem lehet eladni harmadik félnek.


4. Kockázat átszállása, felelősség

4.1 Az utalványok elvesztésének kockázata, és a tulajdonjog az utalványok elektronikus elküldésekor száll át a vevőre.
4.2 A zooplus nem vállal felelősséget az utalványok - akár lopás következtében történő - elveszéséért, és az ügyfél tudta és hozzájárulása nélkül harmadik fél által történő beváltásáért. A zooplus nem felelős az utalvány kedvezményezettjének e-mail címének elírásáért.