Purizon Kitten csirke & hal - 400 g

  • Purizon Kitten csirke & hal - 400 g
  • Purizon Kitten csirke & hal - 400 g
  • Purizon Kitten csirke & hal - 400 g
  • Purizon Kitten csirke & hal - 400 g
  • Purizon Kitten csirke & hal - 400 g

Természetes száraztáp kiscicáknak kiváló minőségű hozzávalókból. Magas fehérjetartalommal 70%-ban válogatott állati eredetű összetevőkből. Gabonamentes receptúra. Az optimális növekedés szolgálatában. további információkért...

(0)

Termékleírás

A Purizon száraz macskatáp a húsevő macska természetes táplálkozását veszi alapul. A Purizon eledel receptje prémium macskatápként teljesen gabonamentes, viszont 70%-ban válogatott állati összetevőket tartalmaz. A Purizon úgy táplálja cicáját, ahogyan az megfelel természetes szükségleteinek. Mivel a macskák étrendje a szabadban elsősorban húsból állna, ezért fogaik, állkapcsuk, valamint emésztőrendszerük arra rendezkedett be, hogy fel tudja dolgozni a húst és a fehérjéket. A húsból és állati zsírból származó proteindús eledelt sokkal egyszerűbben és gyorsabban fel tudják dolgozni a cicák, mint a gabonát.
A Purizon prémiumeledel ezért 70%-ban válogatott állati összetevőkből készül - sok friss csirkehússal és frissen fogott heringgel az Északi-tengerből. Ennek köszönhetően a Purizon Kitten csirke & hal 44%-ban értékes fehérjét tartalmaz, ami gondoskodik az elfogadottságról és a könnyen emészthetőségről.
A Purizon teljes mértékben mellőzi a gabona vagy rizs hozzáadását rossz értékesíthetősége miatt.. Ehelyett inkább 30%-ban kiváló minőségű gyümölcsöt, zöldséget és gyógynövényeket tartalmaz, ami támogatja cicája egészségét és vitalitását.

A Purizon Kitten receptúráját optimálisan a fejlődésben lévő kölyökcicák, valamint szoptató, illetve vemhes macskák egyedi igényeihez igazították - azok fajtájától és méretétől függetlenül. Fejlesztésekor ügyeltek arra, hogy megfelelő ellátásban részesüljenek a cicák a fontos növekedési fázisban. Ezért a Purizon Kitten 44%-os fehérjetartalma elősegíti a kölykök kontrollált növekedését. A hozzáadott kalcium és a kiegyensúlyozott kalcium-foszfor arány támogatja a csontok és fogak ideális fejlődését.
Purizon Kitten
A Purizon Kitten macskatáp jellemzői:
  • Magas fehérjetartalommal (44%)
  • 70%-ban válogatott húsból és halból készül
  • 30%-ban gyümölcsöt, zöldséget és fűszernövényeket tartalmaz
  • 0% gabona (gluténmentes)
  • Hozzáadott kalciummal a csontok és fogak megfelelő fejlődéséért
  • Kiváló minőségű fehérjével az ellenőrzött növekedésért
  • Friss csirkehúsból a nagy arányú elfogadottság érdekében
  • Európában állítják elő
  • Mesterséges tartósítószerek, ízfokozók és színezőanyagok hozzáadása nélkül
Mi teszi a Purizon Kitten macskatápot különösen értékessé?
  1. Magas fehérjetartalommal (44%): a macskák természetüknél fogva húsevők és húsalapú, fehérjedús táplálékra van szükségük. A magas fehérjetartalom támogatja cicája egészségét és vitalitását. A macskák különösen jól tudják értékesíteni a fehérjéket energiaforrásként. Ezért fejlesztették ki ezt a tápot magas fehérjetartalommal. A csirkehús könnyen emészthető proteinnel látja el kedvencét, aminek természetesen kiegyensúlyozott zsírsavtartalma miatt nagy arányú elfogadottságot eredményez.
  2. Teljesen gabonamentes: mivel a macskák a szabadban nem ennének gabonát, nem is alkalmas emésztőrendszerük arra, hogy nagymértékben gabonát dolgozzon fel. Ennek ellenére gyakran az olcsóbb gabonát használják töltőanyagként a macskaeledelekben. Mivel a túl sok gabona egészségügyi problémákhoz, túlsúlyhoz és egyéb szövődményekhez vezethet az állatorvosok szerint, a Purizon ennek megfelelően teljes mértékben mellőzi a gabonát receptúrájából.
  3. Gyümölcsök és zöldségek egészséges alternatívaként: a gabona és a rizs helyett a Purizon száraz macskatáp kiváló minőségű gyümölcsöket és zöldségeket használ gyógynövényekkel kombinálva, melyek elősegítik a macska egészségét és vitalitását.
    1. A sárgarápabéta-karotint tartalmaz, melyet a szervezet A-vitaminná alakít át és erősítheti a szemet.
    2. Az alma, a fekete áfonya és a ribizlivitamindús és természetes antioxidatív tulajdonságokkal bír.
    3. A körömvirágból és zöld teából származó kivonatok elősegítik az antioxidatív hatást.
    4. A borsórostok fontos ballasztanyagokat nyújtanak és támogatják a bélműk-dést.
  4. A frissen fogott hering és a heringolaj gazdag esszenciális omega-3 és -6 zsírsavakban., amelyek hozzájárulnak az egészséges bőr és fénylő bunda kialakulásához. A tojás kiváló minőségű, állati fehérjeforrás és vitaminok, valamint ásványi anyagok mellett zeaxantint és luteint tartalmaz a szem egészséges működése érdekében.
  5. A taurin létfontosságú tápanyag a cicák számára, melyet a szervezet sajnos nem tud elegendő mennyiségben előállítani. A taurin elsősorban a jó szívműködéshez és a látás karbantartásához szükséges.
A Purizon Kitten kiváló minőségű, teljes értékű eledel fejlődésben lévő kölyökcicák, valamint szoptató és vemhes macskák számára, amely 400 g, 2,5 kg és 7,5 kg (3 x 2,5 kg) kiszerelésben kapható.

