Catessy falatok vegyes zöldséges aszpikban- 12 x 100 g

  • Catessy falatok vegyes zöldséges aszpikban- 12 x 100 g

Szaftos falatok finom zöldséges vagy tojásos aszpikban; gabona és hozzáadott cukor nélkül, kíméletes párolással készül; praktikus frissentartó tasakokban. Catessy vegyes csomag 4 finom fajtával. további információkért...

(0)
Ügyfeleink termékfotói
több

Termékleírás

A Catessy falatok vegyes zöldséges aszpikban nedvestáp új, ellenállhatatlan ízélményt kínál macskájának. A szaftos, zöldséggel vagy tojással készült aszpikban mártózó finom hús- és haldarabkák látványától és illatától minden macskaszív gyorsabban kezd dobogni! A 4 különböző ízvariáció gondoskodik a macskatálba kerülő eledel változatosságáról. Legyen az finom marhából készült omlós falatka, különlegesen ízletes kacsa, finom lazac vagy akár gyenge csirke - itt minden kis ínyenc megtalálhatja az igazán kedvére valót. A aszpikot rafinált módon finomítja a napérlelte paradicsom, finom sárgarépa, friss spenót vagy a könnyű tojás és mindez garantálja az egyedülálló ízélményt. A finom aszpik ráadásul még macskája napi folyadékigényének lefedéséhez is hozzájárul.

Az aszpikos Catessy falatok macskatáp kíméletes párolásos eljárással készül, így megmaradnak az összetevők értékes anyagai és a kiváló íz is. Az eledel ellátja macskáját valamennyi, az egészséges macskaélethez fontos vitaminnal és nyersanyaggal. A aszpikos Catessy falatok nedvestáp nem tartalmaz hozzáadott cukrot és mesterséges tartósítószereket, gabonamentes és Németországban állítják elő.

A vegyes csomag 12 db 100 g-os tasakból áll és a következő 4 ízletes variációból tevődik össze:

  • 100 g marha paradicsomos aszpikban : finom marha ízletes paradicsomos aszpikkal gazdagítva
  • 100 g kacsa sárgarépás aszpikban : ízletes kacsa pompás sárgarépás aszpikkal finomítva
  • 100 g lazac spenótos aszpikban : finom lazac spenótos aszpikkal lágyan gazdagítva
  • 100 g csirke tojásos aszpikban : gyenge csirke könnyű tojásos aszpikkal finomítva
A Catessy frissentartó tasakok minden étkezésre tökéletes aromát és ízélményt garantálnak macskájának. Az eledel praktikus csomagolása egyszerű, tiszta adagolást tesz lehetővé, s a kiürült tasakok csak kevés helyet igényelnek a szemetesben.

 

Catessy - igazi finomság a kis ínyenceknek!

Összetevők

Összetevők:
Marha paradicsomos aszpikban: hús és állati melléktermékek (5 % marha), zöldség (4 % paradicsom), ásványi anyagok, inulin (0,1 %). Színező- és tartósító anyagok nélkül.

Lazac spenótos aszpikban: hús és állati melléktermékek, hal és halmelléktermékek (5% lazac), zöldség (4 % spenót), ásványi anyagok, inulin (0,1 %). Színező- és tartósító anyagok nélkül.

Kacsa sárgarépás aszpikban: hús és állati melléktermékek (5 % kacsa), zöldség (4 % sárgarépa), ásványi anyagok, inulin (0,1 %). Színező- és tartósító anyagok nélkül.

Csirke tojásos aszpikban: hús és állati melléktermékek (5 % csirke), tojás és tojástermékek (4 % tojás), ásványi anyagok, inulin (0,1%). Színező- és tartósító anyagok nélkül.

Adalékanyagok / kg:
D3-vitamin (250 NE), E-vitamin mint α-tokoferol-acetát (15 mg), réz mint réz-(II)-szulfát, pentahidrát (1 mg), mangán mangán-(II)-szulfátból, monohidrát (1 mg), cink cinkszulfátból, monohidrát (18 mg).

Analitikai összetevők

fehérje 8.0 %
nyerszsír 4.5 %
nyersrost 0.5 %
hamu 1.5 %
nedvesség 83.0 %

Etetési útmutató

Etetési útmutató:
Egy felnőtt macskának (kb. 4 kg) kb. 3 tasak Catessy falatok eledelre van szüksége naponta. A tényleges mennyiség függ a macska korától és aktivitásától.
Szobahőmérsékleten adja macskájának!