Trixie LED Pointer - kapd el a fényt

  • Trixie LED Pointer - kapd el a fényt
  • Trixie LED Pointer - kapd el a fényt

Interaktív ledes világító macskajáték, mely órákig lefoglalja macskáját, halformájú fénycsóvával. további információkért...

Trixie LED Pointer - kapd el a fényt 3 37
37 értékelés

Termékleírás

Ezzel a játékkal, amely minden macska számára alkalmas, órákig lekötheti szobatigrise figyelmét. A ledes világító egy hal formájú fénymintát sugároz. A hal utáni vadászatot Ön és macskája is biztosan élvezni fogják!

A játék jellemzői:

  • Hal mintás Ledes világító
  • A lámpa élettartama kb. 100 óra
  • 3elemmel együtt, típus: CX927
  • Hossza: kb. 5 cm

Kérjük vegye figyelembe:
Egy nem megfogható zsákmány vadászása macskáját nem fogja sokáig foglalkoztatni. Ezért a frusztráció elkerülése érdekében, egyhuzamban ne sokáig játsszon macskájával ezzel a játékkal. Azonkívül játék közben adjon macskájának valami finomságot jutalomként vagy folytassa, illetve fejezze be a játékot egy megfogható játékkal (pl. horgászbot, labda vagy játékegér). Macskájának így siker élménye lesz és a következő találkozáskor örülni fog a kis piros pontnak.

Fontos: Kérjük ne világítson a szembe, mivel ez egészségügyi problémákhoz vezethet!

II. Veszélyességi osztály: Az elérhető lézersugár nem csak a látható hullámhosszon (400-700 nm) létezik. Rövid kisugárzás (0,25 mp) alatt nem veszélyes a szemre.

Az alap szállítási csomagolás 3 elemet is tartalmaz.

Megjegyzés: Mint minden más terméknél, itt is ügyeljen macskájára játszás közben. Kérjük rendszeresen vizsgálja át a játékszert károk után kutatva és cserélje ki, ha hibás vagy elvesznek részek, mert különben az állat megsérülhet. Megjegyzés az elemek és akkumulátorok hulladékainak visszavételéről szóló rendelethez:

Sok készülék kiszállítási csomagolása tartalmaz elemeket, melyek pl. a távirányító használatához szükségesek. A készülékek úgyszintén tartalmazhatnak elemeket vagy erősen beépített akkumulátorokat. E elemek és akkumulátorok forgalmazásával kapcsolatban kötelesek vagyunk, mint kereskedők, vásárlóinknak felhívni figyelmét a következőkre:
Az elemeket nem szabad a normál szemétbe eltávolítani. Kérjük a régi elemeket egy, a törvényhozó részéről előírt községi begyűjtőhelyre vigye vagy az üzletbe ahol ingyen visszaveszik az elhasznált elemeket. A tőlünk kapott elemeket használat után költségmentesen visszaadhatja az alábbi címen vagy elegendően felbélyegezve postán visszaküldheti.

zooplus AG

Versandyentrum
Marktal 3
D/99880 Hoerselgau

Káros anyagokat tartalmazó elemek egy áthúzott szemeteskuka szimbólummal vannak ellátva és a káros anyagnak számító nehézfém kémiai szimbólumával. A Cd kádmiumra vonatkozik, a Pb ólomra, a Hg pedig higanyra.

Értékelés

Legújabb vásárlói vélemények