Dreamies macskacsemege - csirkehússal (60 g)

  • Dreamies macskacsemege - csirkehússal (60 g)
  • Dreamies macskacsemege - csirkehússal (60 g)

Macskacsemege finom, krémes töltelékkel ropogós héjban. A macskák álmodnak a finom Dreamies macskacsemegéről. további információkért...

Dreamies macskacsemege - csirkehússal (60 g) 5 5
5 értékelés

Termékleírás

El szeretné kényeztetni macskáját valamivel amiről mindig is álmodott? Most itt van a Dreamies macskacsemege, kívülről ropogós és belül krémes, ízletes jutalomfalat. A ropogós héjban levő krémes töltelék pontosan a megfelelő minden cica számára. A praktikus, visszazárható csomagolás frissen tartja a macskacsemegét, hogy kedvencét minden nap újra meg újra kényeztethesse.

A Dreamies macskacsemege kevesebb mint 2 kalóriát tartalmaz, ezért lelkiismeret furdalás nélkül kényeztetheti kedvencét.

Rázza meg a zsákot és meglátja, hogy macskája szaladni fog elébe! A Dreamies macskacsemege egy álom - finom csirkehúsos ízben.

Összetevők

Összetevők:
Csirkehússal:
Gabona, hús és állati melléktermékek (többek között 4% csirkehús), olajok és zsírok, ásványi anyagok.
 

Adalékanyagok:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
Csirkehússal:
A-vitamin (5.241 NE/kg), B1-vitamin (14,5 mg/kg), B2-vitamin (7,3 mg/kg), B6-vitamin (5,8 mg/kg), D3-vitamin (578 NE/kg), E-vitamin (87 mg/kg), réz-szulfát-pentahidrát (20,8 mg/kg), mangán-szulfát-monohidrát (43,3 mg/kg), kálium-jodid (1,7 mg/kg), cink-szulfát-monohidrát (193 mg/kg).

Analitikai összetevők

fehérje 19.0 %
nyerszsír 21.0 %
nyersrost 0.3 %
hamu 10.0 %
kalcium 1.07 %
foszfor 0.86 %
metabolizálható energia 412.0 kcal

Etetési útmutató

Etetési útmutató:
A Dreamies Mix táplálékkiegészítő eledel macskáknak.

Max. 20 darabot adjon naponta cicájának. Ennek megfelelően csökkentse a fő eledel mennyiségét! A tasak tartalmát felbontástól számított 4 héten belül használja fel. Mindig gondoskodjon friss vízről kedvence számára. Száraz, hűvös helyen tárolja!

Értékelés

Legújabb vásárlói vélemények