Kosarában:

A kosár üres!

Ingyenes szállítás 10990 Ft felett**

Concept for Life

Charity Points

A Concept for Life az egyedi táplálkozási szükségletek alapján kifejlesztett, speciális szárazeledelt kínál macskája minden életszakaszában. A „Concept for Life“ testreszabott, tudományos táplálási koncepció egyszerűvé teszi az állatbarátok számára, hogy macskájukat minden életfázisban fajtájának és szükségleteinek megfelelően táplálják, és minden élethelyzetben az igazi, kiváló prémium minőségű eledelt kínálja korrekt áron. Emellett mindig macskája jóléte és fajtája szerinti táplálása valamint mindenkori táplálkozás-élettani szükségletei állnak a középpontban. Győződjön meg az egyedülálló, állatorvosokkal együttműködve kifejlesztett táplálási koncepció előnyeiről - a kiscicakortól senior korig teljes körűen egészséges macskaélet érdekében!

Concept for Life - pontosan igazodik macskája szükségleteihez!

Fedezze fel a macskája számára testreszabott eledeleket:

KITTEN

Növekedésben lévő macskakölyköknek a 2. hónaptól, valamint vemhes és szoptató macskáknak a szükségletekhez igazított tápanyagprofillal*:

  Egészséges & egyenletes növekedés
  Természetes védekező képesség támogatása
  Csontok & fogak optimális fejlődése

ALL CATS

Szükségleteknek megfelelő és kiegyensúlyozott állateledel kifejlett macskáknak első életévüktől*:

  Ideális súly megőrzése
  Szőrlabda-funkció
  Húgykő-megelőzés

ALL CATS 10+

Idősebb, csökkent energiaigényű macskáknak 10 éves kortól - speciálisan korukhoz igazított tápanyagformulával*:

  Vitalitás elősegítése
  Porcok & ízületek védelme
  Veseműködés támogatása

INDOOR CATS

Szobamacskák optimális, teljes körű ellátására 1 éves kortól*:

  Ideális testsúly megtartása
  Szőrlabda-funkció
  Széklet kellemetlen szagának mérséklése

OUTDOOR CATS

Speciálisan aktív, túlnyomórészt a szabadban élő, nagyobb energiaszükségletű macskáknak 1 éves kortól *:

  Optimális energiabevitel
  Szervezet védekező erejének támogatása
  Ízületek egészsége & mozgékonyság

STERILISED CATS

Csökkentett energiaszükségletű ivartalanított macskáknak 1 éves kortól*:

  Súlykontroll
  Húgyutak egészsége
  Izomzat megőrzése
  Kitűnő emészthetőség

SENSITIVE CATS

Kényes emésztőrendszerű, érzékeny macskáknak 1 éves kortól*:

  Egészséges bélflóra
  Húgyutak egészsége
  Csupán egyetlen állati fehérjeforrás
  Legmagasabb fokú emésztési biztonság

LIGHT

Túlsúlyra hajlamos, kifejlett macskáknak 1 éves kortól*:

  Hatékony súlykontroll
  Ballasztanyagok & növényi rostok a telítettség-érzésért
  Ízületek & porcok egészsége
  Izomzat megőrzése

MAINE COON

Kifejlett Maine Coon macskáknak 15 hónapos kortól*:

  Szívműködés támogatása
  Egészséges bőr és szép szőrzet
  Porcok és ízületek védelme
  Optimális méretű krokettek

BRITISH SHORTHAIR

Kifejlett British-Shorthair (brit rövid szőrű) macskák 12 hónapos kortól*:

  Egészséges bőr és szép szőrzet
  Porcok és ízületek védelme
  Szívműködés támogatása
  Optimális méretű krokettek

* Az előnyökről részletes információkat a shopban talál.
* Az előnyökről részletes információkat alul talál.


Kitten előnyei

Egészséges & egyenletes növekedés: A nagy mennyiségű jól emészthető fehérjéknek, valamint a vitaminokból és ásványi anyagokból álló, szükségletnek megfelelő tápanyag-összetételnek köszönhetően elősegíthető az egészséges és egyenletes növekedés, továbbá optimálisan fedezhető a megnövekedett energiaszükséglet.
Természetes védekező képesség támogatása: A speciális vitamin- és antioxidáns-komplex, valamint a tartalmazott prebiotikumok elősegíthetik a test saját védekező képességének kialakulását.
Csontok & fogak optimális fejlődése: A megnövelt D3-vitamin tartalom, valamint a kalcium és foszfor kiegyensúlyozott aránya gondoskodik a csontok és a fogak optimális fejlődéséről.

