Wolf of Wilderness Green Fields bárány - 6 x 400 g

Ajándék: Wolf of Wilderness Green Fields bárány - 6 x 400 g

 • Wolf of Wilderness Green Fields bárány - 6 x 400 g
 • Wolf of Wilderness Green Fields bárány - 6 x 400 g

Fajnak megfelelő, gabonamentes, a vadon élő farkas természetes táplálkozását visszatükröző nedvestáp egyedüli fehérjeforrásként tiszta hússal, erdei bogyósokkal, gyökerekkel, vad gyógynövényekkel. további információkért...

(0)
Ügyfeleink termékfotói

Termékleírás

Kutyáinkat mi teljes értékű családtagnak tekintjük, hisz nap mint nap hűségesen mellettünk állnak, így azután igazán megérdemlik az olyan táplálékot, ami kutya-mivoltuknak, fajuknak megfelel. Napjaink kutyái a farkasok leszármazottai, ami pedig azt jelenti, hogy hús- és mindenevők, s ez az evolúció során mit sem változott. Ebből adódóan a Wolf of Wilderness eledelek kifejlesztésének fő célja a farkas vad ösztönének követése lett, s csak a farkas eredeti táplálékának alkotóelemei kerülnek összetevőként az eledelek receptúráiba. A farkas természetes táplálkozási szokásaira irányuló kutatások azt mutatták, hogy a farkasok étrendje alapvetően húsból áll, amit - részben a zsákmányállat gyomrának tartalmából származó - erdei bogyósok, gyökerek, vadon termő gyógynövények egészítenek ki. Mivel a farkasok a szabadban csak igen kevés szénhidrátot vesznek magukhoz, a Wolf of Wilderness eledelekbe sem kerül gabona.

A Wolf of Wilderness nedveseledelek gabonamentes receptúrája egyedülálló állati fehérjeforrásként legalább 66 % tiszta húst tartalmaz. Ez könnyen emészthető fehérjéket és zsírokat szállít, s csupán bogyósokkal, gyökerekkel, vadon termő gyógynövényekkel egészül ki.
Az erdei bogyósok keveréke pitypanggyökérrel és olyan vadon termő, erdei és mezei gyógynövényekkel kombinálva, mint a csalán, lándzsás útifű, cickafark fontos vitál- és ásványi anyagokat valamint másodlagos növényi anyagokat szolgáltat az eledelhez.

Wolf of Wilderness - vad és eredeti!

A Wolf of Wilderness 6 x 400 g a következő változatokban kapható:

 

 • Green Fields - bárány erdei bogyósokkal, gyökerekkel, vadon termő gyógynövényekkel:
 • A kutyák kedvelik a bárány karakteres, erőteljes ízét. Az eledelt áfonya és ribiszke finomítja.
 • Wild Hills - kacsa erdei bogyósokkal, gyökerekkel, vadon termő gyógynövényekkel:
 • A tiszta kacsahús könnyen emészthető fehérjéket és zsírokat szállít. Áfonya és málna teszi még finomabbá és teljessé ezt az eledelt.

 

A Wolf of Wilderness nedveseledel meggyőző tulajdonságai:

 

 • 100 % gabona- és gluténmentes receptúra
 • Monoprotein - csupán egyféle állati fehérjeforrás
 • Magas húsrészarány - legalább 66 %
 • Erdei bogyósokkal, gyökerekkel, vadon termő gyógynövényekkel finomítva
 • Alacsony szénhidrát-részarány
 • Gabona-intoleranciával küzdő kutyáknak is adható
 • Németországban készül
 • Mesterséges tartósítószerek, színező- és ízesítő anyagok nélkül

 

Mindez kiegyensúlyozott tápanyagfelvételről gondoskodik és eleget tesz a Wolf of Wilderness eledelekkel szemben támasztott azon követelménynek, miszerint azoknak a farkas (s így a kutya) eredeti táplálkozásához kell orientálódniuk.

Teljes értékű eledel bármely fajtájú felnőtt kutyának.

Összetevők

Teljes értékű eledel bármely fajtájú felnőtt kutyának.

Összetevők Green Fields:
66 % a következőkből: bárányszív, bárányhús, báránymáj, báránytüdő, báránypacal, 28,8 % húslé, 2 % ribiszke, 2 % áfonya, 1 % ásványi anyagok, 0,2 % vadon termő gyógynövények (pitypanggyökér, csalán, lándzsás útifű, cickafark).

Összetevők Wild Hills:
46 % a következőkből: marhaszív, marhahús, marhamáj, marhatüdő, marhapacal, 28,8 % húslé, 20 % a következőkből: kacsaszív, kacsamáj, 2 % málna, 2 % áfonya, 1 % ásványi anyagok, 0,2 % vadon termő gyógynövények (pitypanggyökér, csalán, lándzsás útifű, cickafark).

Adalékanyagok / kg: tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin 200 NE, E-vitamin mint all rac-alfa-tokoferil-acetát 30 mg, cink mint cink-szulfát, monohidrát 15 mg, mangán mint mangán(II)-szulfát, monohidrát 3 mg, jód mint kalcium-jodát 0,75 mg, szelén mint nátrium-szelenit 0,03 mg.

Technológiai adalékanyagok:
Kasszia gumi 2.900 mg.

Analitikai összetevők

fehérje 10.3 %
nyerszsír 6.2 %
nyersrost 0.4 %
hamu 2.0 %
kalcium 0.22 %
foszfor 0.17 %
magnézium 0.0035 %
nedvesség 75.0 %

Etetési útmutató

Etetési útmutató:
Ezek az adatok csupán irányértékek. Kutyája tényleges eledelszükséglete váltakozó lehet - a fajta, aktivitás és a kor függvényében.
Ügyeljen arra, hogy mindig álljon elegendő friss ivóvíz is kutyája rendelkezésére! Az eledelt szobahőmérsékleten kínálja kutyájának! Felbontás után hűvös helyen tárolja!

 

Kutya súlya (kg) Napi szükséglet (g)
5 kg 200 g
10 kg 400 g
20 kg 800 g
30 kg 1200 g
40 kg 1600 g