Kosarában:

A kosár üres!

Ingyenes szállítás 10990 Ft felett**

Hűségprogram általános feltételei

A zooplus Hűségprogrammal kívánjuk kifejezni köszönetünket a zooplushoz hűséges ügyfeleinknek. A következő feltételek vonatkoznak a zooplus Hűségprogram általános felépítésére és szabályaira, beleértve a zooPont gyűjtését és zooplusos ajándékra való beváltását.

1. Részvétel

Minden zooplus.hu ügyfél jogosult a részvételre.

2. zooPontok

2.1 Általános feltételek

A zooplus Hűségprogram kalkulációja a zooPontok alapján történik, amelyeket feltöltünk az ügyfél zooplus hűségszámlájára. A zooPontokat az e fejezetben feltüntetett célokra lehet felhasználni. Egyéb hűségprogramok bónusz pontjait (pl. más cégek hűségpontjai) nem válthatóak zooPontokra.A zooplus hűségszámlák és zooPont jóváírások nem átruházhatóak és nincs készpénz értékük. Az ügyfél zooplus hűségszámlájának aktuális egyenlege elérhető a zooplus oldalán "My zooplus" alatt, és bármikor megtekinthető.

2.2 Pontok gyűjtése

A zooPontok gyűjtése automatikusan történik minden rendeléssel, 2011. december 1-vel kezdődően, a rendelés ellenértékének a zooplus rendszerébe történő bekönyvelésével egyidejűleg. Minden teljesen kiegyenlített rendeléskor zooPontokat írunk jóvá az ügyfél zooplus hűségszámláján. Az ügyfél a rendelés összegéig 250 Ft-onként 1 zooPontot kap. Bizonyos különleges ajánlatok esetén további zooPontokat gyűjthet az ügyfél, a zooplus oldalán ismertetett értékben.

2.3 zooPontok jóváírása alóli kivételek

Nulla Ft értékű termékekre (pl. próbacsomagok, zooplus ajándékok, ingyenes ajándékok), beváltott utalványokra, egyéb kedvezményekre, illetve újbóli kiszállításra nem gyűjthetők zooPontok. Egyéb speciális esetekben sem történik zooPont jóváírás.

2.4 A zooPontok jóváírásának folyamata

A zoosPontokat automatikusan jóváírjuk az ügyfél zooplus hűségszámláján, amint a rendelés ellenértékét maradéktalanul kifizették, és a fizetést bekönyveltük a zooplus rendszerébe. A jóváírást azon ügyfélszámlára töltjük föl, amelyről a rendelést küldték. Amennyiben egy ügyfél különböző ügyfélszámlákról küld megrendeléseket, a zooPontokat ezen rendeléseknek megfelelően írjuk jóvá. zooPontokat nem lehet egyik ügyfélszámláról a másikra átvinni.

2.5 zooPontok lejárata

Amennyiben a zooPontokat 12 hónapon belül nem váltják be, a negyedév végén lejárnak. A lejáró pontok értéke és a lejárat dátuma a zooplus hűségszámlán jól nyomonkövethető. A pontok abban az esetben is lejárnak, ha az ügyfélszámla jogos indokkal zárolásra kerül.

3. zooPontok ajándékra való beváltása

3.1 Általános feltételek

Minden résztvevő beválthatja a zooPontjait, amint elérték az előírt értéket. Az ajándéktárgyak / utalványok és az ezekhez szükséges zooPontok értéke az ügyfél hűségszámláján fel van tüntetve.

3.2 zooPontok beváltásának feltételei

Az ajándéktárgyakat / utalványokat az ügyfél személyes hűségszámláján, a "My zooplus"-on keresztül lehet kiváltani. Az ajándékok fajtája dátum és évszak szerint változhat, egyes speciális ajándékok bizonyos időszakokban nem lesznek elérhetőek. Különleges ajándékok esetén módosulhatnak a feltételek, de a módosításokat vagy változtatásokat nyilvánosságra hozzuk.

3.3 Ajándékok kiszállítása

Az ajándéktárgyak kiszállításának költsége a zooplus által alkalmazott aktuális szállítási költségeken alapul. További információkért kérjük kattintson ide a zooplus szállítási költségeivel kapcsolatban. A zooplus ajándéktárgyat a bevásárlókosárba lehet tenni a bevásárlókosár ikonra kattintva. Ekkor lehet normál áras általános termékeket is hozzáadni a rendeléshez.

Amennyiben a zooplus ajándéktárgy sérülten érkezik az ügyfélhez, vagy hibás, kérjük szíveskedjen felvenni a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal ezen nyomtatvány

segítségével.

4. Egyéb

4.1 A Program megszűnése

A zooplus fenntartja a jogot a Hűségprogram bármilyen időpontban történő megszüntetésére, vagy egyéb más programmal való lecserélésére.

4.2 Változtatások

A zooplus fenntartja a jogot a Hűségprogram feltételeinek, az ajándéktárgyak, vagy egyéb írásos részvételi feltételek bármely időpontban történő módosítására vagy változtatására. A fenti feltételek módosítását vagy változtatását ezen weblapon hozzuk nyilvánosságra.