All Cats előnyei

Ideális súly megőrzése: A kalóriatartalom optimálisan az ideális súlyú macska speciális energiaszükségletéhez van igazítva, és elősegítheti az ideális testsúly megőrzését.
Szőrlabda-funkció: Az útifűmagból, szárított répaszeletekből és lignocellulózból álló értékes növényi rost-kombináció elősegítheti a lenyelt szőrszálak természetes kiválasztását.
Húgykő-megelőzés:A húgyutak egészségét a DL-metionin hozzáadása, valamint az ásványi anyagok kiegyensúlyozott aránya segítheti elő.

All Cats 10+ előnyei

Vitalitás elősegítése: A tápanyagok, vitaminok és alapvető zsírsavak speciális összetétele megfelelő energiatartalommal kombinálva segíthet macskájának, hogy az öregedés első jelei mellett is életerős maradjon. Zöldteából és körömvirágból származó antioxidánsok segítkeznek a sejtek öregedése elleni védelemben.
Porcok & ízületek védelme: A receptúra tartalmazza a porcok építőelemeinek számító glükózamint és kondroitint. Emellett a C-vitamin is támogathatja a porcműködéshez fontos kollagénképzést a korosabb cicáknál.
Veseműködés támogatása: Az eledel csökkentett foszfor- és nátriumtartalmával igyekszik tehermentesíteni speciálisan az idősebb macskák veséit. Emellett a hozzáadott DL-metionin redukálhatja a húgyúti kövek képződésének mértékét.

Indoor Cats előnyei

Ideális testsúly megtartása: A Concept for Life Indoor a mérsékelt energiabevitelnek és az L-karnitin hozzáadásának (200 mg/kg) köszönhet támogatja a házban élő, nem nagy aktivitású macskák ideális testsúlyának megőrzését.
Szőrlabda-funkció: Az útifűmagból (psyllium), szárított répaszeletből és ligno-cellulózból álló értékes növényi rost-kombináció elősegítheti a lenyelt szőrszálak gyengéd, természetes módon történő távozását, s ezáltal a szőrlabdák kialakulásának hatékony csökkentését.
Széklet kellemetlen szagának mérséklése: A yucca schidigera a magas szinten emészthető fehérjékkel és inulinnal karöltve támogatja az emésztést, és hozzájárulhat a széklet kellemetlen szagának csökkentéséhez.

Outdoor Cats előnyei

Optimális energiabevitel: A túlnyomórészt szabadban élő macskák különösen aktívak és több energiát igényelnek. Ezen okból a Concept for Life Outdoor Cats receptúrája magasabb energiasűrűségű, hogy optimálisan lefedje a szükségleteket.
Szervezet védekező erejének támogatása: A megemelt vitamintartalom antioxidánsokkal, prebiotikus inulinnal, béta glükánokkkal és mannán-oligo-szacharidokkal kombinálva erősítheti a szervezet természetes védelmi vonalát.
Ízületek egészsége & mozgékonyság: Az eledel receptúrája a porcok építőelemeinek számító glükózamint és kondroitint tartalmazó receptúrával készül. Emellett a C-vitamin is támogathatja a porcműködéshez fontos kollagénképzést.

Sterilised Cats előnyei

Súlykontroll: L-karnitinnal, valamint optimalizált mennyiségű zsírral (12%) kombinálva a megnövelt fehérjetartalom és az energiatartalom optimalizált táplálás mellett pozitívan befolyásolhatja az ideális súly elérését, és elkerülhető a súlynövekedés.
Húgyutak egészsége: A receptúrában található DL-metionin csökkentheti a vizelet pH-értékét, és megfelelő mennyiségű ásványi anyaggal kombinálva megelőzi a húgykő képződését. Így hozzájárulhat a húgyutak egészségéhez.
Izomzat megőrzése: A 35%-ra emelt fehérjetartalom az L-karnitinnal együtt elősegíti a hatékony izomtömeg megőrzését.
Kitűnő emészthetőség: A rizzsel kombinált, kitűnően emészthető fehérjéknek köszönhetően optimális emészthetőség biztosított.

