Feringa tálcás - Vegyes csomag II. (6 fajtával) 6 x 100 g

Ajándék: Feringa tálcás - Vegyes csomag II. (6 fajtával) 6 x 100 g

 • Feringa tálcás - Vegyes csomag II. (6 fajtával) 6 x 100 g
 • Feringa tálcás - Vegyes csomag II. (6 fajtával) 6 x 100 g
 • Feringa tálcás - Vegyes csomag II. (6 fajtával) 6 x 100 g

A legkiválóbb összetevők szeretettel összeállított kompozíciója, sok gondosan válogatott hús vagy hal némi zöldséggel és gyógynövénnyel finomítva, gabona nélkül, most praktikus tálcás kivitelben!
további információkért...

Feringa tálcás - Vegyes csomag II. (6 fajtával) 6 x 100 g 4 2
2 értékelés

Termékleírás

A Feringa nedves macskatáp kiváló minőségű macskaeledel macskája természetes táplálkozásához igazítva. A nagy törődéssel és szeretettel összeállított kompozíciók kiváló minőségű fehérjéket és ízletes zöldségeket kombinálnak. Megfelelő vitamin- és taurintartalmának köszönhetően macskáját optimálisan ellátja minden fontos tápanyaggal. A kíméletes előállítási mód megőrzi az értékes összetevők természetes ízét. A praktikus tálcákkal kedvencének mindig teljes ízélményben lehet része. Etetés után az üres tálca kidobható, nem kell tárolni vagy a kellemetlen szagokkal foglalkozni. Mivel a Feringa eledel gabonamentes, nem terheli meg a cica emésztőrendszerét, mivel az nincs berendezkedve nagyobb mennyiségű gabona feldolgozására. A Feringa tálcás eledelek még a legkritikusabb ínyenceket is meggyőzik minőségükkel - hiszen olyanok, mintha csak házilag készültek volna.

A 6 x 100 g-os vegyes csomag II összetétele a következő:
 • Nyúl & pulyka, homoktövis & macskamenta
 • Bárány & kacsa, körte & vizitorma
 • Szárnyas, sárgarépa & pitypang
 • Borjú répa & macskagamandor
 • Kacsa & borjú, brokkoli & pitypang
 • Pisztráng & csirke, burgonya & petrezselyem

A Feringa tálcás nedveseledel előnyös tulajdonságai összegezve:

 • Praktikus tálcákban
  Praktikus tálcákban az egyszerű adagolásért, s az etetőtálba kerülő eledel frissességéért
 • Magas húsrészarány (70 %):
  Mindegyik változat kizárólag friss húsból és halból készül. A macskák természetükből adódóan húsevők és a Feringa a természetes, fajnak megfelelő táplálást rendkívül fontosnak tartja..
 • Gabona- és gluténmentes:
  A Feringa nedvestápok teljességgel nélkülözik a gabonát, mivel a macskák emésztőrendszere nincs berendezkedve annak nagyobb mennyiségben való feldolgozására. A gabonamentes receptúra képezi a fajnak megfelelő táplálék alapját. A Feringa macskatápok emellett még gluténmentesek is.
 • Kíméletes feldolgozás::
  Az összetevőket hidegen készítik elő és rakják össze, majd kíméletesen megpárolják az összes értékes tápanyag és a természetes íz lehető legnagyobb mértékű megtartása érdekében.
 • Kizárólag a megadott alapanyagokat használják fel:
  A Feringa eledelek csak olyan alkotóelemekből készülnek, amelyek szerepelnek az összetevők listájában.
 • Összetevői kiváló minőségűek:
  A Feringa macskatápok meggyőződésből nem tartalmaznak állati- és csontlisztet, csökkent értékű növényi melléktermékeket, vágóhídi hulladékot, színező anyagokat, tartósítószereket, aromákat és mesterséges ízfokozókat.
 • Vitaminokkal & taurinnal:
  A taurin és a vitaminok hozzáadása biztosít macskája számára minden fontos tápanyagot, amely a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz szükséges.
 • Ideális kalcium-foszfor arány:
  A mindenféle szempontból egészséges macskaeledelnek ideális kalcium-foszfor aránnyal kell rendelkeznie. A Feringa Menü Duo-változatokban a kalcium-foszfor arány 1,2 : 1.
 • Értékes rostanyagok:
  A Feringa eledelek tartalmaznak bizonyos mennyiségű friss, jól emészthető zöldséget vagy gyümölcsöt és gyógynövényt. Ezzel segítik elő, hogy macskája hozzájusson az emésztéséhez szükséges rostanyagokhoz.
 • Szója- és laktózmentes:
  Kiváló minőségű prémium-eledelként a Feringa tápok természetesen szója- és laktózmentesek és ebből adódóan fogyasztásuk eledelérzékeny macskáknak is javasolt.
 • Kis családi üzemben készül:
  A Feringa eledeleket sok szeretettel és gondossággal állítják elő egy Németország déli részén található családi vállalkozás keretein belül, ahol a macskatápok készítésének középpontjában a faj specifikus igényeinek való megfelelés és a természetesség áll.
Feringa - mintha csak házi készítésű volna!