Összetevők

Összetevők
30 % friss, csontozott csirkehús, 28 % szárított csirkehús, 10 % burgonya, 4 % csirkezsír, 1 % szárított tojás, 1 % frissen fogott szálkamentes hering, 1 % szárított hering, halolaj (100 % heringolaj), hidrolizált állati fehérjék, borsórostok, szárított sárgarépa, szárított lucerna, inulin, frukto-oligo-szacharidok, mannán-oligo-szacharidok, 0,5 % szárított gránátalma, szárított alma, szárított spenót, 0,3 % psyllium, szárított fekete ribizli, szárított édesnarancs, szárított áfonya, nátrium-klorid, szárított sörélesztő, 0,2 % kurkumagyökér, 0,12 % glükózamin, 0,09 % kondroitin-szulfát.

Adalékanyagok/kg:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
A-vitamin 18.000 NE, D3-vitamin 1.200 NE, E-vitamin (alfa-tokoferol) 600 mg, C-vitamin (L-aszkorbinsav) 300 mg, niacin 150 mg, D-pantenol 50 mg, B2-vitamin (riboflavin) 20 mg, B1-vitamin (tiamin-mononitrát) 10 mg, B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid) 8,1 mg, H-vitamin (biotin) 1,5 mg, folsav 1,5 mg, béta-karotin 1,5 mg, B12-vitamin (ciano-kobalamin) 0,1 mg, kolin-klorid 2.500 mg.
Nyomelemek: cink (a metionin hidroxi-analógjának cink-kelátja) 910 mg, mangán (a metionin hidroxi-analógjának mangán-kelátja) 380 mg, vas (glicin-vas-kelát-hidrát) 250 mg, réz (a metionin hidroxi-analógjának réz-kelátja) 88 mg, szelén (szelén-metionin) 0,4 mg.
Aminosavak: DL-metionin 5.000 mg, taurin 4.000 mg, L-karnitin 300 mg.
Növényi adalékanyagok: aloevera-kivonat 1.000 mg, zöldtea-kivonat 100 mg.
Antioxidánsok: rozmaringkivonat, természetes eredetű, erős tokoferol tartalmú kivonatok.

A Purizon Kitten teljes értékű eledel növekedésben lévő kiscicáknak, vemhes és szoptató macskáknak.

Analitikai összetevők

fehérje 44.0 %
nyerszsír 20.0 %
nyersrost 1.8 %
hamu 8.5 %
kalcium 1.2 %
foszfor 1.0 %
Omega-3 zsírsavak 0.9 %
Omega-6 zsírsavak 3.3 %

Etetési útmutató

Etetési útmutató
Minden macska különböző. A következő etetési útmutató ajánlás jellegű, adatai irányértékek, a kiscicát rendszeresen mérje és annak megfelelően változtassa az etetési mennyiséget! A tényleges táplálékszükséglet macskája egyéni igényei szerint változhat a fajta, a kor, az aktivitási szint, stb. függvényében. A növekedésben lévő kiscicák, vemhes és szoptató macskák táplálásában alapvetően az "ad libitum" (tetszés szerint) elvet kell követni. A Purizon Kitten eledelt szárazon adja kiscicájának! Kérjük, figyeljen arra, hogy kismacskájának mindig legyen elegendő friss ivóvize! Az eledelt hűvös, száraz helyen tárolja!
 
Kiscica kora Kiscica súlya Napi adag
2 - 3 hónap 0,5 kg 25 - 30 g
1,0 kg 40 g - 50 g
1,5 kg 60 g - 70 g
2,0 kg 70 g - 80 g
4 - 6 0,5 kg 20 g - 25 g
1,0 kg 35 g - 40 g
1,5 kg 50 g - 60 g
2,0 kg 60 g - 65 g
7 - 12 1,5 kg 40 g - 60 g
2,0 kg 50 g - 55 g
2,5 kg 60 g - 65 g
3,0 kg 65 g - 70 g
3,5 kg 70 g - 75 g
 

A kiscicát rendszeresen mérje és annak megfelelően változtassa az etetési mennyiséget!