Lukullus szárnyas & bárány 1 x 400 g

  • Lukullus szárnyas & bárány 1 x 400 g
  • Lukullus szárnyas & bárány 1 x 400 g
  • Lukullus szárnyas & bárány 1 x 400 g
  • Lukullus szárnyas & bárány 1 x 400 g
  • Lukullus szárnyas & bárány 1 x 400 g

Lukullus szárnyas & bárány kutyatáp természetes, válogatott összetevőkből; most 400 g-os egydarabos kiszerelésben is kapható! Egészséges eledel kutyája kiegyensúlyozott étrendjéért. további információkért...

(0)
Ügyfeleink termékfotói

Termékleírás

A Lukullus teljes értékű kutyatápot különösen ízletes és rendkívül gazdag recept alapján készítik. Az állati fehérjék, növényi összetevők és értékes olajok gondosan válogatott kombinációja gondoskodik arról, hogy kutyája minden szükséges tápanyagot megkapjon, amire szüksége van - bármiféle kémiai adalékanyag nélkül. Hisz a természetben mindent megtalálható, amire a kutyának szüksége van.
Minden összetevő frissen és kíméletesen kerül feldolgozásra. Ez az eljárás segít megőrizni a hús és a zöldségek eredeti, természetes ízét és biztosítja azok tápanyagtartalmát.

A teljes értékű, egészséges és ízletes Lukullus kutyaeledel minden szükséges tápanyaggal ellátja ínyenc kutyáját, amire csak szüksége van. A Lukullus megbízik a természet erejében.
A Lukullus finom, természetes kutyatáp az összetevők egyedülálló kompozíciójából álló étrend:

  • Több mint 65%-os hústartalom, ami a fajnak megfelelő étrend alapját képezi. A felhasznált hús és belsőségek szigorú ellenőrzése biztosítja az összetevők kiváló minőségét és az eledel magas elfogadási arányát
  • A kiváló minőségű szénhidrátok és ballasztanyagok segítik az anyagcserét
  • A gyümölcsök és a zöldségek különösen friss ízt kölcsönöznek a tápnak, miközben természetes vitaminokat is szolgáltatnak kedvence számára
  • A különféle olajok omega-3 és -6 zsírsavakban gazdagok, melyek egészséges bőrről és fényes szőrzetről gondoskodik
  • Természetesen kémiai adalékanyagok és tartósítószerek hozzáadása nélkül 
  • Sok szeretettel készül Németországban 

A nagy törődéssel összeállított szárnyas, bárány, burgonya, pitypang & szőlőmagolaj ízvariáció kiváló minőségű szárnyas- és bárányhúst tartalmaz. Ez az ízletes kombináció kiváló fehérjéket szolgáltat kutyájának. A friss burgonya értékes szénhidrátokkal egészíti ki a menüt. Egy maroknyi pitypang serkenti az emésztést és különleges ízt kölcsönöz az eledelnek. Kevéske lenolaj kerekíti ki a receptúrát és telítetlen zsírsavakról, illetve E-vitaminról gondoskodik az egészséges bőr és a csillogó szőrzet érdekében. A Lukullus szárnyas & bárány eledel gluténmentes!

 

Lukullus Naturkost für Hunde

Összetevők

Összetevők:
Szárnyas, bárány, burgonya, pitypang & lenolaj:
33% a következőkből: szív, hús, máj, zúzógyomor, nyak szárnyasból, 33% a következőkből: szív, hús, máj, tüdő, pacal bárányból, 28,4% húslé, 4% burgonya, 1% ásványi anyagok, 0,1% pitypang, 5% lenolaj.


Adalékanyagok:
D3-vitamin (200 NE/kg), E-vitamin [all-rac-alfa-tokoferil-acetát] (30 mg), biotin 300 mcg, cink [cink-szulfát, monohidrát] 15 mg, mangán (mangán(II)-szulfét, monohidrát) 3 mg, jód (kalcium-jodát, vízmentes) 0,75 mg.

Etetési útmutató

Etetési útmutató:
Az itt megadott értékek csak iránymutatásul szolgálnak. Kutyája tényleges táplálékszükséglete eltérő lehet, hiszen az függ kedvence fajtájától, aktvitási szintjétől és korától. Mindig gondoskodjon friss vízről ebe számára. Szobahőmérsékleten szervírozza. Felbontás után hűvös helyen tárolja. 


Szárnyas & bárány
 

A kutya súlyaNapi szükséglet
5 kg300 g - 410 g
10 kg500 g - 690 g
20 kg845 g - 1160 g
30 kg1145 g - 1570 g
40 kg1420 g - 1945 g