Összetevők

Összetevők:

Szárnyas, répa & pitypang:
70 % a következőkből: szárnyasszív, szárnyashús, szárnyasmáj, szárnyaszúza, szárnyasnyak, 26,9 % húslé, 2 % répa, 1 % ásványi anyagok, 0,1 % pitypang.


Borjú, répa & macskagamandor:
70 % a következőkből: borjúszív, borjúmáj, borjúhús, borjútüdő, 26,9 % húslé, 2 % répa, 1 % ásványi anyagok, 0,1 % macskagamandor.

Bárány, kacsa, körte & vizitorma:
35 % a következőkből: bárányszív, bárányhús, báránymáj, báránytüdő, 26,9 % húslé, 20 % a következőkből: kacsaszív, kacsamáj, kacsanyak, 2 % körte, 1 % ásványi anyagok, 0,1 % vizitorma.


Nyúl & pulyka homoktövissel és macskamentával:
50% a következőkből: pulykaszív, pulykahús, pulykamáj, pulykanyak, 26,9% húslé, 20% a következőkből: nyúlszív, nyúlmáj, nyúltüdő, 2% homoktövis, 1% ásványi anyagok, 0,1 % macskamenta.


Kacsa & borjú brokkolival és pitypanggal:
50% a következőkből: borjúszív, borjúhús, borjúmáj, borjútüdő, 26,9% húslé, 20% a következőkből: kacsaszív, kacsanyak, 2% brokkoli, 1% ásványi anyagok, 0,1% pitypang.


Pisztráng & csirke, burgonya & petrezselyem:
50 % a következőkből: csirkeszív, csirkehús, csirkemáj, csirkenyak, csirkezúza, 26,9 % húslé, 20 % pisztráng, 2 % burgonya, 1 % ásványi anyagok, 0,1 % petrezselyem.


Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin 200 NE, E-vitamin (mint all rac-alfa-tokoferil-acetát) 20 mg, cink (mint cink-szulfát, monohidrát) 25 mg, mangán (mint mangán(ll)-szulfát, monohidrát) 1,4 mg, jód (mint kalcium-jodát, vízmentes) 0,75 mg, réz (mint réz(II)-szulfát, pentahidrát) 0,5 mg, taurin 1.500 mg, Technológiai adalékanyagok: kassziagumi 2.400 mg


Analitikai összetevők:
Szárnyas, répa & pitypang:
Nyersfehérje 10,3 %, nyerszsír 5,6 %, nyershamu 2,5 %, nyersrost 0,4 %, nedvesség 80,0 %

Borjú, répa & macskagamandor:
Nyersfehérje 10,8 %, nyerszsír 7,2 %, nyershamu 2,3 %, nyersrost 0,4 %, nedvesség 78,0 %

Bárány, kacsa, körte & vizitorma:
Nyersfehérje 10,5 %, nyerszsír 6,6 %, nyershamu 2,4 %, nyersrost 0,4 %, nedvesség 80,0 %

Nyúl & pulyka homoktövissel és macskamentával:
Nyersfehérje 10,4 %, nyerszsír 5,9 %, nyershamu 2,5 %, nyersrost 0,4 %, nedvesség 79,0 %

Kacsa & borjú brokkolival és pitypanggal:
Nyersfehérje 10,7 %, nyerszsír 6,9 %, nyershamu 2,4 %, nyersrost 0,4 %, nedvesség 78,0 %

Pisztráng & csirke, burgonya & petrezselyem:
Nyersfehérje 10,3 %, nyerszsír 5,7 %, nyershamu 2,5 %, nyersrost 0,4 %, nedvesség 80,0 %
 

 

Etetési útmutató

Etetési útmutató:
A felnőtt macska (3 - 4 kg) napi szükséglete kb. 200 - 250 g / nap körül mozog, ami kb. 2-3 tálca - a macska korának és aktivitásának függvényében. Szobahőmérsékleten szervírozza!
Ügyeljen arra, hogy macskájának mindig elegendő friss ivóvíz álljon rendelkezésére! Száraz, hűvös helyen tárolja!

Értékelés

Feringa tálcás - Vegyes csomag II. (6 fajtával) 6 x 100 g
Minden értékelés (2)

Legújabb vásárlói vélemények