Feringa Kitten Milky Snacks - 30 g

  • Feringa Kitten Milky Snacks - 30 g
  • Feringa Kitten Milky Snacks - 30 g
  • Feringa Kitten Milky Snacks - 30 g

Ropogós párnák tejes krémmel töltve fiatal cicáknak. Finomság értékes vitaminokkal, természetes kalciummal és taurinnal az optimális fejlődésért. további információkért...

Feringa Kitten Milky Snacks - 30 g 5 13
13 értékelés
Ügyfeleink termékfotói
több

Termékleírás

Új megjelenés - változatlan receptúra! A népszerű Feringa Crunchy Bites most új csomagolást kapott. Az átmeneti időszakban a rendelésére kiszálított termékek régi és új csomagolásúak is lehetnek.

Különösen a fiatal cicák számára fontos, hogy időben elkezdjék támogatni optimális fejlődésüket. Ebben segíthet Önnek a Feringa Kitten Milky Snacks:

A Feringa Kitten Milky Snacks ropogós snacket tejes krémmel töltve kifejezetten fiatal macskák számára fejlesztették ki. A létfontosságú vitaminok, a természetes kalcium és taurin kombinációja hozzájárul kedvence optimális fejlődéséhez. A krémes töltelék ropogós bundában igazán jó választás a kis ínyenceknek. A finomságokat bármikor kínálhatja cicusának az étkezések között, hogy kényeztesse vagy jutalmazza. Használja a Milky Snacks-et a közös játékhoz, amivel fitten tarthatja cicáját és megteremtheti a szoros kötődés alapjait.

A Feringa Kitten Milky Snacks jellemzői:

  • Gabonamentes és cukor nélkül: különösen jól emészthető
  • Kalciummal: támogatja a csontképződést
  • Ízletes tejes krém ropogós bundában
  • Bármikor alkalmazható snackként vagy jutalomfalatként

Összetevők

Összetevők
29,5% hús és állati melléktermékek (24,5% szárnyasból), zöldségek, olajok és zsírok, növényi fehérjekivonatok, növényi melléktermékek, 4% tej és tejkészítmények, tojás és tojáskészítmények, ásványi anyagok.

Adalékanyagok/kg:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
A-vitamin 9.000 NE, D3-vitamin 630 NE, E-vitamin 90 NE, taurin 1.500 mg.

Analitikai összetevők

fehérje 33.0 %
nyerszsír 20.0 %
nyersrost 1.5 %
hamu 6.0 %
kalcium 1.2 %
foszfor 1.05 %
nedvesség 8.0 %
Omega-3 zsírsavak 0.5 %

Etetési útmutató

Etetési útmutató
Snack az étkezések között. Maximum 18 darabot adjon cicájának naponta. Mindig legyen kedvence előtt elegendő friss víz! Kérjük, hogy hűvös, száraz helyen közvetlen napsugárzástól védve tárolja.

Értékelés

Legújabb vásárlói vélemények