Sensitive Cats előnyei

Egészséges bélflóra: Az eledel útifűmaghéjból valamint prebiotikus cikória-inulinból származó bélszabályozó rostjai támogatják az egészséges bélflóra kialakulását és meglétét.
Húgyutak egészsége: A receptúrában található DL-metionin csökkentheti a vizelet pH-értékét a húgyúti kövek képződésének redukálására. Így hozzájárulhat a húgyutak egészségéhez.
Csupán egyetlen állati fehérjeforrás: Receptje csupán egyetlen állati fehérjeforrásra, csirkére támaszkodik, s szénhidrátforrásként kizárólag rizst használ, ezáltal ideálisan alkalmas táplálékérzékenység és eledelintolerancia esetében.
Legmagasabb fokú emésztési biztonság: A száraztáp fehérjéi és a rizs kitűnően emészthető. A lenmagból, szárított répaszeletből és útifűmaghéjból (psyllium) származó növényi rostok és ballasztanyagok támogatják a bélflóra kiegyensúlyozottságát és hozzájárulnak az emésztés biztonságához.

Light előnyei

Hatékony súlykontroll: Az eledel kiegyensúlyozott, csökkentett kalória- és megfelelő zsírtartalmú, kiválóan emészthető fehérjéket használó, L-karnitinnel kombinált formulája elősegíti az ideális testsúly elérését. A Concept for Life Light Adult száraztáp kizárólagos etetésével 20 %-kal csökkenthető a kalóriabevitel (a Concept for Life All Cats eledelhez viszonyítva).
Ballasztanyagok & növényi rostok a telítettség-érzésért: A válogatott ballasztanyagok és az útifűmagból és ligno-cellulózból származó növényi rostok megemelt részaránya hosszabban tartó telítettségérzethez és ezáltal az elfogyasztott táplálék mennyiségének csökkenéséhez vezethet.
Ízületek & porcok egészsége: A receptúra tartalmazza mindkét természetes porc-tápanyagot, a glükózamint és a kondroitin-szulfátot is. Emellett a C-vitamin támogathatja a porcműködéshez fontos kollagénképződést.
Izomzat megőrzése: A 38% fehérjetartalom a magas dózisú vitamin-mixszel karöltve elősegíti az izomtömeg megőrzését.

Maine Coon előnyei

Szívműködés támogatása: A megnövelt mennyiségű taurin és EPA, valamint DHA hozzájárulhat a szív egészségének megőrzéséhez.
Egészséges bőr és szép szőrzet: A lazac-, borágó- és napraforgóolaj, valamint a lenmag a speciális B-vitamin komplexszel kombinálva gondoskodik az optimálisan egészséges szőrzetről és bőrről.
Porcok és ízületek védelme: A glükozamin és kondroitin segíthet a legnagyobb és legnagyobb súyú macskafajták közé számító Maine Coon macska egészséges porcainak és ízületeinek megőrzésében. Emellett a C-vitamin támogathatja a porcműködéshez fontos kollagénképződést.
Optimális méretű krokettek: A különösen nagy krokett a Maine Coon macska nagy állkapcsához igazodik. Intenzív rágásra serkent, és ezzel megakadályozza a krokettek gyors felhabzsolását.

British Shorthair előnyei

Egészséges bőr és szép szőrzet: Az extra adag B-vitamin-komplex lenmagból származó linolsavval kombinálva, valamint a lazac- és borágóolaj tartalmazta speciális zsírsavak hozzájárulnak a bőr egészségéhez, valamint a szőrzet csillogásához.
Ízületek & porcok egészsége: A brit rövid szőrű macskákra jellemző a robusztus, erős testfelépítés, ami különösen ízületeiket veszi igénybe. Az eledel ezért speciális tápanyag-formulával készül, amely tartalmazza mindkét porc-építőelemet, a glükózamint és a kondroitin-szulfátot. Emellett a C-vitamin támogathatja a porcműködéshez fontos kollagénképződést.
Szívműködés támogatása: A taurinnal gazdagított receptúra elősegítheti a szív egészségét.
Optimális méretű krokettek: A krokettek különleges formája a brit macska erős állkapcsához igazodik, s megakadályozza a krokettek gyors és mohó lenyelését. Intenzív rágásra serkent, és ezzel lassúbb táplélékfelvételről gondoskodik.