Lillebro eledel szabadon élő madaraknak- 4 kg

  • Lillebro eledel szabadon élő madaraknak- 4 kg
  • Lillebro eledel szabadon élő madaraknak- 4 kg
  • Lillebro eledel szabadon élő madaraknak- 4 kg

Prémium vadon élő madáreledel egész évi etetésre alkalmas, különböző magvakat és energia gazdag dióféléket tartalmaz, szabályozott parlagfű tartalom. további információkért...

Lillebro eledel szabadon élő madaraknak- 4 kg 5 7
7 értékelés
Ügyfeleink termékfotói
több

Termékleírás

A Lillebro szabadon élő madáreledel egy kiegyensúlyozott étrendet biztosít a vadon élő madaraknak. A természetes élelmiszer ellátása a vadon élő madarak csökkent, különösen a városi környezetekben. Ön segíthet a kerti madaraknak azáltal, hogy egész évre alkalmas, kiegyensúlyozott, minőségi madáreledelt kínál fel nekik. A Lillebro egy prémium keveréke a magvaknak és gabonáknak, amely a kerti madarak igényeinek megfelelő étrendet biztosít. A Lillebro madáreledelt parlagfű vizsgálatnak van alávetve.

Javasoljuk, hogy biztosítsa a madáretető helyet a szél, az eső és a hó ellen, és tisztítsa meg rendszeresen. A madarak szeretik a Lillebro szabadon élő madáreledelt. Alkalmas egész évre.

Összetevők

Összetevők:
Gabona (búza, cirok bicolor, kukorica, hajdina), magvak (napraforgómag, vadon termő magok, fehér köles), mogyoró.

Analitikai összetevők

fehérje 11.7 %
nyerszsír 8.3 %
nyersrost 10.4 %
hamu 2.3 %
nedvesség 11.0 %

Etetési útmutató

Etetési útmutató:
Az eledel mellé biztosítson menedéket és vizet. Ez meggyőzi a vadon élő madarakat, hogy szívesen látottak és így folyamatosan visszatérnek.

Értékelés

Legújabb vásárlói vélemények